ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ”: Στο γραφείο του Αβραμόπουλου στις Βρυξέλλες ο κανακάρης του Πρετεντέρη με αμοιβή 1.000 ευρώ το μήνα για “επιμόρφωση”! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
prete

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου

και σχολιαστή του Mega Γιάννη Πρετεντέρη “επιμορφώνεται” αυτή την περίοδο και με αμοιβή 1.000 ευρώ το μήνα στο Γραφείο του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου στις Βρυξέλλες, όπως διαβάζουμε στο press-gr.com

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

Απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών, 24 ετών ο Κωνσταντίνος Πρετεντέρης, έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα για το σκοπό αυτό στη βελγική πρωτεύουσα προκειμένου να κάνει την “πρακτική άσκησή” του στο Γραφείο του Έλληνα Επιτρόπου ο οποίος κατά το παρελθόν (και όχι τώρα πια) δεχόταν την έντονη κριτική του δημοσιογράφου.

Ενδιαφέρον έχει πάντως ότι από την ώρα που έγινε γνωστή η πληροφορία από τα Παραπολιτικά, επιδιώκεται να αποτραπεί η αναπαραγωγή της ακόμη και στο διαδίκτυο, μολονότι και οι δύο πλευρές διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην υπόθεση και ότι η διαδικασία είναι διαφανής!

prete1

Μάλιστα στο σχετικό δημοσίευμα απάντησε ο Δ. Αβραμόπουλος υποστηρίζοντας τα εξής:
Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή υφίσταται μια διαδικασία επιμόρφωσης νέων από χώρες της Ευρώπης, σε θέματα ευρωπαϊκού δικαίου αλλά και τρέχουσας πρακτικής.
Δεν πρόκειται για σχέση εργασίας και ούτε θεωρείται πρόσληψη. Και είναι διάρκειας ολίγου χρόνου.
Το λεγόμενο «Blue Book» είναι η βάση δεδομένων στην οποία καταγράφονται όλες οι αιτήσεις των νέων ευρωπαίων επιστημόνων, με βάση μια αξιολόγηση ηλεκτρονικού χαρακτήρα, που ετοιμάζεται από εξωτερική εταιρεία της Επιτροπής, η οποία καταγράφει και κάνει τις επιλογές, με βάση τα τυπικά κριτήρια του καθενός και της καθεμιάς υποψήφιας.
Τα χαρακτηριστικά της διάφανης και ανεξάρτητης αυτής διαδικασίας επιλογής είναι ότι καμία υπηρεσία δεν μπορεί να παρέμβει υπέρ ενός ή άλλου υποψηφίου.
Τα κριτήρια είναι οι σπουδές τους, τα ενδιαφέροντά τους και οι πρακτικές τους, καθώς και ο ανάλογος καταμερισμός μεταξύ εθνικοτήτων.
Όταν επιλεγούν, διανέμονται στα Γραφεία των Επιτρόπων, που κατά παράδοση, ένας τουλάχιστον πρέπει να μιλάει τη γλώσσα καταγωγής των Επιτρόπων.
Στο Γραφείο του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου έχουν επιμορφωθεί, τους περασμένους μήνες, σε θέματα μετανάστευσης, αλλά και γενικότερης εσωτερικής λειτουργίας της Επιτροπής, αρκετοί stragiaires διαφόρων εθνικοτήτων, από χώρες της Ένωσης.
Η θητεία των stragiaires είναι πεντάμηνη και η αποζημίωσή τους είναι περίπου στα 1000 ευρώ μηνιαίως.

prete2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. τοσοι επιστημονες βγαινουνε καθημερινος και τυλιγουνε σουβλακια,
    κανουνε κουριερε,
    κανουνε διαφορες αλλες δουλειες,

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΟΛΟ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΑΣΤΕ ..

    Γιατι να παρεις τον γιο του πρετεντερη και οχι καποιον αλλον απο μια φτωχογειτονεια..

    ξερω ατομα απο φτωχογειτονιες που ειναι διανυες σε καποια πραγματα, και ομως ψαχνουνε για δουλεια…
    Μια συμβουλη μου ειχε δωσει ενας ιορδανος στην πρεσβεια της Ιορδανιας στην Αθηνα.
    Ποτε μην εμπιστευεσαι τους δικους σου στο κρατος μας. Παρα μονο του ιδιους τους ιορδανους ντοπιους,

    και τον ρωτησα για ποιο λογο και μου απαντησε οτι

    ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ Ή ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !!!!!

  2. ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ . . . ΕΕΕΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ

  3. Πιστεύω ότι το θέμα δεν είναι τα 1.000 ευρώ.
    Αλλοίμονο αν το παιδί του Πρετεντέρη και του κάθε Πρετεντέρη έχει ανάγκη από 1.000 ευρώ.Αυτά είναι για πασατέμπο που λέγαμε μικροί.Απλά τα παιδιά τους πρέπει να θητεύσουν σε τέτοιες θέσεις ώστε να μάθουν να επιβάλονται στη μάζα (βλέπε λαός).Σήμερα στου Αβραμόπουλου μετά στης Σπυράκη μετά σε κάποιον Υπουργό μέχρι να έρθει η ώρα να αναλάβουν να δουλεύουν το λαό όπως κάνουν οι πατεράδες τους.
    Και ο πεινασμένος δεν βλέπει τα υπόλοιπα αλλά τα 1.000 ευρώ το οποίο απλά είναι το δόλωμα.

