ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θύμιζε επίσκεψη σε φαστφουντάδικο το δείπνο των πολιτικών αρχηγών που είχε στο μενού…τη Ζωή! Γιατί έφυγε τρέχοντας ο Τσίπρας;;

Κοινοποίηση:
tsipras-pavlopoulos

Δείπνο των πολιτικών αρχηγών με τον ΠτΔ, που θύμιζε επίσκεψη σε “φαστ φουντ”, αφού η διάρκεια του… δεν ξεπέρασε μιάμιση ώρα. Έκπληκτοι μάλιστα οι δημοσιογράφοι είδαν τον πρωθυπουργό να φεύγει σχεδόν τρέχοντας από το Προεδρικό Μέγαρο μιάμιση ώρα μετά το γεύμα που παρέθεσε στον ίδιο και στους πολιτικούς αρχηγούς ο Προκόπης Παυλόπουλος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον Φρανσουά Ολάντ και την Ανγκελα Μέρκελ, για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην έναρξη της διαπραγμάτευσης για τη νέα συμφωνία, ειδικότερα για την παρουσία της Τρόικα στην Αθήνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς το επείγον της περίστασης και το γεύμα ολοκληρώθηκε πιο γρήγορα από ό,τι προβλεπόταν.

Η συζήτηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Ολοι αναγνώρισαν ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές μεταξύ των κομμάτων αλλά προέχει το κλίμα εθνικής ενότητας, το οποίο απαιτεί από τα κόμματα και ο ελληνικός λαός.

Ο πρωθυπουργός παίρνοντας το λόγο μίλησε για την διαπραγμάτευση που ξεκινάει από σήμερα και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως της 18 Αυγούστου, οπότε και η νέα συμφωνία θα έρθει προς ψήφιση στη βουλή.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέλυσε τη δύκολη συγκυρία αλλά άφησε να εννοηθεί ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο.

Αναφέρθηκε επίσης και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι “δημιουργεί πρόβλημα” και πρόσθεσε ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει με ποιό τρόπο θα επιλυθεί αυτό δύσκολο ζήτημα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: