ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να που πάνε τα λεφτά των Ελλήνων … !

Κοινοποίηση:
ftwxeia_966873261

Απαράδεκτο!

Αλλοδαποί και γυφτοι καρπώθηκαν τις κάρτες σίτισης..Έκπληκτοι είδαν οι πολίτες της Θήβας, αλλοδαπούς και γύφτους να γεμίζουν καρότσια με τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ της πόλης.

Αρχικά νόμιζαν πως δόθηκε το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ και είτε έσπευσαν στα ΕΛΤΑ για να το πάρουν, είτε τηλεφώνησαν για πληροφορίες.

Η οργή ξεχείλισε όμως, μόλις ενημερώθηκαν πως επρόκειτο για την κάρτα σίτισης, της οποίας τελικά δικαιούχοι, για άλλη μια φορά, είναι οι αλλοδαποί και οι γύφτοι!

Καλά διαβάζετε, εξαθλιωνόμαστε οι Έλληνες φορολογούμενοι, για να περνούν καλά, αυτοί που δουλεύουν, χωρίς να δηλώνουν εισοδήματα και μάλιστα στερώντας από έσοδα τα ασφαλιστικά μας ταμεία, καθώς κι εκείνοι που μας κλέβουν και μας ρημάζουν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;;;;;;;;;

  2. ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ , ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 62 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Ο ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗ8ΕΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ! Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 2.100 ΕΥΡΩ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΝ8ΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ , ΠΗΓΕ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ 8Α ΤΑ ΠΑΡΕΙ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΤΑΧ8ΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝ8ΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ 8Α ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΒΗΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΑΧ8ΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝ8ΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ! ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !

  3. Και με τα εισιτήρια των ΜΜΜ τα ίδια δεν γίνονται? Εμείς πληρώνουμε ακριβό εισιτήριο για να καλύπτουμε τους λαθρομετανάστες και τους μαύρους που δεν πληρώνουν. Ποιός μαύρος έχει εισιτήριο? Μόνο οι μαλάκες πληρώνουν σου λένε και εμείς μαλάκες δεν είμαστε άρα?

Comments are closed.