ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι όλα τα ονόματα των Εβραίων που το παίζουν Έλληνες!

Κοινοποίηση:
evraioi

Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα των Εβραίων που το παίζουν Ελληνες…onomatology_hebrew-1

onomatology_hebrew-2

onomatology_hebrew-3

onomatology_hebrew-4

onomatology_hebrew-5

onomatology_hebrew-6

onomatology_hebrew-7

onomatology_hebrew-8

onomatology_hebrew-9

onomatology_hebrew-10

onomatology_hebrew-11

onomatology_hebrew-12

onomatology_hebrew-13

onomatology_hebrew-14

onomatology_hebrew-15

onomatology_hebrew-16 (1)

onomatology_hebrew-17 (1)

onomatology_hebrew-19

onomatology_hebrew-20

onomatology_hebrew-21

onomatology_hebrew-23

 

onomatology_hebrew-24

onomatology_hebrew-25

onomatology_hebrew-26

onomatology_hebrew-27

 

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ -ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

75 Σχόλια

  1. Φιλε σου εξηγησα πολλες φορες πως οταν οι αλλοι βαζουμ μεσα νατουραλιζεμ τοτε το ιδιο πρεπει να κανουμε κι εμεις. Αλλιως θα μας κερδιζει και η κουτση μαρια. Αυτο θελεις? τοτε εισαι γαγιας και κακομοιρης. Σου αρεσει να πιανεσαι κοροιδο ε? Μεινε στη γυαλα σου ρε φιλε, δε θελουμε κοροιδα αλλα, μεταλλια και επιτυχιες θελουμε. Και πως μιλας για καθαροτητα εσυ που εσαι τοσο πολυ ακαθαρτος στη ψυχη, πιστευεις σε διακρισεις, εχεις το φασισμο μερα σου, νομιζεις οτι εισαι ανωτερος… ε ελεος, μου θες και αθλητισμο, γιδοβακε κακομοιρη

  2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ?

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ,ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ “ΤΙΜΟΥΝ’ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ,Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΧΘΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ,ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ;ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ;

      1. Mε τους σιωνιστες ειμαι κι εγω εναντιον, εσυ ομως φιλε μιχαλομαστουρα εισαι εναντιον οποιουδηποτε εβραιου ναι ναι, και του απλου εβραιου. Οπως επισης και εναντιον καθε(μα καθε) μαυρου, αλβανου, τσιγγανου, ισλαμιστη κλπ κλπ. Γενικα με οτι ειναι διαφορετικο εχεις προβλημα.
        Και μη γραφεις με κεφαλαια.

  3. εσυ που μπαινειϛ εδω μεσα και γραφειϛ υβριστηκα σχολια για τουϛ χρυσαυγητεϛ,και απανταϛ υβριστηκα στα σχολια των χρυσαυγητων, επιδη ξερειϛ οτι εδω αραζουν χρυσαυγητεϛ,χωριϛ να γνωριζουμε που κατατασεσε κομματικα και μαϛ το παιζειϛ μια ετσι και μια αλλιωϛχωριϛ να εχειϛ αλλα επειχειρηματανα να γραψειϛ και να απαντησηϛ καταφευγειϛ στα υβριστηκα σχολια! Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΦΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ! Υ.Γ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…

    1. Εσυ εδω που μπαινεις δε γραφεις υβριστικα σχολια για οποιον δεν ειναι ναζι σα τα μουτρα σου, γελοιε? Δε μιλησες προηγουμενως για μπαφο?… Αυτα ειναι τα δικα σου επιχειρηματα, φασιστα? Και αφου εισαι δηλωμενος χουντολατρης και υπερ καθε παρανοικου δικτατορα(οπως ο νανος Μεταξας) γιατι εχνοχλεισαι που σε λενε φασιστα? ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ χωνεψε το. Παντα θα κολυμας στη γραφικοτητα και θα γελαμε μαζι σου.

      1. εσυ μαϛ λεϛ οτι δεν εισαι διεθνιστηϛ και εισαι με την ελλαδα, μετα βριζειϛ τον μεταξα που ειπε το ιστορικο ΟΧΙ στουϛ κατακτητεϛ,εισαι μεγαλοϛ υποκριτηϛ!!!και εσαι λατρηϛ του στυγνου δικτατορα σταλιν!υποκριτη!που θα πειϛ ”παρανο’ι’κο” τον μεταξα!ολοι οι ελληνεϛ τον πανε τον μεταξα,εκτοϛ απο εσαϛ τα κουμουνια!

