ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ξύλο σε μοναστήρι Παλαιοημερολογιτών!!! Οι καλόγεροι πιάστηκαν στα χέρια με τις καλόγριες! Κάλεσαν Αστυνομία και ασθενοφόρα!

Κοινοποίηση:
panteleimona

Σοβαρό επεισόδιο και καταγγελίες ακόμη και για ξυλοδαρμό καλογριών από καλόγερους, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε μοναστήρι Παλαιοημερολογιτών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επεισόδιο εξελίχτηκε ανάμεσα σε δύο καλόγερους και δύο καλόγριες, στην ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα κοντά στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο,για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο καλόγριες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr οι δύο καλόγεροι έχουν προσαχθεί στο Πέμπτο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά δεν έχουν συλληφθεί, αφού το αδίκημα το οποίο φέρεται να έχουν διαπράξει διώκεται μόνο αν κατατεθούν μηνύσεις.

Αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που οι δύο καλόγριες τους μηνύσουν.

tempo24.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τι ντροπες ειναι αυτες…! Μοναχοι ξυλοκοπησαν γυναικες… και μαλιστα καλογριες
    Πριν μερες ειχαμε ασελγεια σε ανηλικο απο ιερωμενο…
    Αυριο τι θα εχει το δελτιο εγκληματικοτητας των ιερωμενων…;

  2. ΜΑ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ Κ ΚΑΛΟΤΡΩΝΕ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΗΡΟΥΝ ΑΛΔΩΤΗ ΟΛΟ ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΦΤΩΧΕΙΑ

  3. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥς !!! ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΡΟΣΙΛΩΣΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ???ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ???Ε ΡΕ ΥΛΙΣΤΕς ΠΟΥ ΕΙΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕ !!! ΑΝ ΔΕ ΦΤΙΣΕΙς ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΚΙ ΔΕ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙς ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΘΕΟ ΔΕ ΑΓΑΠΑς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΕς ΜΕΤΑΝΙΕς ΚΙ ΑΝ ΚΑΜΝΕΙς ………….

Comments are closed.