ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Είδε τα λιοντάρια που είχε σώσει μετά από χρόνια – Η αντίδρασή τους συγκλονίζει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Λογ.

Τα δύο μεγάλα λιοντάρια τρέχουν προς το μέρος της γυναίκας αλλά όχι για να της επιτεθούν.

Σαν μικρά κατοικίδια άρχισαν να συμπεριφέρονται δύο μεγαλόσωμα και επιβλητικά λιοντάρια όταν κατάλαβαν ότι τους επισκέφτηκε η γυναίκα που τα μεγάλωσε, αφού της προσέφεραν μια τεράστια τρυφερή αγκαλιά.

Το συγκινητικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα σε ζωολογικό κήπο της Ελβετίας που φιλοξενούνται τα δύο λιοντάρια από τότε που η γυναίκα κατάλαβε πως μεγάλωσαν αρκετά ώστε να τα φροντίζει η ίδια. Σύμφωνα με τη Βρετανική Mirror η γυναίκα και τα λιοντάρια συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μεγάλε είμαστε στο 2018 , μπράβο να ξέρεις τι θα γίνει τον Ιούνιο του 2019. Τα ζώα έζησαν και τα είδες μετά από 31 χρόνια; Βάλτα στο βιβλίο Γκίνες .Ο Άργος γνώρισε τον Οδυσσέα μετά από 20 χρόνια και όχι μετά από 10.

  2. Λιοντάρια: Το 1988, Αύγουστο μήνα, πούλησα το κοπάδι, αποτελούμενο από 150 γίδια, σε γειτωνική περιοχή, σε απόσταση περίπου 4 με 5 χιλιόμετρα. Τον Ιούνιο του 2019 επισκευτήκαμε οικογενειακώς το κοπάδι για κούρεμα. Τα δύο σκυλιά μας, που είχαν πάει μαζί με το κοπάδι, δεν μας έδωσαν καμία σημασία. Όχι μόνο αυτό, αλλά έδειχναν και εχθρική διάθεση σε όλους μας. Περιμέναμε να αντιδράσουν όπως και τα λιοντάρια αλλά δυστυχώς η αδιαφορία τους μας στενοχώρησε. Τον Οδυσσέα της Ιθάκης τον αναγνώρισε ο σκύλος του μετά από δέκα χρόνια απουσίας και εμάς μας ξέχασαν σε 10 δέκα μήνες; Είναι αρκετά παράξενη κια ανεξήγητη η συμπεριφορά τους.

  3. Μακάρι και οι άνθρωποι να έδειχναν την ίδια ευγνωμοσύνη.

Comments are closed.