Αποκάλυψη-σοκ: Λοχαγός του Στρατού ήταν ο παιδεραστής-βρεφονηπιοκόμος της Πρέβεζας – Τον είχαν διώξει κλωτσηδόν όταν είχε αποκαλέσει πόρνη τη Δήμητρα Λιάνη

Κοινοποίηση:
παιδεραστία-630x441

Στις  φυλακές Τριπόλεως οδηγήθηκε ο 60χρονος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Φιλιππιάδας , στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν επτά dvd, τα οποία έχουν σταλεί στην Αθήνα για επεξεργασία κι επιπλέον από την αστυνομία κατασχέθηκαν πάνω από 1.500 φωτογραφίες παιδιών και νηπίων της περιοχής τις οποίες είχε τραβήξει ο ίδιος.
Ανάμεσα σε αυτές και σκίτσα με πορνογραφικό υλικό, αλλά και ορισμένες  εικόνες παραποιημένες από τον ίδιο.
Στο σπίτι του δεν βρέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Μετά την απολογία του που έγινε την Πέμπτη 31 Ιουλίου αποφασίστηκε με ομόφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και του Ανακριτή Άρτας, η προφυλάκισή του.
Η έρευνα στο σπίτι του πραγματοποιήθηκε ύστερα από την καταγγελία και μήνυση που έκανε ο πατέρας ενός 19χρονου κοριτσιού με την οποία ο 60χρονος φέρεται να είχε σχέση, επειδή έριξε στους δρόμους της Φιλιππιάδας φωτοτυπίες με γυμνές φωτογραφίες του κοριτσιού.

Για την πράξη του αυτή τιμωρήθηκε μετά από αυτόφωρη διαδικασία σε φυλάκιση 5 ετών, αλλά είχε ασκήσει έφεση και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι ο δημοτικός υπάλληλος απασχολούνταν μέχρι το 2011 σαν βρεφονηπιοκόμος στον βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Φιλιππιάδας αλλά ύστερα από καταγγελίες γονέων για την άσχημη συμπεριφορά προς τα παιδιά τους, ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιολδάσης τον απέσπασε και απασχολούνταν στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου.

Γενικότερα είχε αντικοινωνική συμπεριφορά, η οποία όμως δεν είχε δημιουργήσει μέχρι τελευταία ιδιαίτερα προβλήματα. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις   συνεδρίασε το ΝΠΔΔ του βρεφονηπιακού σταθμού και αποφάσισε να παραπέμψει τον εργαζόμενο στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Όπως προέκυψε,  ο 60χρονος ήταν λοχαγός του Ελληνικού Στρατού. Τον απέταξαν από εκεί όταν δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα το 1993 επί Πρωθυπουργίας του Ανδρέα Παπανδρέου, επειδή είχε στείλει μια δημόσια επιστολή στην Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου όπου την αποκαλούσε «πόρνη».

Μετά από την απόλυσή του από τον στρατό σπούδασε ψυχολογία καθώς και βρεφονηπιοκομία και διορίστηκε ως βρεφονηπιοκόμος σε σταθμό των Ιωαννίνων σε μεγάλη πλέον ηλικία. Από εκεί βρέθηκε ύστερα από αμοιβαία μετάθεση που έκανε με άλλη υπάλληλο, στον βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Φιλιππιάδας, όπου και δημιούργησε διάφορα προβλήματα με την γνωστή πλέον κατάληξη.

Πηγή: Preveza Posto

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στρατιωτικός ο ένας, δικαστής ο άλλος, όλοι οι ανώμαλοι φασίστες είναι. Και όλοι οι φασίστες είναι ανώμαλοι, οι πράξεις τους είναι απόρια των ιδεών τους (καθαρό αίμα κ.λ). Ψόφο κακό και βασανιστικό

Comments are closed.