Αποκάλυψη Που Συγκλονίζει – Μήνυμα Από Τον Θεό Στο Ανθρώπινο DNA!

Κοινοποίηση:
minima-dna-750x430

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανακοίνωσαν ότι έχουν βρει ένα μήνυμα από το Θεό γραμμένο μέσα στο ανθρώπινο γονιδίωμα! Μια ομάδα από κορυφαίους γενετιστές ανακάλυψαν ένα απόσπασμα 22-λέξεων της αρχαίας αραμαϊκής στην οποία ο Θεός επιβεβαιώνει την ύπαρξή του και το ρόλο του στη δημιουργία της ζωής πάνω στη Γη.

«Ξέραμε ότι τα σχέδια δεν ήταν φυσικά» εξηγεί ο Charles Watson, ο επικεφαλής επιστήμονας για το έργο, «αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε σε οποιαδήποτε πειστική εξήγηση γι’ αυτό. Πάνω σε μια ιδιοτροπία, αρχίσαμε παραπομπές των προτύπων με τις γλωσσικές βάσεις δεδομένων γλώσσα», εξηγεί, «και είμαστε συγκλονισμένοι αφού διαπιστώσαμε ότι τα σχέδια αντιστοιχούν στην αρχαία αραμαϊκή», όπως αναφέρει το strange.

Ζαλισμένη από την ανακάλυψη, η ομάδα του επικοινώνησε με ειδικούς γλωσσολόγους, εξοικειωμένους στην αραμαϊκή – τη γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς Χριστός στην καθημερινή του ζωή. Μετά την αποκωδικοποίηση, εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: «Γεια σας παιδιά μου. Αυτό είναι ο Γιαχβέ, ο μοναδικός αληθινός Κύριος. Έχετε βρει το μυστικό της δημιουργίας του. Τώρα μοιραστείτε το ειρηνικά με όλο τον κόσμο».

Ο Γιαχβέ είναι το βιβλικό όνομα για τον Θεό της Χριστιανοσύνης…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΑ:

    ΓΙΑΧΒΕ ειναι ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΜΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΣ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ ΧΡΕΙΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.

  2. Ρε παιδια η βαζελινη ποσο παει το λιτρο;;;

  3. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΧΒΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΕΙΝΕΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΤΡΙΣΙΠΟΣΤΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΛΔ Ο ΓΙΑΧΒΕ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΛΙ ΔΛΔ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΠΑΕΙ ΧΑΖΕΨΑΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΣΤΑΥΡΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ

  4. Ο Χριστός αναφερόταν στο Θεό ως Πατέρα και όχι ως Γιαχβέ. Γι’αυτό και η προσευχή αρχίζει με το Πάτερ ημών και όχι με το Γιαχβέ.

  5. Δεν ειναι δυνατον εμεις οι Ελληνες ορθοδοξοι χριστιανοι να πιστευουμε αυτες τις νεοεποχιτικες σιωνιστικες μαλακιες .Ο γιαχβε ειναι ο εκδηκιτικος θεος των εβραιων ο Χριστος δεν διδαξε τετοια πραγματα !!!!

  6. Ο Γιαχβέ είναι το βιβλικό όνομα για τον Θεό της Χριστιανοσύνης…

    Με το Γιαχβέ εννοούν τον θεό των Εβραίων.
    Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι ο ισοσκελής σταυρός είναι το σύμβολο του Δία.

    1. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΧΒΕ.

  7.  βγηκαν οι ιεχωβαδες παγανια και νομιζουν οτι θα το χαψουμε. ουυυστ!!!!

  8. Ο Γιαχβέ είναι το βιβλικό όνομα για τον Θεό της εβραιοσύνης…

  9. Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΙΣ!
    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ!
    Ο ΣΑΤΑΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΠΤΩΚΟΤΑ ”ΟΝΤΟΤΙΣ” ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ!

    1. ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΑΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΟΝΟΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:άλλοι θέλουνε να ανέβουνε προσπαθώντας να σε μειώσουνε επειδή δεν έχουνε τίποτα δικό τους να δώσουνε.

  10. ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΗΤΩΝ.ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΣΤΩΝ(ΙΑΧΩΒΑΔΩΝ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ(ΜΑΣΩΝΩΝ) ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΣΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΡΑΜΑΪΚΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΕ,ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ,ΕΡΕΥΝΑ.ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΨΑΧΤΩ.

  11. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ… ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΑΞΙΖΕΙ…

  12. ΜΑΣΗΣΤΕ ΤΟ “ΣΑΝΟ” ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!!!
    ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ…
    ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
    ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΠΡΕΖΑ
    ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΥΣΤ!!!

  13. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .
    ΑΡΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

    1. ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

    2. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ “ΦΡΕΣΚΟ”
      ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

    3. Οι χριστιανοί δέχονται μόνο Ιησού Χριστό. Δεν μπορεί ο χριστιανός να πιστεύει στον ίδιο θεό μ’αυτούς που αρνούνται τον Ιησού Χριστό. Μιλάμε για διαφορά ημέρας και νύχτας.

Comments are closed.