ΑΠΟΔΕΙΞΗ ύπαρξης ΘΕΟΥ! Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ μπροστά σε 250.000 ανθρώπους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kosmos

Tο ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να δεχθούμε κάτι το εξωπραγματικό. Όμως δεν είναι δυσκολότερο να απορρίψουμε έτσι απλά 250.000 αυτόπτες μάρτυρες; Βέβαια, καλό είναι να μην πιστέυουμε ότι μας σερβίρουν, διότι υπάρχουν και οι επιτήδειοι.

Όταν όμως υπάρχουν καταγεγραμμένα γεγονότα…εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Στη ζωή μας αλλωστε δεν μπορείς να εξηγήσεις τα πάντα! Το γεγονός της Zeitun στην Αίγυπτο έχει καταγραφεί ιστορικά, και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΛΕΟΣ…!!!!….ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…..

    1. Και εγώ αυτό λέω ρε ΠΛΑΣΤΗΡΑ …. ΕΛΕΟΣ, επειδή δεν πιστεύεις εσύ στο θεό πάει να πεί ότι δέν υπάρχει !!!!
      Φτάνει πιά ρε άθεε ….. επειδή σού λέει το πολιτικό σχήμα που πιστεύεις ότι θεός δέν υπάρχει, τί πάει να πει … ότι δέν υπάρχει!!!!
      Πιστεύεις ότι φωνάζοντας υπέρ τού αθεϊσμού δείχνεις ανωτερότητα από τούς υπόλοιπους …. λάθος φίλε μου, εμένα προσωπικά μου θυμίζεις το κώλο που όταν κλάνει νομίζει ότι συμμετάσχει και στη συζήτηση. -:)

      1. Έλεος ρε βλαχαδερό που έμαθες και εσύ για θεό, μήπως επικοινωνείς και εσύ σαν το παγάνι τον Εβραίο Πάλμο με θεούς και αγίους, τουτσουνοπαίκτη. Όταν λοιπόν βλαχάκο σου μιλήσει κανείς θεός, άγιος κλπ οι τους δεις πάρε μας τηλέφωνο. Άντε βυζαντινό σκουλήκι στην τρύπα σου.

Comments are closed.