ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Πώς να μην είναι κάποιος με το γαύρο σήμερα;» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
γιαννακοπουλος

Μια ανάρτηση στο instagram που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.Ανήμερα του τελικού της Ευρωλίγκας, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού πόσταρε ένα κολάζ φωτογραφιών, στο οποίο απεικονίζονται όλοι οι χορηγοί της διοργάνωσης που προέρχονται από την Τουρκία («Turkish Airlines», «Dogus Group», «Turkey Home»).

Άφησε λοιπόν να εννοηθεί ότι στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε θα υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το εξής μήνυμα: «Πώς να μην είναι κάποιος με τον γαύρο σήμερα;»

Ένα συμπέρασμα το οποίο ενισχύθηκε από σχόλιο του, με το οποίο απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού που του ανέφερε ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού υποστήριξαν την ΤΣΣΚΑ στον τελικό του 2009 και ανέφερε: «Αυτή είναι, φίλε, η διαφορά μας από τους γαύρους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όσο κ να παραδεχόμαστε την ομάδα που έχει πλέον ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ, δεν μπορώ να την υποστηρίξω ξανά… Εκείνοι δεν αναγνώρισαν αυτά που έκανε η δικιά μας Ομάδα… Όταν κάποτε έδινα συγχαρητήρια σε φίλους μου ολυμπιακούς, εκείνοι ποτέ δεν μου έδωσαν, αντίθετος θεωρούσανε σικέ τα δικά μας, δεν ήμουν αντιολυμπιακός, εκείνοι με έκαναν, κ όταν κατάλαβα τι είναι το δαφνοστέφανο, τους σιχάθηκα… Όταν το δαφνοστέφανο το κάνουν Ελιά κ αλλάξουν ιδεολογία, σταματώντας να τα θέλουν όλα με οποιοδήποτε τρόπο, τότε λογικά θα τους υποστηρίζω… Δυστυχώς με έχουν κάνει να μην είμαι μαζί τους, μακάρι να αλλάξουν ουσιαστικά, μπορούν…? Ή τα μεγάλα κεφάλια τους θα τους πουν πάλι μπαχαλάκιδες…?

  2. Μαγκιά του Γιαννακόπουλου για πολλούς λόγους άσχετα άμα δεν τον πηγαίνω μια.

Comments are closed.