ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτούς παίρνει ο Ιβάν για να “χτυπήσει” Ολυμπιακό!

Κοινοποίηση:
ivan

Κορυφώνεται η διαμάχη σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ποια ήταν η τελευταία εντολή του Σαββίδη σε συνεργάτες του;

Όπως διαβάζουμε στο sportdog.gr πολύ σημαντικό θα είναι αυτό το καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ, καθώς στην Τούμπα μετά και τη φετινή αποτυχία, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες ενέργειες τόσο για το ρόστερ όσο και για τον προπονητή, που θα έχουν ως στόχο να φτιάξουν ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει.

Στον Δικέφαλο, λοιπόν, έχουν ήδη γίνει αρκετές συζητήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και θέλουν άμεσα να προχωρήσουν σε κάποιες κινήσεις, ακόμα και πριν έρθει ο νέος προπονητής.

Ο Λούμπος Μίχελ ηγείται αυτής της “αποστολής” και αναζητά παίκτες σε Ισπανία και Πορτογαλία, ενώ σχετική έρευνα γίνεται και εντός Ελλάδας, με το όνομα του Μιχάλη Μανιά να έρχεται πρόσφατα στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο.

Όσον αφορά, όμως, την ελληνική αγορά, στον ΠΑΟΚ έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές και σύμφωνα με τις πληροφορίες, στόχος των Θεσσαλονικιών δεν είναι μόνο να ενισχυθούν, αλλά και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος σκοπεύει να “χτυπήσει”, μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, παίκτες από διάφορες ομάδες της Ελλάδας (όχι μόνο Σούπερ Λιγκ) με στόχο να αποδείξει ότι πλέον υπάρχει κι άλλη ισχυρή ομάδα εντός συνόρων που δίνει ευκαιρίες και επενδύει στο ελληνικό στοιχείο.

Μάλιστα, πρόθεση του μεγαλομετόχου είναι να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό, ώστε να έρθουν στην Τούμπα παίκτες διαφόρων ηλικιών, που θα μπορούν να στελεχώσουν τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτός νόμιζε πως ήρθε στην Ελλάδα να κονομήσει από άλλες μπίζνες.

    Έχει πέσει όμως σε μεγαααααααααααααααααάλες φτώχειες,οπότε τον βλέπω σύντομα να την κάνει και
    τον ΠΑΟΚ να ψάχνεται.

  2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτούς παίρνει ο Ιβάν για να «χτυπήσει» Ολυμπιακό!

    ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ;;;
    ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΛΙΚΑΡΙΣΜΑΤΑ .ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Comments are closed.