Απίστευτο: Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος πήρε το μέρος του Χατζηστεφάνου στο χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη! (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
e6baa8_10000

Σάλο έχει προκαλέσει από χτες το απόγευμα το ποστ του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου σχετικά με την περιπέτεια της 10χρονης Νεφέλης που πάσχει από καρκίνο!

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν με τον… ψόφο που ευχήθηκε ο γνωστός… “μάγκας” στην μικρή κοπέλα ενώ αυτό που μας έκανε εντύπωση στα σχόλια κάτω από το ποστάρισμά του είναι πως το μέρος του πήρε πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφο!

Ο λόγος για την Ρίκα Βαγιάνη!

b30aeb_3

Τώρα αν το προφίλ της στο facebook είναι κανονικά ή ψεύτικο από χάκερ του διαδικτύου δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε! Δείτε το και εσείς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

54891e_1 (1)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. σιχαμερός στο σώμα και στο πνεύμα,κακάσχημος,επαγγελματικά αποτυχημένος και πάμπτωχος,το μόνο που το έχει απομείνει στην άθλια και βρώμικη ζωή του είναι να γράφει τέτοια αηδιαστικά κείμενα στο facebook για να γίνεται λίγο ντόρος γύρω απ’το όνομά του,αφήστε το σκουπίδι στην ανυπαρξία του και μην ασχολείστε με αυτά που ξερνάει η σαπισμένη ψυχή του

  2. ΡΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ……?? ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΤΟΥΒΛΑ………

  3. Γαμώ τα υπουργεία σας καρεκλοκένταυροι!!!

  4. Ρε σκ@τοψυχα ρατσιδια αντι να κοιτατε την καμπουρα σας κοιτατε την καμπουρα του φιλελε χατζηπαπαρα.

  5. Μωρη βρωμα παιδι μεγαλωνεις,σκεψου να συμβει κατι

  6. Κομμουνιστες και πουστηδες,περιμενατε κατι αλλο;

  7. Σιγά την προσωπικότητα που μίλησε και ράγισαν τα κτήρια, από το ένα σκουπίδι στο άλλο, αυτά να βλέπετε κύριοι και να ξυπνάτε λιγάκι σιγά σιγά, ο πούστης είναι πούστης στην ψυχή και στο σώμα, σταματήστε να τους υποστηρίζεται, εμείς είμαστε εμείς και οι παλιοαδερφές είναι απ την άλλη μεριά του δρόμου, κόψτε κάθε είδους επαφή μαζί τους.

  8. ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΦΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΧΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΠ’ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ :: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΙΞΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ????? ΜΗΠΩΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ????? ΜΗΠΩΣ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ?????? ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΦΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΝΑ ΕΧΕΙ !!!!!!!!!!!

  9. ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΚΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ !!!
    (“ως όμοιον ομοίω αεί πελάζει” – Πλάτων – Συμπόσιον ΧΙΙΙ)

  10. playboy των 80s … ήταν γυμνή η “κυρία” , τι μπορείς να περιμένεις απο τέτοιες ; ούτε ψυχή έχουν ούτε μυαλό , μόνο ένα μνί που κάνει όλες τις δουλειές .

Comments are closed.