    1. Φίλε δυστυχώς όπως τα περιγράφεις είναι. Δεν είναι τα 1,000 άλλα όλα τα άλλα και κυρίως η λείανση του εδάφους προκειμένου να αναλάβουν τις “ανάλογες” θέσεις στο μέλλον.

  4. Αν τυχόν και καμιά μέρα ξυπνήσουν και ξεσηκωθούν οι Έλληνες (που δεν το βλέπω) να δούμε που θα βρούν τρύπα να κρυφτούν.

    1. Ναι το 2100 θα εξεγερθούμε… μέχρι τότε θα έχουμε όλοι οι υπόλοιποι εξαθλιωθεί και αυτοί θα μας έχουν πιεί το αίμα.

  5. Γιατι φωναζεται;;;το παιδι εντελως αξιοκρατικα και με κανενα ” μεσον “πειρε αυτη την θεση.
    Αλλωστε απο το 1974 τουλαχιστον και μετα ολες οι θεσεις στο δημοσιο καταλαμβανονται εντελως αξιοκρατικα
    και αναλογα των προσοντων των υποψηφιων!!!!
    Τωρα για τους μα-λα-κες, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου, που καθομασται και χαλαμε την ωρα μας με τεοιες αηδιες πισω απο το πληκτρολογιο, αντι να παρουμε τις καραμπινες και να βγουμε στους δρομους, ειμαστε αξιοι της τυχης μας.
    Εχθες εβλεπα ενα ντοκυμαντερ για την Συρια. Στην Δαμασκο διασκεδαση, κεντρα γεματα με χορους και τραγουδια, ζωη χαρισαμενη μεσα στην χλιδη και στην τρελλη χαρα. Πολυτελη αυτοκινητα, και η ζωη συνεχιζεται κανονικα για ολους. 40 χιλιομετρα ποιο περα καταστροφη, πεινα, δυστηχια, πολεμος αποκεφαλισμοι και παντου τρομος και πονος.
    Δεστε το γιατι ετσι θα ειναι και η Ελλαδα μεχρι το καλοκαιρι. Τα παιδια των πρεντετερηδων και οι οικογενειες τους θα ζουν και θα βασιλευουν. Οι Ελληνες και τα Ελληνοπουλα θα υποφερουν!!!!

  6. ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΗΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!

  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΦΙΣΟΚΟΛΙΤΕΣ Κ ΨΥΦΟΦΟΡΟΥΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ

  8. Βάλτε φωτιά και κάψτε το μπουρδελοκολέγιο Αθηνών, όλα τα κοπρόσκυλα της πολιτικής στην Ελλάδα των τελευταίων ετών από αυτό το κωλοχανείο βγήκαν. Οι καθηγητές του πρέπει να είναι όλοι πράκτορες ξένων δυνάμεων που εκπαιδεύουν τους νέους μελλοντικούς πολιτικούς για να τους ανατεθούν στην συνέχεια αποστολές.

  9. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ , ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΙΣΙΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ? ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

    1. Na σου στειλω το βιογραφικο της κορης μου Κε Αβραμοπουλε ,το οποιο ειναι κατα πολυ ανωτερο του γιου του Πρετεντερη, οχι μονο στις σπουδες αλλα και στη προσωπικοτητα.
      Να δεις πως τα 1,000 ετρω θα πιασουν τοπο για την Ελλαδα ρε …γαμωτο!

      Αλλα ξεχασα Κε Αβραμοπουλε οτι ειστε και εσεις “διεθνιστης”, “απατριδας” και “ακαματης”.
      Την πατριδα την θυμαστε μονο οταν ειναι για την οικονομα δηλ. να ξεζουμισετε κι’αλο τον απλο πολιτη για να περνατε εσεις η ELIT της Ευρωπης ζωη χαρισαμενη.

      Και κατι αλλο ! Μην εχετε την εντυπωση οτι ο απλος πολιτης μασαει πλεον τις ανοησιες που του πασαρετε απο τα πουλημενα (εξαγορασμενα) ΜΜΕ. Ξερουμε τι εχετε ολοι σας σπουδασει “ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”.

      Μην εχεις την εντυπωση οτι “μασαμε” οτι τα φαγαμε μαζι οπως ειχε πει ενας απο το “συναφι” σας. τη διαχειρηση την κανατε εσεις οι πολιτικοι και καταληστευσατε το μοχθο μας. Αυτο το ξερεις πολυ καλυτερα απο μενα, και τωρα μας βαζετε να πληρωνουμε την καλοπεραση σας εις διπλουν.
      Βεβαια επισης ΞΕΡΕΤΕ που οδηγειτε την ανθρωποτητα , αλλα στα απο τετοια σας εφ’οσον βρισκετε κοροιδα και σας δινουν την εξουσια με την ψηφο τους καλα τους κανετε!
      Βλεπεις ποσο συσπειρωνοντε οι αλλοι λαοι , εσεις γιατι το παιζετε διεθνιστες οπως εκαναν οι κουμουνιστες? Εμεις ξερουμε., διοτι η πατριδα σας ειναι το χρημα και ο χρυσος (αυτο μου θυμιζει ενα αλλο λαο του οποιου εφευρεση ηταν ο κουμουνισμος).

      Εισαστε ΑΘΕΟΙ και ΥΛΙΣΤΕΣ και ξεγελατε τον απλο κοσμο επικαλουμενοι τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την οποια εσεις οι ιδιοι καταπατειτε.
      Μπορω να σου γραψω ολοκληρο βιβλιο αλλα επειδη ειμαι 75 και μικροσυνταξιουχος εχω κουραστει για τωρα………………….

Comments are closed.