ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΩΜΟΤΗΤΕΣ στην Ουκρανία: Τους έβαλε στην κυριολεξία…να ΦΑΝΕ την ΣΤΟΛΗ τους!! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
VID: Ukrainian Soldiers Made To Eat Uniforms By Pro-Russians

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βίντεο με ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!! Τους έβαλαν να φάνε τις στολές τους… κυριολεκτικά! Ρωσόφωνοι αυτονομιστές… στην Αν. Ουκρανία δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο εικονίζονται Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιώτες να υποχρεώνονται να φάνε κομμάτια από την στολή τους.

Ένας άνδρας που αυτοαποκαλείται Γκίβι, κόβει με μαχαίρι κομμάτια στολής και ουρλιάζοντας στους αιχμαλώτους τους υποχρεώνει να το καταπιούν. Ο Ρωσόφωνος φωνάζει στους Ουκρανούς: «Γιατί ήρθατε εδώ. Ποιος σας κάλεσε να σκοτώσετε τους ανθρώπους μας και να καταστρέψατε τα σπίτια μας; Με γνωρίζετε; Είμαι ο Γκίβι».

Πιστεύεται πως το βίντεο προέρχεται από την περιοχή του Ντόνετσκ, όπου οι Ρωσόφωνοι νίκησαν, με τη ρωσική υποστήριξη, τις ουκρανικές δυνάμεις. Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει, μέχρι στιγμής, στοιχίσει τη ζωή σε περίπου 5.000 ανθρώπους.

Οι ρωσόφωνοι αυτονομιστές δηλώνουν πως επιθυμούν να εξαναγκάσουν τους Ουκρανούς σε υποχώρηση, σε τέτοιο βάθος ώστε να μην κινδυνεύουν από το ουκρανικό πυροβολικό οι πόλεις τους. Φυσικά αυτό είναι πολύ σχετικό.

Ο δεύτερος στην ιεραρχία των αυτονομιστών στο Ντόνετσκ, Έντουαρτ Μπαζούριν, δήλωσε πως οι δυνάμεις τους έχουν υποχρεώσει τους Ουκρανούς σε υποχώρηση, στη ευρύτερη περιοχή του Ντόνετσκ.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να διευκρινίσουμε ότι στον τόσο αχρείαστο πόλεμο αυτό, που έχει ανατρέψει κάθε έννοια ισορροπίας στον πλανήτη μας και οι δυο πλευρές έχουν διαπράξει ωμότητες και οι δυο πλευρές έχουν παραβιάσει τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα και έχουν πλήξει αμάχους, πέραν των εμπολέμων…

defence-point

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. και λίγα τους κάνουν. θελεις να σου στείλω βίντεο με ουκρανικές ωμότητες;;; έχουμε κάποια χοηγία από το αμέρικα;;;;;;

Comments are closed.