Απίστευτο: Σεφ από την Ινδοκίνα βρίσκει τραγικό θάνατο από δάγκωμα κόμπρας που είχε αποκεφαλίσει – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ VIDEO

Κοινοποίηση:
Snakes-head

Ένας σεφ που προετοίμαζε μενού από …κόμπρα  πέθανε μετά από δάγκωμα που δέχτηκε από το ερπετό είκοσι ολόκληρα λεπτά μετά τον αποκεφαλισμό τους.

Πρόκειται για τον άτυχο Peng Fan από την Ινδοκίνα που έφτιαχνε μια σούπα από “νάγια” όπως λέγεται το συγκεκριμένο είδος κόμπρας. Ο σεφ ο οποίος είχε τεράστια εμπειρία, αποκεφάλισε το φίδι ωστόσο, είκοσι λεπτά αργότερα το αποκομμένο κεφάλι του φιδιού τον δάγκωσε, εγχύνοντας στον οργανισμό του το θανατηφόρο δηλητήριο, με αποτέλεσμα τον σχεδόν ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας θα μπορούσε να έχει επιζήσει αν εντός πολύ σύντομου χρόνου του είχε χορηγηθεί αντίδοτο, κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙ

Screen-Shot-2014-08-22-at-125017

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το συγκεκριμένο είδος κόμπρας λέγεται Naja Ninea και το δηλητήριο της είναι πραγματικά θανατηφόρο. Οι τοξίνες του καταστρέφουν τα κύτταρα και πήζουν το αίμα. Αν έχετε δει ζελεδάκια, κάπως έτσι θα έγινε και το αίμα του άτυχου σεφ που θα πέθανε από ασφυξία. Παρατηρήσε λίγο πρίν και λίγο μετά από το 1.00 στο video. Ο σεφ “αρμέγει” το φίδι για να του αποστάσει το δηλητήριο. Τα κεφάλια τέτοιων φιδιών είναι επικίνδυνα, ακόμα και ώρες μετά το θάνατο τους. Θέλουν θάψιμο άμμεσα.

Comments are closed.