Απειλητικά μουσουλμανικά συνθήματα σε τρεις εκκλησίες…

Κοινοποίηση:
Quran-graffiti-Columbus-Indiana

Εν μέσω φημών ότι το Ισλαμικό Κράτος – κοινώς γνωστό ως ISIS – βρίσκεται ήδη… σε αμερικανικό έδαφος, μουσουλμανικά συνθήματα σε εκκλησίες της πόλης Κολόμπους της Ιντιάνα, δημιουργούν μεγαλύτερη νευρικότητα.

Το Fox 59 αναφέρει για βανδαλισμούς σε τρεις εκκλησίες στο Columbus, με συνθήματα από το Κοράνι.

infidels-290x160

Συγκεκριμένα, βάνδαλοι έγραψαν με σπρέυ την λέξη “άπιστοι” και “Κοράνι 3:151” στην μπροστινή πλευρά της Καθολικής Εκκλησίας του Αγίου Βαρθολομαίου.

«Οι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι, γιατί κάποιοι έγραψαν αυτό το μήνυμα στην όμορφη εκκλησία μας, αλλά και γιατί αυτό είναι το μήνυμα, αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα», λέει ο π. Doug Marcotte, ιερέας της Καθολικής Εκκλησίας του Αγίου Βαρθολομαίου.

Σύμφωνα με το Fox, Εκκλησία του Χριστού του Lakeview στο Columbus και η Χριστιανική Εκκλησία του Ανατολικού Columbus έγιναν επίσης στόχοι των φιλο-ισλαμικών γκράφιτι κατά την ίδια περίοδο.

Το “Κοράνι 3:151” λέει: «Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στις καρδιές των απίστων και καταφύγιο τους θα είναι η Φωτιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στις καρδιές των απίστων και καταφύγιο τους θα είναι η Φωτιά,λέει το Κοράνι τους…΄Βεβαίως θα είναι η φωτιά το καταφύγιό μας,μα όχι για να καούμε,μα για να αμυνθούμε.Κι ο νοών νοείτω…

Comments are closed.