        1. Φιλε δεν εχω καμμια σχεση με Σταλινισμο, και οι δυο ιδεολογιες ειναι φασιστογενεις. Ο νανος δικτατορας Μεταξας δε μπορυσε να μη πει Οχι, ηταν υπαλληλος του αγγλοφιλου βασιλεα Γεωργιου, ο Γεωργιος τον τοποθετησε και τον διεταζε. Υποκριτες οσοι δε προσκυνουν παρανοικους δικτατορες?? Για ονομα…
          Ο Μεταξας επαιρνε 1% στις εκλογες. Να μη στηριζεις φασιστες δικτατορες που ο λαος τους μισει.
          Εσεις οι ναζηδες στηριζετε ολες τις δικτατοριες, ειστε τραγικοι και γραφικοι. Οπωσδηποτε ομως εχθροι της Ελλαδας.

  4. Ρε παιδιά έχετε διαβάσει καθόλου ιστορία? Την εποχή του Μεγα Αλέξανδρου οι Ελληνες έφτασαν στη μεσοποταμία και εγκαταστάθηκαν εκεί. Υποδούλωσαν εβραίους για πολλά χρόνια. Είναι δεδομένο οτι μπαστάρδεψαν μεταξυ τους. Ειναι δυνατόν λοιπόν, εμείς οι ίδιοι που γράφουμε εδω μέσα απο εκει κάτω μπορεί να είναι οι ρίζες μας.

  5. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Υ.Γ. ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    1. Διαβασες κανεναν απο δω μεσα που να μην τη καταδικαζει? Εστω εναν?
      Ξυπνα, βλημα…

  6. δεν υπάρχει Έλλην εβραίος όσο και να χτυπηθείς απο κάτω. Τόσο φυλετικά, (ειτε πρόκειται για σημίτες δηλαδή) όσο και διανοητικά. Η ιουδαϊκή ΤΡΕΛΑ δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική λογική αναζήτηση του αρχέτυπου, του κάλλους, της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, τόσο όπως αυτή αποτυπώνεται στον ανυπέρβλητο προχριστιανικό ελληνισμό, όσο -φυσικά- και στην μετά Χριστόν εποχή.

    Θα σας βρούμε όλους, μην ανησυχείς.
    ===================

    Δεν υπαρχουν για σενα, που εισαι ναζιστης και ηλιθιος ανθελληνας. Διανοητικα?? Εσυ ο χαχολος θα μιλησεις για διανοηση? Ποιο κάλος και ποια αληθεια ρε κακομοιρη, εσυ εισαι μονο για ουγκ, ντροπιαζεις τους ελληνες.

    Θα μας βρειτε ολους? Ποιοι, οι φυλακοβιοι γραφικοι ναζηδες του περιθωριου? Δε νομιζω οτι οι εβραιοι κρυβονται αλλα αν εχουν τη δυναμη που λετε τοτε αυτοι θα σας βρουν… Να προσεχεις και τη σκια σου φιλε φασιστα, ενας εβραιος στο εξης θα σε παρακολουθει!

  7. LOL και μετα οι χρυσαυγιτες λενε οτι δεν ειναι ναζι. Αντιγραφουν τις μεθοδους του Χιτλερ. Γελοιοιοιοι, γελανε και οι πετρες.

    1. ρε γλυφε εκει την καραμελα σου!

      1. Εσυ φιλε το νου σου στους εβραιους!

  8. Ο μανικετοκουμπο δεν ειναι εβραιος, ειναι νιγηριανος πολιτογραφημενος ελληνας. Τον χρειαζεται η Εθνικη μπασκετ για να παρει μεταλια. Μη μπερδευεις τις γραβατες με τα σωβρακα, κωμικε φιλε μου φασιστα…

    1. ρε μεγαλε ε τοτε για ποια εθνικη εθνικη ομαδα μπασκετ θα μιλαμε ;ε τοτε θα μιλαμε για πολυεθνικη ομαδα μπασκετ!και δεν ειμαι ρατσιστηϛ!

      1. Φιλε προφανως δεν εχεις σχεση ουτε με αθλητισμο. Μεινε στη γυαλα σου να παρακολουθεις το κοσμο απο την απομονωση.

