ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Είχε ξαναδακρύσει πριν την επιστράτευση η εικόνα του Ταξιάρχη στη Ιαλυσό! Την εξέτασαν αρχαιολόγοι συντηρητές και έμειναν άφωνοι!

Κοινοποίηση:
taxiarxis

Σήμερα η συγκεκριμένη εικόνα εξετάστηκε και από δεύτερο της αρχαιολογίας, τον κ. Σιδηρόπουλό, και σύμφωνα  τον πάτερ Απόστολο και δεν βρήκε καμιά αιτία από την οποία θα μπορούσε να είχε προκύψει το δάκρυ.

Καμιά αλλοίωση δε υπάρχει στο βερνίκι της εικόνας και κανένα ίχνος που να προδίδει την οποιαδήποτε παρέμβαση που να δικαιολογεί το δάκρυ.

 

Η εικόνα του Ταξιάρχη δακρύζει από το περασμένο Σάββατο, πρώτα στο παρεκκλήσι του παλιού νεκροταφείου Ιαλυσού και μετά στον ιερό Ναό της Κοιμήσεως.

 

Όπως ανέφερε ο πάτερ Απόστολος κάτι ανάλογο είχαμε με την συγκεκριμένη εικόνα του Ταξιάρχη το 1974, λίγο πριν από την επιστράτευση.

 

Η προσέλευση πιστών συνεχίζεται στον ιερό Ναό της Κοιμήσεως Ιαλυσού ενω σύμφωνα πάντα με τον πάτερ Απόστολο η εικόνα σήμερα δεν δάκρυσε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. O ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ…ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

  2. Σιγά το θαύμα… όλοι μας μπορούμε να δακρύσουμε!!! Κάτι άλλο πιο δύσκολο για να πιστέψουμε? Κι αν ήταν αλήθεια γιατί δεν παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ στα μμε? Όταν έκλαιγαν οι παίχτες του big brother τους τρώγαμε στη μάπα όλο το 24ωρο… αχ βρε νεοέλληνες, αχ βρε νεοέλληνες.

  3. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΜΕ ΕΥΡΩ……
    ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕ

    1. φίλε αν εσύ δεν πιστεύεις στο Θεό και δεν πιστεύεις σε θαύματα ή προφητείες δεν έχεις το δικαίωμα να χλευάζεις άλλους που πιστεύουν.

      1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΕΙ Ο,ΤΙ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ….

  4. Είσαστε άξιοι της μοίρας σας !!!

    Αντί να κάθετε να δακρύζει Ο Ταξιάρχης !

    Ρε σας λέω … αντί να κάθετε και να κλαίει !!!

    Δεν κάνει κανένα ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΑΥΜΑ … ΜΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!

    Άι σιχτίρ πια !

    Ένας ολόκληρος Ελληνικός λαός ….. κλαίει !!!..και στενάζει!

    Και δεν συγκινείτε …κανένας !

    Άι σιχτίρ βραδιάτικα !
    Στράτος Δ

Comments are closed.