Απαράδεκτη η ανακοίνωση του “Ε” για τις αλητείες της ασήμαντης ηθοποιού της Στεφανίδου για το συλλαλητήριο Διαβάστε τι έγραψαν ανιστόρητοι και αγράμματοι υπάλληλοι του Σαββίδη – “Συγγνώμη και…”

Κοινοποίηση:
epsilontv

Ανακοίνωση εξέδωσε το Epsilon στην οποία ζητά δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές για όσα ειπώθηκαν στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου με πρωταγωνίστρια την κωμικό Λίλα Σταμπούλογλου.
Η Λίλα Σταμπούλογλου, στην εκπομπή της Δευτέρας, χαρακτήρισε τους διαδηλωτές, που βρέθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, «φολκλόρ», λέγοντας πώς αν ήταν στον στρατό του Μεγάλου Αλέξανδρου θα «έκαναν το βασίλειο του Φραπέ» σε ένα προσβλητικό σχόλιο για τους Θεσσαλονικείς. Ακόμη πρόσθεσε πώς «εαν οι Σκοπιανοί δούνε όλα αυτά τα νούμερα ίσως κάνουν πίσω».

Δεκάδες είναι τα επικριτικά σχόλια στα social media για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE, ενώ σε πολλά από αυτά επισημαίνεται πως ανάμεσα στους χιλιάδες διαδηλωτές του συλαλλητηρίου, που μέρος του χαρακτηρίστηκε «καρναβάλι», ήταν και ο νέος ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» Ιβάν Σαββίδης.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του καναλιού:

«Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.

Η κα Λίλα Σταμπούλογλου, είναι μια σατιρική κωμικός, γνωστή για τις ανατρεπτικές και συχνά καυστικές παραστάσεις της. Αρέσκεται στο να παρουσιάζει με ανάλογο τρόπο τα τεκταινόμενα, ορισμένες φορές αιχμηρά, κάτι το οποίο δεν είναι σπάνιο στον χώρο της σάτιρας.

Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών. Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η κωμικός:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αλήθεια τώρα; Ποια σατιρική κωμικός; Τσομπανοπούλα ήταν και έκανε σκερτζ στα ζωντανά της στο χωριό της για να περάσει η ώρα καθώς τα βοσκούσε. Δέχθηκε να χλευάζει τον Ελληνικό λαό μόνο και μόνο γιατί δεν ήταν άξια για να υπηρετήσει την καλλιτεχνική σκηνή πουθενά αλλού. Μόνο δίπλα στην Πατσαβουρίδου θα μπορούσε να ευδοκιμήσει (και γενικά σε χαμηλού επέδου εκπομπές).

  2. Να βγεί η υπερόπτης Σκατιάνα και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μαζί με την γυναίκα του εβραίου Σιλα Σεραφειμ! Μπορεί και να μην υπήρχε ο άντρας της για να διαιωνίσει το σαυροειδές είδος της η κυρία αν οι Έλληνες δεν κρυβανε τους Εβραίους απο τους Γερμανους. Αυτό είναι το ευχαριστώ που ρίσκαραν την ζωή τους για τους αχάριστους! Θα έπεφτε η μυτόγκα της αν έλεγε συγγνώμη η ίδια; Να απολυθεί άμεσα και να δοθεί δουλειά σε αξιόλογους ανθρώπους άνεργους με παιδιά. Ήθελε να κάνει την προπαγάνδα της και τώρα πρέπει να πληρώσει τις συνέπειες των πράξεων της. Αυτό ΔΕΝ ήταν σάτιρα ήταν καθαρή προπαγάνδα Συριζόσκυλας.

  3. Μην την παρακολουθείτε και μην ασχολειστε με την κάθε πατσαβούρα, κλείστε τις τηλεοράσεις στις γιαγιάδες και θείες που τις βλέπουν. Όταν τους κόψεις την τηλεθέαση τους τελειώνεις ήρεμα και απλά. Kαι το βρίσιμο δύναμη τους δίνει.

  4. Μην την παρακολουθείτε και μην ασχολειστε με την κάθε πατσαβούρα, κλείστε τις τηλεοράσεις στις γιαγιάδες και θείες που τις βλέπουν. Όταν τους κόψεις την τηλεθέαση τους τελειώνεις ήρεμα και απλά,

  5. Γελασαμε πολυ με αυτα που ειπε. Θα ερθει ο καιρος που οι Τουρκοι θα ζητανε καποια να βιασουν και μετα να σκοτωσουν οπως παλια …Μαντεψτε ποια θα δωσουμε πρωτη πρωτη.

  6. Θα ερθει η ωρα που οι προδοτες θα σφαχτουν σε Βουλη κ καναλια Ειναι μια προφητεια που σιγουρα θα βγει Τοτε ποιος θα θυμαται ολους αυτους?

  7. δηλαδή όλα για το χρήμα προδότες… και αυτή η κακομοίρα η Στοπουλογλου και τουρκόσπορη και πούλογλου;

  8. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑ;ΓΜΑ ΕΙΝΑΙ σατιρική κωμικός, γνωστή για τις ανατρεπτικές και συχνά καυστικές παραστάσεις της;
    ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΚΩΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ.
    ΑΥΤΗ ΜΙΛΑΕΙ, ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΒΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ

  9. Το πρώτο που πρέπει να κάνει το κανάλι είναι το ξήλωμα τόσο της τουρκοσκατιάρας Σταμπούλογλου (τουρκομογγολικό όνομα , τυχαίο;) όσο και της ξεπατωμένης πορνοτατιάνας ώστε να ικανοποιήσει το αίσθημα του προσβεβλήμένου ελληνικού λαού. Επίσης να υποβληθεί μύνηση για προσβολή εθνικών ιδεωδών. Όλα τα υπόλοιπα είναι παπαριές !

    Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο σύζυγος της τουρκόσπορης Σταμπούλογλου Σίλας Σεραφείμ (εβραίος 😉 έχει κατά καιρούς επιτεθεί στα εθνικά ιδεώδη όπως μια εικόνα με ματωμένη την ελληνική σημαία αλλά και διάφορα προσβλητικά σκετς.
    Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν αφάνταστα την Ελλάδα και αντί να τους εξαφανίσουμε , κυνηγάμε τους πατριώτες που την αγαπούν. Ως εδώ , φτάνει , αντεπίθεση να πάρουμε πίσω τη χώρα μας και να τιμωρήσουμε αυστηρά τους άθλιους εχθρούς της !

  10. Ποια ειναι παλι αυτη η καμπια…;
    Την ξερει η μανα της;

Comments are closed.