        1. φιλε αλλο ειναι εναϛ ποδοσφαιρικοϛ η μπασκετικοϛ συλλογοϛ να κανει μεταγραφεϛ ξενων παικτων και αλλο ειναι οι εθνικεϛ ομαδεϛ να εχουν πολιτογραφιμενουϛ παικτεϛ αλληϛ εθνικοτιταϛ,εθνικη ομαδα λεγεται οταν ολοι οι παικτεϛ συμετεχουν απο το ιδιο εθνοϛ και ειναι original αυτο ειναι το νοημα εθνικη!π.χ.οταν σε μια εθνικη ομαδα συμετεχουν διαφορετικοι παικτεϛ αλληϛ εθνικοτιταϛ τοτε χανεται το νοημα εθνικη!ε τοτε στην ουσια θα ειναι πολυεθνικη ομαδα ασχετα αν ειναι πολιτογραφημενοι στα χαρτια,δηλαδη δεν θα ειναι original εθνικη!καταλαβεϛ φιλε διεθνιστη;καλυτερα να ασχολουνται τα δικαϛ μαϛ τα παιδια με τον αθλητισμο και να πρωοθουνται,παρα να πεφτουν στα ναρκωτικα!και κοψε τουϛ πολλουϛ μπαφουϛ!

          1. Εσυ φιλε εισαι απο αυτους που πανε στα γηπεδα και πετανε μπανανες στοιυς εγχρωμους? χαχχαχα γελοιε, η πολυ πρφεζα σε πειραζει, κοφτην.
            Τι θα πει διεθνιστης? Εγω ειμαι με την εΕλλαδα, εσυ γερμανοτσολια μου με ποιον εισια? Χαιλ Χιτλερ, κιναιδε ψευτοπατριωτη. Χασου λουμπινα τελειωμενη!

        2. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ! ΥΓ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΛΑ!

          1. Μα εσυ φασιστα εισαι υπερ των δικτατοριων, οπως αυτη της β.Κορεας. Μαθε ορθογραφια πρωτα, μετα “μας απαντατε καταλληλα”…

        3. φιλε εμενα που μου λες ασχετο μετον αθλητισμο,ο ατεντοκουμπο συμετεχει στην εθνικη ως επαγγελματιας παικτης για να παιρνει τα λεφτα,και οταν τελειωσει η καριερα του θα επιστρεψει στην πατριδα του αποκαταστημενος απο λεφτα,ειναι επαγγελματιας παικτης και αυτο το κανει για επαγγελματικους λογους,δυστιχως σε ολες τις εθνικες ομαδες των χωρων εχει δυεισδυσει ο επαγγελματισμος των ξενων παικτων,και εχουμε χασει το νοημα για την εθνικη ομαδα για χαρη του επαγγελματισμου των ξενων παικτων,ενω πρωτα ξεραμε οτι οι ξενοι παικτες αγωνιζοταν στους συλογους επιδη ειναι επαγγελματιες παικτες,και οι συλογοι ειναι επαγγελματικοι,οπως Π.Α.Ε.-Κ.Α.Ε και τα λοιπα…σου εδωσα δυο απαντησεις στο θεμα αυτο, αν θες ασε την κομματικη σκοπια και καταλαβε το!

          1. Φιλε, ολες οι Εθνικες εχουν νατουραλιζε παιχτες και πολιτογραφημενους. Η αλλαγη υπηκοοτητας ισχυει, αν εσενα δε σου αρεσει να μην ασχολησε και να μεινεις στη γυαλα σου. Το ζητημα της χωρας δεν ειναι που θα γυρισει ο μανικετοκουμπο αλλα τι διακρισεις και μεταλλια θα φερει. Αυτα μετρανε και αυτα μενουν στην ιστορια. Το καταλαβες τωρα?

