Αποζημίωση θα πληρώσει Γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό μετά την αποκάλυψη της ομοφυλοφιλίας του Νο2 του ακροδεξιού κόμματος της Λεπέν! (φωτο)

Κοινοποίηση:
lepen_2014_5_28_19_44_49_b2

Το ποσο των 20.000 ευρώ ως αποζημίωση καλείται να… καταβάλει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό επειδή «έπληξε την προσωπική ζωή» του υπαρχηγού της Λεπέν αποκαλύπτοντας την ομοφυλοφιλία του.

Το περιοδικό δημοσίευσε στις 12 Δεκεμβρίου σε τέσσερις σελίδες επτά φωτογραφίες του Φλοριάν Φιλιπό, αντιπροέδρου του FN, ο οποίος βρισκόταν στη Βιένη και συνοδευόταν από έναν «τηλεοπτικό δημοσιογράφο», το πρόσωπο του οποίου είχε καλυφθεί.

closer-lepen

«Ναι στην αγάπη για όλους», είναι η λεζάντα μίας από τις φωτογραφίες, μια αναφορά στον «γάμο για όλους» που ψηφίστηκε το 2013 για τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων.

Το δικαστήριο υπογράμμισε ότι ο αντιπρόεδρος του FN και ο φίλος του «φωτογραφήθηκαν με τηλεφακό», γεγονός που αποδεικνύει την «επιβλαβή παρακολούθηση των δραστηριοτήτων τους στη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου τους, την ώρα που πίστευαν ότι ήταν προστατευμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα αφού βρίσκονταν στο εξωτερικό», κάτι που «αποτελεί παρενόχληση».

Το Closer είναι το γαλλικό περιοδικό που αποκάλυψε στις αρχές του έτους τη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ, γεγονός που οδήγησε στον χωρισμό του από τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κλασικα φασιστακια που το παιζουν τσαμπουκαδες 20 20 σε τιποτα φουκαριαριδες και ο μονος λογος ειναι η υποβοσκουσα ομοφυλοφιλια τους!

    Τετοιο ναζιστικο μισος , το οποιο δεν στεκει στο μυαλο και του πιο αγραμματου, αιτιολογειται μονο με την ανεκφραστη ομοφυλοφιλια!

    Αντε να βγαινουν απ τη ντουλαπα και οι ΧΑτες ,θα δειξουμε κατανοηση για την κατσαριδο-συμπεριφορα τους…

    ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ…

Comments are closed.