ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Αμερικανός πρώην πιλότος: «Δεν έπεσαν αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους…ήταν ολογράμματα» (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
9-11

Ο βετεράνος πιλότος της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας John Lear αποκαλύπτει… τι πραγματικά συνέβη στις επιθέσεις που σημειώθηκαν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.

Όπως εξηγεί, τα αεροσκάφη που όλοι «είδαμε» να πέφτουν επάνω στους Δίδυμους Πύργους απλά…δεν υπήρχαν!

Ο Lear ισχυρίζεται ότι ήταν ολογράμματα αεροσκαφών και ότι στην πραγματικότητα οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν εξαιτίας αλλεπάλληλων εκρήξεων που σημειώθηκαν στο εσωτερικό τους.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Blue beam project…τεχνολογία που οι επικυριαρχοι κατείχαν από τότε… Μια εικονική πραγματικότητα έτσι ώστε να φοβίζουν ενίοτε και να χαλιναγωγουν τα πλήθη…. Τώρα στο 2015 έχουν εξελίξει την συγκεκριμένη τεχνολογία… Μη ξεχνάμε ότι στα χέρια των αρρωστημένων επικυρίαρχων εβραιομασόνων υπάρχει το Haarp καθώς και το CERN…,τέλος πάντων δεν είναι της παρούσης, ας περιοριστω στο θέμα μας με ένα ερώτημα…. Αλήθεια, την ημέρα του “τρομοκρατικού” χτυπήματος,ερώτησης,έπεσαν μόνο τα δύο κτίρια ή έπεσε και ένα τρίτο εκεί κοντά;;;;;;;;;

  2. το ότι σκάσανε εκρηκτικά είναι αποδεδειγμένο και από τις κομμένες κολώνες τών κτηρίων όπως στην περίπτωση τών κατεδαφίσεων αλλά και από μάρτυρες που ακούσανε εκρήξεις.

    τα κτήρια πέσανε σαν σε ελέυθερη πτώση, σαν να υποχώρησε το κάτω μέρος δηλαδή.

    τώρα αυτό με το αεροπλάνο πρώτη φορά το ακούω αλλά αν δεις πως καταπίνεται το αεροπλάνο από το κτήριο και μετά βλέπουμε φωτιές και εκρήξεις….όλα παίζουν

  3. νεφιλίμ ήταν, έτσι για να τσιμπάνε τα αυγά

Comments are closed.