    2. Βρε ηλίθιε,καταλαβαίνεις ελληνικά;Έγραψα πουθενά ότι είναι εβραίος;Μα τόσο στόκος είσαι;Το έφερα ως παράδειγμα,για να δείξω ότι όπως αυτός είναι νιγηριανός και πάντα νιγηριανός θα είναι,ότι χαρτιά και να του δώσουν κι όσα χρόνια κι αν περάσουν,έτσι και οι εβραίοι θα είναι πάντα εβραίοι και ποτέ δεν θα γίνουν Έλληνες.
      Όσον αφορά την περίπτωση του νιγηριανού,μάθε ότι ήταν παράνομος στην Ελλάδα,αυτός και η οικογένεια του και αυθαίρετα και παράνομα,με εντολή σαμαρά,τους νομιμοποίησαν.Απ’ ότι καταλαβαίνω όμως είσαι υπέρ της αυθαιρεσίας και της παρανομίας!
      Η εθνική ομάδα,είναι αυτό που λέει η λέξη ΕΘΝΙΚΗ!Τι δουλειά έχουν οι κατά καιρούς αλλοεθνείς που τους βάζουν με το έτσι θέλω,μόνο και μόνο για να δείξουν μια “πολυπολιτισμική” εικόνα της Ελλάδος!Μήπως θα μου πεις την μαλακία τύπου “δεν πάνε οι Έλληνες”;Μήπως δεν βγάζουμε,ειδικά στο μπάσκετ,ταλέντα;Μήπως στην τελική της όποιες διακρίσεις έχουμε στο μπάσκετ,δεν τις πέτυχαν Έλληνες παίχτες;Τέλος,η εθνική ομάδα δεν είναι τα μετάλλια και οι διακρίσεις,είναι αυτό που λέει ΕΘΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ!Εάν θέλεις μόνο μετάλλια,διακρίσεις και “πολυπολιτισμικότητα” τράβα σαν πρόβατο που είσαι να υποστηρίξεις κανένα ιδιωτικό μαγαζί!Για να στο ξεκαθαρίσω,μετάλλια και διακρίσεις που τα πήρε η εθνική,σε οποιοδήποτε άθλημα,χρησιμοποιώντας ξένους,ούτε τα πανηγύρισα ούτε και θα τα πανηγυρίσω,εσύ που είσαι πρόβατο και ακολουθείς αυτά που σου λένε στην τηλεόραση κάτσε σαν βλάκας να τα χαρείς.

      1. Φιλε το ζητημα εξαντληθηκε, σου εδωσα καθε απαντηση. Η συμμετοχη ενος ΝΒΑer ειναι τιμη για τη χωρα μας.
        Οταν ολοι βαζουν μεσα καλους ξενους για κερδισουν κατι, εμεις τι ειμαστε, κοροιδα για να μας κερδιζει και ο καθε κακομοιρης?
        Φιλε εσεις οι ναζι ρατσιστες ειστε και θα παραμεινετε ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, οπως αλλωστε ειστε και θα παραμεινετε ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Μια ζωη στο περιθωριο και τη χλευη. Καλη διαμονη…

        1. Δες ρε ηλίθιε τις διακρίσεις της εθνικής ομάδας μπάσκετ,σε όλες τις ηλικίες και μετά μίλα!Η συμμετοχή ενός μη Έλληνα,όποιος και αν είναι,στην εθνική ομάδα,αποτελεί τιμή μόνο για σένα και τους όμοιούς σου ραγιάδες!
          Αν “όλοι”,θέλουν να βάζουν ξένους στις εθνικές τους,δεν με ενδιαφέρει καθόλου!Η εθνική Ελλάδος,ειδικά στο μπάσκετ,δεν χρειάζεται κανέναν ξένο και επειδή σαν καλό πρόβατο που είσαι κοιτάς μόνο τα μετάλλια,σου ξαναλέω,δες τις διακρίσεις της εθνικής στο μπάσκετ,ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΊΕΣ!!!
          Οπότε,αν εσύ είσαι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ,”φίλε” δημοκράτη,δεν θα μπασταρδέψουμε τα πάντα για να μην νιώθεις μόνος και περιθωριοποιημένος!Το κατάλαβες πρόβατο;

          1. Εσυ εισαι ραγιας φιλε οταν πας να πολεμησεις τους αλλοθυς με το σταυρο στο χερι. Τοτε θα εισαι παντα τελευταιος. Οι σκοπιανοι βαλαν εναν αμερικανο μεσα και βαζει 30 ποντους ανα παιχνιδι, ετσι τωρα σου λενε οτι εχουν ομαδαρα. Εσυ τι απαντας, σκυβεις το κεφαλι και καθεσαι ταπεινωμενος να σε κερδισουν? Γελοιε κακομοιρη ραγια, το παιζεις και αρειος. Το ζητημα σου ειναι το ΧΡΩΜΑ, οχι η επιτυχια της χωρας. Αλλωστε και με το Σοφο εχεις προβλημα παρολο που ειναι νομιμος.
            Κι αφου δε σε ενδιαφερει καθολου οπως λες αρα δε παρακολουθεις αθλητισμο καο φυσικα δεν εχεις δικαιωμα να πανυγηριζεις τις νικεςς μας.
            Αιντε τωρα να στο γηπεδο να πετακεις καμμια μπανανα, ανοητε γραφικε, μονο για τετοιο εισαι ικανος. Κασμα ναζιστη καρπαζοεισοπρακτωρα…

