ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ! Τρομοκρατεί η εισπρακτική εταιρεία “ΜΕΛΛΟΝ” ότι θα μας πάρει και τα σπίτια!

Κοινοποίηση:
k7a

Δεν έχει τέλος, από ότι φαίνεται, το μαρτύριο των πολιτών, οι οποίοι κάποια στιγμή στη ζωή τους αναγκάστηκαν να πάρουν ένα δάνειο και έφτασαν να δέχονται καθημερινά εκφοβιστικά τηλεφωνήματα, στο όριο της απειλής από τις “γνωστές” μας εισπρακτικές εταιρίες για λογαριασμό φυσικά των τραπεζών!

Μια τέτοια περίπτωση, η οποία αγγίζει τα όρια της τραγικότητας, όπως φυσικά και όλες οι αντίστοιχες, είναι η περίπτωση του δικηγόρου Ν.Α ( τα πλήρη στοιχεία είναι φυσικά στη διάθεση της εφημερίδας!). Ο ευυπόληπτος δικηγόρος, είχε πάρει ένα στεγαστικό δάνειο πριν από κάποια χρόνια από την Eurobank. Ήταν συνεπής στην αποπληρωμή του και με το παραπάνω μάλιστα όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Έφτασε όμως να του χτυπήσει την πόρτα η οικονομική κρίση. Αυτός συνέχισε να πληρώνει κανονικά τις δόσεις του, αν και ήταν πια εξαιρετικά δύσκολο! Έφτασε η μέρα όμως που τα “μετρημένα κουκιά”, που λέει ο λαός μας, τελείωσαν και πήρε την απόφαση να σταματήσει να πληρώνει, γιατί πολύ απλά ήθελε να ζήσει την οικογένεια του!

Από τότε ξεκίνησε για τον ίδιο και την οικογένεια του, το μαρτύριο των εισπρακτικών εταιριών και συγκεκριμένα της εταιρίας «Μέλλον Ανώνυμη Εταιρεία Ενημέρωσης Οφειλετών», η οποία έπαιρνε και ενοχλούσε συνεχώς το δικηγόρο. Το αποκορύφωμα ήταν, πριν λίγες ημέρες, όταν τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο, (ο άνθρωπος ήταν στο δικαστήριο), δε μπορούσε να μιλήσει και στη συνέχεια, η υπάλληλος της εταιρείας, κάλεσε, μεσημεριάτικα, στο σπίτι του και μίλησε με τη γυναίκα του. Εκεί, η υπάλληλος άρχισε να απειλεί και να ζητάει συνεχώς να μάθει πότε θα αποπληρωθεί το στεγαστικό τους δάνειο. Η σύζυγος του δικηγόρου, ζήτησε να μάθει αν η κλήση καταγράφεται και η υπάλληλος απάντησε πως ναι και πως δεν είναι υποχρεωμένη να το δηλώσει εξ’ αρχής!

Από το μεσημέρι εκείνο η ζωή της οικογένειας έχει γίνει μαρτύριο και ο δικηγόρος είναι έτοιμος να σηκώσει “γη και ουρανό” για να αντιμετωπίσει την επικίνδυνη, πια, κατάσταση της εταιρείας ΜΕΛΛΟΝ.

Ποια είναι η εταιρεία ΜΕΛΛΟΝ

Το όνομα της ΜΕΛΛΟΝ πρωτοακούστηκε το 2016, όταν την κάλεσε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με αφορμή την υποχρέωση που έχουν από τη νομοθεσία οι εισπρακτικές εταιρείες για καταγραφή  των συνομιλιών τόσο με τους οφειλέτες όσο και με τα συγγενικά ή τρίτα πρόσωπα των οφειλετών που απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις των εισπρακτικών εταιρειών ( το παράδειγμα του δικηγόρου). Η Αρχή κάλεσε την εταιρεία να προσκομίσει στοιχεία για τις υποθέσεις που όπως αναφέρει, «στην συντριπτική πλειοψηφία τους αφορούν το γεγονός ότι υπάλληλος της εταιρείας σε κλήση προς οφειλέτες που απαντήθηκαν από τρίτα πρόσωπα «δε συστήθηκε, δεν ανέφερε εκ µέρους ποιας εταιρείας καλεί και δεν ενηµέρωσε ότι η κλήση καταγράφεται», θεωρώντας ότι τα παραπάνω συνιστούν παράβαση της κείµενης νοµοθεσίας (ν. 3758/2009)», καθώς και της σχετική απόφασης της Αρχής. Επίσης, το 2016, τα γραφεία της ΜΕΛΛΟΝ στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκαν την επίθεση της ομάδας «Δαμόκλειος Σπάθη», η οποία αφού έσπασε την πόρτα, μπήκε μέσα και πέταξε μπογιές καταγγέλλοντας, όπως είπε το κατάπτυστο έργο της!k7b

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. “Δικηγορικό” γραφείο Γιουρουκέλη, μέσα στην μέρα σε παίρνουν τηλέφωνο πάνω από 6-7 φορές. Η προσωποποίηση τις ενόχλησης. Και τις απειλείς.

  2. Ψάξτε και για την Paladino τα ίδια σκατα είναι. Αντε στο διάλο να πάνε τα κοπροσκυλα.

Comments are closed.