EKTAKTO- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!- Καταστηματάρχης πυροβόλησε εναντίον εφοριακών στον Βόλο!- Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΥΠΟΙΚ!! (UPD) (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κατα

Πυροβολισμοί εναντίον εφοριακών στον Βόλο σημειώθηκαν πριν από λίγο όπως ανέφερε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Με ανακοίνωση της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιουοι ελέγχοι συνεχίζονται κανονικά…  

Παπανάτσιου: Οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου διεμύνησε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, με τους ίδιους, εντατικούς ρυθμούς σε όλες της περιοχές της Ελλάδας και στόχο την καταπολέμηση και  πάταξη της φοροδιαφυγής.
«Οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, συνεχίζοντας να θεωρούν τη φοροδιαφυγή κανονικότητα.

Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Αναφορικά με το νέο περιστατικό βίας και απειλών κατά εργαζομένων της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Εσόδων (ΥΕΔΕ) κατά τη διάρκεια ασκήσεως των καθηκόντων τους, χτες στην περιοχή του Βόλου,  οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, με τους ίδιους, εντατικούς ρυθμούς σε όλες της περιοχές της Ελλάδας και στόχο την καταπολέμηση και  πάταξη της φοροδιαφυγής.

Οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, συνεχίζοντας να θεωρούν τη φοροδιαφυγή κανονικότητα.

Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν.

——————————————————————————————————

Επεισοδιακή κατάληξη είχε ο έλεγχος ταβέρνας στην Αγριά Βόλου την Πέμπτη καθώς ο ιδιοκτήτης της πυροβόλησε στον αέρα κατά των δύο εφοριακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, από την αρχή του ελέγχου υπήρχαν αντιδράσεις από την πλευρά του ιδιοκτήτη.

Παρόλα αυτά οι εφοριακοί, που αρχικά εμφανίστηκαν ως πελάτες, ολοκλήρωσαν τον έλεγχο και βεβαίωσαν παραβάσεις που οδήγησαν όχι μόνο σε 48ωρο λουκέτο της επιχείρησης.

Μια εκδοχή θέλει τον καταστηματάρχη να πυροβολεί στον αέρα τη στιγμή που αποχωρούσαν οι εφοριακοί ενώ κατά μια άλλη εκδοχή, από το thessaliatv.gr όταν έμαθε ότι οι υποτιθέμενοι πελάτες είναι οικονομικοί επιθεωρητές, πήρε ένα σπαθί και άρχισε να το χτυπάει πάνω στον πάγκο όπου βρίσκεται η ταμειακή ενώ φέρεται να τους εξύβρισε.

Οι επιθεωρητές υπό το φόβο επέκτασης του επεισοδίου και επειδή θεώρησαν την πράξη του επιχειρηματία ως απειλή, κάλεσαν την αστυνομία που προχώρησε στην προσαγωγή του επιχειρηματία.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:21

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ σε ζαχαροπλαστείο στην Αγριά του Βόλου, κατά τη διάρκεια φορολογικού ελέγχου από τρείς ελεγκτές, δύο άνδρες και μία γυναίκα, της ΥΕΔΕ Θεσσαλονίκης.

Ο καταστηματάρχης πυροβόλησε εναντίον εφοριακών που του είχαν κάνει έλεγχο στο κατάστημά του, όπως κατήγγειλε ο Μιχάλης Κούπκας πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής, μιλώντας στο ”Ράδιο Θεσσαλονίκη”.

Ο έλεγχος που προηγήθηκε ήταν δύσκολος αλλά δεν προέκυψαν παραβάσεις που να επισείουν την ποινή του λουκέτου, σημείωσε ο κ. Κούπκας.

Κατά την αποχώρηση των εφοριακών ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πυροβόλησε στον αέρα για να εκφοβίσει τους εφοριακούς.
Έντρομοι οι ελεγκτές έσπευσαν να προστατευτούν και στη συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον δράστη.

Ο Μιχάλης Κούπκας πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών, τόνισε πως εφοριακοί ρίχνονται σαν τα πρόβατα επί σφαγής και ζήτησε από την πολιτεία να λάβει μέτρα και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. 350000 ευρώ είχε στο πληντύριο!!! Αν είναι δυνατόν……κι έκανε έτσι για 200 ευρώ πρόστιμο;
    Χώρια πώς είχε ολόκληρο οπλοστάσιο…..

  2. Πηγαν οι κηφήνες του δημοσίου να πάρουν μίζα κόβοντας κλήση μόνο σε Έλληνα, σε αλλοδαπούς τουμπεκί.Τα ίδια κάνουν και ένστολοι δημόσιοι που κόβουν κλήση σε κανένα παιδάκι Έλληνα για κράνος.όπως και οι ελέκτρες στα εισιτήρια μόνο Έλληνες.Για το λόγο λοιπόν του ότι δε σέβεστε τον εργοδότη σας,εμάς τους Έλληνες που σας ταίζουμε από εδώ και στο εξής θα παίρνετε 200 ευρώ και πολλά σας είναι γραικύλοι

  3. Παντα τετοια. Παντα τετοια. Και οχι μονον, στον αερα. Ριξτε και σε καμμια, Γερμανοτσολιαδιτικη Κεφαλα.

    1. Πληρωνε εσυ για τους φοροφυγαδες βρε ζωαδι

Comments are closed.