          2. Ραγιάς είσαι εσύ,που λες “ναι” σε ότι σου πασάρει η τηλεόραση!Ξένους παίχτες λέει η τηλεόραση,ναι λες εσύ σαν καλός ραγιάς.Όσο για το ότι ΕΣΥ σκύβεις το κεφάλι το θεωρώ αυτονόητο,αφού είσαι ραγιάς.Εγώ,στο μπάσκετ,έχω δυο πανευρωπαϊκά και διακρίσεις στο παγκόσμιο!Στις δε μικρές ηλικίες έχω παγκόσμιο και πολλές διακρίσεις!Ξάψε τι έχουν όλοι οι άλλοι,βάλε την αναλογία του πληθυσμού,σκέψου το όλο μαζί και μετά ξαναμιλάμε…πρόβατο!Το ζήτημά μου είναι οι ξένοι που παίζουν στην εθνική Ελλάδος,ενώ θα πρέπει να παίζουν στις χώρες τους!Αντιθέτως το πρόβλημά σου είναι ότι δεν έχουμε μπασταρδεμένη εθνική ομάδα και νιώθεις μοναξιές!Γι αυτό τρέχεις να βαφτίσεις τους ξένους ως Έλληνες και τους Ποντίους και Βορειοηπειρώτες τους βαφτίζεις ξένους!Όσο για τον παίχτη που αναφέρεις,περισσότερο βάρος ήταν για την εθνική παρά κάτι άλλο,άσχετε!Μάθε ελληνικά μήπως και καταλάβεις τι σου λέω για το “δεν με ενδιαφέρει καθόλου”,στόκε!Όσο για πανυγηρισμούς,μην στεναχωριέσαι πάντα θα είμαι εκεί όταν πρέπει,με την σημαία μου και με διπλή χαρά,μια για την ΚΑΘΑΡΗ εθνική ομάδα και μια για το ότι εσύ θα είσαι στην τρύπα σου και θα σκας από το μισελληνικό σου μένος,όπως έσκαγες απ’ το κακό σου με το παγκόσμιο…Τέλος,επειδή κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο,άμα γουστάρεις να μάθεις τι σημαίνει καρπαζοεισπράκτορας στο δείχνω στην πράξη όποτε γουστάρεις!!!

  9. δηλαδη ρε μεγαλε,οσοι δεν ειναι χρυση αυγη,τους θεωρουν εχθρους τους;σε μια δημοκρατια σημερα υπαρχουν οι πολιτικοι αντιπαλοι,και εισεις ειστε οι πολιτικοι μας αντιπαλοι αφου η δημοκρατια μας επιτρεπει πολλους πολιτικους συνδυασμους,εχθρους σας θεωρουμε; πολιτικοι αντιπαλοι μας ειστε,και η χρυση αυγη στο προγραμα της υποστηριζει ο προεδρος δημοκρατιας να εκλεγεται απευθειας απο τον λαο! εχεις μπερδεψει την π@@@@α με την βουρτσα!

