ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τι ξέβρασε η θάλασσα στη Ρόδο (φωτό)

Κοινοποίηση:
rodos

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν χθες το μεσημέρι οι επισκέπτες τουρίστες που αυτή την εποχή βρίσκονται στο νησί μας απολαμβάνοντας τις διακοπές τους, όταν η θάλασσα ξέβρασε ένα ψόφιο κατσίκι στην περιοχή Χαράκι.

Το θέαμα αυτό παρέμεινε για αρκετή ώρα στην παραλία με αποτέλεσμα να προκαλέσει όπως ήταν εύλογο, αλγεινή εντύπωση στους λουόμενους που αναγκάστηκαν να βγουν από τη θάλασσα που κολυμπούσαν και να απομακρυνθούν βέβαια από το συγκεκριμένο σημείο της παραλίας.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αρμόδια λιμενική αρχή της Λίνδου η οποία σε συνεργασία με την κοινότητα της περιοχής, μερίμνησαν για την υγειονομική ταφή του ζώου.

thalassa

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αίσχος!Αυτή είναι η ρατσιστική και ξενοφοβική Ελλάς!
    Είναι πασιφανέστατο πως πρόκειται για κατσίκι που έψαχνε ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα!!!
    Ήταν ένα κατσίκι-οικονομικός μετανάστης(Όχι λαθροκάτσικο),το οποίο διεκδικούσε αξιοπρεπείς συνθήκες κουρέματος και αρμέγματος,όπως και μια στάνη που θα του καλύπτει τις βασικές ανάγκες επιβίωσης…
    Όμως η χουντοφασιστική και ρατσιστοξενόφοβη,έβαλε,με τον χειρότερο τρόπο,ένα τέρμα στα όνειρα του δύσμοιρου κατσικιού!
    Ως εδώ!Όλες οι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ” δυνάμεις,καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας,στην γνωστή στάνη της Μαλκάσας!!!Απαιτούμε:Κάτω τα σύνορα!Ελεύθερη διακίνηση κατσικιών και λοιπών αμνοεριφίων!!!Άμεση νομιμοποίηση όσον κατσικιών γεννήθηκαν στην Ελλάδα!
    Υ.Γ. Φήμες αναφέρουν ότι το άτυχο κατσίκι,είχε πληρώσει 5000 δολάρια,για να έρθει στην Ελλάδα…

  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

  3. Στο Ελλαδισταν και τα κατσικια αυτοκτονουν. Ακομα και το χορταρι στους ξενους το πουλησαν!

Comments are closed.