  10. H Χρυσή Αυγή έχει παίξει, κι εδώ τους παραδέχομαι, το καλύτερο επικοινωνιακό παιχνίδι που έχει δει η νεοελληνική πολιτική εδω και δεκαετίες. Σχήμα καθαρά και γνήσια νεο-ναζιστικό εκ γενετής, κατάφερε να περάσει στη μακρόχρονη πορεία του, ιδιαίτερα στους νεώτερους που είτε λόγω άγνοιας, είτε λόγω έλλειψης στοιχειώδους κρίσης και λογικής, είτε λόγω απόστασης απο το τι συνέβαινε στην Αθήνα τις δυο τελευταιες δεκαετίες, την εικόνα του αγνού πατριώτη που θα τιμωρήσει όλους τους κλέφτες και προδότες, και θα φέρει μια καλύτερη, βασισμένη στο δίκαιο και τα Ελληνικά ιδεώδη κοινωνία, σύμφωνα πάντα με την ρητορική τους. Απο το ’20 εως το ’45 του προηγούμενου αιώνα, οι ταπεινωμένοι Γερμανοί, προοδευτικά, ανέδειξαν τους ίδιους ακριβώς τύπους ανθρώπων, με τις ίδιες ακριβώς ιδέες και πρακτικές. Περίγελως στην αρχή, επικίνδυνοι στην μέση, σωτήρες στο τέλος. Και απο τη στιγμή που οι αγνοί εθνικο-σοσιαλιστές είχαν δύναμη, καθαρίσαν την χώρα τους απο τα, κατ’αυτούς, ανθρώπινα σκουπίδια. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κάτι που μπορεί να κρίθεί απο τους ιστορικούς, όταν όλα αυτά που ζούμε έχουν παρέλθει, αλλά ξέρω πως η ιστορία γράφεται απο του νικητές, και πως δεν θ’αργήσει η στιγμή που όσοι ήταν περίγελως στην αρχή, θα γράψουν ιστορία…

    Είμαστε στη “μέση”, τα εξώφυλλα, οι τίτλοι και τα μηνύματα είναι ταυτόσημα, ο “εχθρός” παραμένει ο ίδιος, τηρημένων των αναλογιών και των συνθηκών που ζούμε, αλλά αυτά είναι κάποια ενδεικτικά απο το ’23 εως το ’45. http://www.calvin.edu/academic/cas/gpa/sturmer.htm . Απο δώ και πέρα “ο έχων νούν νοείν νοείτω”. Και όσοι δεν συνταχθούν έγκαιρα με το μέρος κάποιου, θα θεωρούνται, αυτόματα, εχθροί.

    1. ΡΕ ΑΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1930,ΚΑΙ ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΛΕΕΙ! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ!ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!

      1. Ειναι δεκανικια του συστηματος. Τους μαντωσανε οταν αρχισαν να σκοτωνουν κοσμο και να επιτιθονται καθημερινα στους μεταναστες. Συντομη η πληγη αυτη θα κλεισει οριστικα.

        1. Οταν μοιραζαν πολιτικα φυλλάδια στην ακρόπολη τοτε γιατι τους έπιασαν;μασα τωρα την καραμέλα σου που σου σερβίρουν και οταν αθωωθουν στο δικαστήριο ελα τότε να ξαναμιλησουμε!

          1. Ανθελληνα, η Ελλας ειναι πανω απο τη ναζιστικη σου ιδεολογια.

  11. Eγκληματα και θηριωδιες των εβραιων στη μαρτυρικη Γαζα ,εγκληματα κατα της Ανθρωποτητας απο τα Εβραικα θηρια ,εγκληματα που πρεπει να οδηγηθουν στο Διεθνες Δικαστηριο αν υπαρχει δικαιοσυνη , για αυτα τα κτηνη…..

    1. έχεις δίκιο, είναι όντως βαρετό. συναρπαστική ήταν πχ η Τριπολιτσά.

      μήπως τώρα είναι λίγο καλύτερο το βαρετό;

  12. αυτο δεν ειναι δημοσιογραφια……ειναι καταντια…..

    1. δεν κατάλαβα, για το νεοταξίτικο πολτό των ΗΠΑ ειναι οσο κατάντια θές (αν και οι ερυθρόδερμοι δεν νομίζω να το θεωρήσουν και τόσο κατάντια). Πάντως για τον ελληνισμό έχεις δίκιο, δεν είναι δημοσιογραφία, είναι υπηρεσία στο Ελληνικό έθνος.

      1. Eιναι υπνωτισμος για το ελληνικο εθνος. Μη τσιμπατε ραγιαδες.
        Αυτο ειναι το παιχνιδι που σας παιζουν, οχι αυτο που νομιζετε, βοδια.

  13. ΑΠΟΡΙΑ.ΤΟ ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟ Η ΕΒΡΑΙΚΟ;ΤΟ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ;ΤΟ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ;

  14. το οτι οι εβραιοι αλλαζαν τα ονοματα τους σε ελληνικα δεν παει να πει οτι και ολοι οι υπολοιποι που εχου αυτα τα ονοματα ειναι εβραιοι.το σθμπερασμα ειναι οτι δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποιος ειναι εβραιος απλα απο το ονομα.εκτος απο καποια ονοματα που κανουν μπαμ.θεωρω οτι η παραπανω ερευνα-μελετη ειναι ανακριβης.αμα θες να δεις ποιος ειναι εβραιος παρακολουθησε τος στις εβραικες γιορτες.και αμα παει συναγωγη…..ξεμπροστιαστε τον

    1. Τι να ξεμπροστιασουν ρε κακομοιρη, ειναι εγκλημα να ειναι καποιος εβραιος και να πηγαιμνει στη συναγωγη του ή οπου αλλου θελει? Τι πινετε και λετε τετοιες μπουρδες?
      Υπαρχουν χιλιαδες κατοικοι ελληνες εβραιοι, θα τους ξεπαστρεψεις ολους…?

      1. δεν υπάρχουν Έλληνες εβραίοι.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.

          1. Ναι όσο Έλληνας είναι ο ατεντοκούμπο(ή κάπως έτσι)…κόψε το κουτόχορτο(ακόμη και το καπνιστό).

      2. το να κρυβει καποιος την θρησκεια του ειναι υποπτο!γνωριζω εβραιους στην καταγωγη που το λενε,δεν το κρυβουν,και τους εχουν χεσμενους αυτους που πανε στην συναγωγη,και εχουν ασπαστει τον χρηστιανισμο.και κακομοιρης εισαι εσυ παλιοξερολα αμορφωτε.και εγω ειπα ξεμπροστιασμα και οχι ξεπαστρεμα…..απελαση μαζι με εσενα ισως…..

        1. Η θρησκεια του καθενος ειναι προσωπικη υποθεση, ποιος εισαι εσυ που θα αναγκασεις τον αλλον να σου πει που πιστευει? Εγω πιστευω στον δαιμονα ρε φιλε, λογ/σμο θα σου δωσω? Γελοια φασιστα, εχεις μυαλο κοτας.

          1. στο δαίμονα με ποιά έννοια; του δικαίου; τότε προφανώς και δεν διαφέρεις απο το Χριστιανό, και φυσικά κανένας δεν μπορεί να κρίνει την προσωπική σου σχέση με το Χριστό παρα ο ίδιος ο μόνος δίκαιος κριτής. αν λοιπόν είσαι έλληνας είσαι εντάξει, αν είσαι εβραίος δέξου δικαίως την εβραιοσύνη σου και τις συνέπειές της. με την έννοια του διαβόλου; ε, τότε η υλοποίηση της πίστεώς σου αντίκειται στο αρχέτυπο των Ελλήνων όπως έχει αποτυπωθεί απο την αιώνια πυξίδα των μεγάλων φιλοσόφων μας και της προγονικής κληρονομιάς. τότε προφανώς δεν είσαι Έλληνας, αλλά ακόμα αν είσαι στο αίμα, έχεις ήδη προδώσει το ομότροπον και τα κοινά των θεών ιδρύματα. Αν όντως είσαι Ελληνας αρχαίος και έχεις και ζείς με την πίστη της πατρώας θρησκείας, είναι αδύνατον να μην συμφωνήσεις στο διαχωρισμό ελλήνων – εβραίων. Θα πρόδιδες την πίστη σου. όπερ έδει δείξαι.

            ΕΞΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  15. Moλις εμαθα οτι το επιθετο μου ειναι εβραικο τι θα κανετε ,
    θα με σκοτωσετε?

    1. Όχι βρε χαζούλη… απλά θα σε βρίσουν μέχρι να πετύχουν στο πλάι κανα κολαρ***ι και τον πάιξουν. Μετά νάνι, αύριο πάλι. Πάμε…

    2. γιατί να σε σκοτώσει κάποιος, εσύ αυτό θα έκανες; απλώς αν είσαι εβραίος δεν σου πέφτει λόγος να αποφασίζεις τι θα γίνεται εδώ μέσα, κατα συνέπεια δεν πρέπει να έχεις κανένα πολιτικό δικαίωμα. Πάνε Ισραήλ και εκεί ψήφα, κανε οτι θες αλλα εδώ θα πρέπει να έχεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε αλλόφυλος. Και βλέπουμε. Δεν έχει να κάνει με μίσος, έχει να κάνει με δίκιο.

        1. εγώ από όσο ξέρω είμαι Έλληνας και απο τους δυο γονείς, και έχω βρεί και απο ποιές περιοχές κλπ μέχρι μερικές γενιές πίσω. δεν έχω ψαχτεί γενετικά (dna,αν αυτό εννοείς), αλλά δεν θα είχα πρόβλημα και να μην ήμουν. Με άλλα λόγια θέλω να σου πω οτι αν οι εβραίοι είναι λογικοί και δίκαιοι, θα συμφωνήσουν οπωσδήποτε με το λογικό και το δίκαιο. Αν δεν είναι, μια ζωή ο κόσμος θα τους σιχαίνεται και αυτοί θα κλαίγονται και θα αναρωτιούνται γιατί…

          1. Τους εβραιους τους σιχαινεστε μονο εσεις, οι ρατσιστες. Ειστε λιγοι και γραφικοι. Στο παν κι απο πανω, βγειτε απο τη γυαλα σας μοσχαρια…

      1. Να πας εσυ να ψοφησεις φιλε, χιλιες φορες ελλην εβραιος παρα ελλην ναζι γερμανοτσολιας και στοκος. ΟΥΣΤΤΤ κιναιδε, το παιζεις και πατριωτης.

        1. δεν υπάρχει Έλλην εβραίος όσο και να χτυπηθείς απο κάτω. Τόσο φυλετικά, (ειτε πρόκειται για σημίτες δηλαδή) όσο και διανοητικά. Η ιουδαϊκή ΤΡΕΛΑ δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική λογική αναζήτηση του αρχέτυπου, του κάλλους, της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, τόσο όπως αυτή αποτυπώνεται στον ανυπέρβλητο προχριστιανικό ελληνισμό, όσο -φυσικά- και στην μετά Χριστόν εποχή.

          Θα σας βρούμε όλους, μην ανησυχείς.

  16. Ο ΗΛΙΑΣ(ΕΛΙ-ΓΙΑ)ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;

    1. τα επώνυμα είναι το κυρίως θέμα, πχ Βενιζέλος=Μπεν-εζελ ή Μπενρουμπής, ή Σημιτης (που το πραγματικό του είναι Ααρών Αβουρής) ή τα εβραϊκά ονόματα που δεν έχουν χριστιανική εορτή πχ Μορντεχάϊ, Σάμπυ, Εσθήρ κλπ

      1. Πρωτου μιλησεις για το Βενιζελο φασιστα να πλυνεις το στομα σου.
        Ο Βενιζελος διπλασιασε την Ελλαδα. Εσεις οι φασιστες τι κανατε? μονο ζημια

        1. τον πασοκο βενιζελο εννωει και μαζι αναφερη και τον σημητη, βλακα!

          1. χαχα μη φοβασαι, εννοει και τον Ελευθεριο. Αυτα τα βλαμμενα τους εχουν ολους για εβραιους…

    2. Ο/Η Δεν είναι εβραϊκό είναι το Ελίας των τουρκαλβανών λέει:

      Ακόμα χειρότερα δηλαδή και αν το ταιριάξεις και με το χρώμα του, μιλάμε για γνήσιο τουρκαλβανό.

  17. ΕΥΓΕ Στέφανε. Πολύ χρήσιμο, Θα πάει σε πολύ κόσμο. Αρκετά με τη βρωμοφάρα.

    1. Εισαι βλακας και αδαης.Ντροπη ρε.Κατι σαν εσενα με κανουν να θελω να κανω εμετο.

  18. Μπραβο Χιο ετσι αλλα ποιο μεγαλα γραμματα δεν μπορουσεs να βαλειs να τα βλεπουν και οι αοματοι

  19. ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ Κ ΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΙΚΟ *ΔΕΔΕ/ΝΤΕΝΤΕ……. που παει το μυαλο σας?.Ετσι,βγαλτε τις ΛΙΣΤΕΣ!!!

    1. @KALAMPALIKHSa: Το ξυπόλητο κεφάλι, ο δικηγόρος των Ρότσιλντ, κόντε Δένδιας.

  20. Πολύ ενδιαφέρων ρεπορτάζ. Μπράβο Στέφανε.

    1. Ρεπορταζ για χαχολους, η τρoφη των χαβγιτων:D

Comments are closed.