Απίστευτο βίντεο:Τούρκος έδεσε από τον λαιμό έναν 11χρονο & τον έσερνε με την μηχανή!

Κοινοποίηση:
paidi-tourkia-mixanaki

Συνελήφθη στο Φετίχγιε του νομού Μούγλων της Τουρκίας ο 43 ετών κουρέας Ισμαήλ Α. επειδή κατηγορείται πως όταν ο 11χρονος βοηθός του ο B.A.G. δεν ήρθε στην δουλειά, αυτός τον έδεσε με σκοινί το λαιμό του στην μοτοσικλέτα και τον “μετέφερε έτσι επί ένα χιλιόμετρο!

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 13:00 στην λεωφόρο Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ της συνοικίας Πατλαγκίτς. Ο κουρέας Ισμαήλ Α. όταν έμαθε πως το τσιράκι του ο μαθητής έκτης δημοτικού B.A.G., δεν ερχόταν στην δουλειά επειδή τον είχε χαστουκίσει και βρισκόταν σε ίντερνετ-καφέ, μετέβη εκεί με την υπ.αρ. 20 L 1367 μοτοσικλέτα του για να τον πάρει. Βρήκε το παιδί εκεί και μετά έδεσε σκοινί στον λαιμό του το οποίο το έδεσε καις την μηχανή του και μετά ξεκίνησε για το μαγαζί του. Αυτοί οι οποίοι είδαν το παιδί να αγωνίζεται να τρέχει πίσω από την μοτοσικλέτα, κάλεσαν σε βοήθεια την αστυνομία.

Το παιδί καθοδόν κραύγαζε ζητώντας από τον κουρέα να μειώσει ταχύτητα για να μπορεί να προλαβαίνει την μηχανή και έτσι διήνυσε 1 χλμ. Όταν έφτασαν στο μαγαζί του Ισμαήλ Α. , εκείνος μπροστά στα μάτια των πελατών συνέχισε να χαστουκίζει το παιδί.

ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ…ΑΣΤΕΙΟ

Σύμφωνα με τα tourkikanea αστυνομικοί που έφθασαν εκεί έβγαλαν έξω από το κουρείο τον B.A.G. που είχε πνιγεί στο κλάμα και θέλησαν να συλλάβουν τον Ισμαήλ Α. Ο Ισμαήλ Θέλησε να αντισταθεί στους αστυνομικούς λέγοντας πως έκανε αστείο, αλλά αυτοί τον συνέλαβαν και τον ανέβασαν στο περιπολικό. Ο B.A.G. περιέγραψε πως επί δύο μήνες ήταν βοηθός στον Ισμαήλ Α. και ότι δεν πήγε στην δουλειά επειδή δεν του είχε δώσει χρήματα. Ανέφερε πως το αφεντικό του, δεν τον πλήρωνε όταν έπρεπε και είπε : ¨Χτες όταν ζήτησα το μεροκάματο μου με χτύπησε στο κεφάλι. Και εγώ λοιπόν σήμερα δεν πήγα στην δουλειά. Έμαθε ότι ήμουν στο ιντερνέτ καφέ και ήρθε. Έδεσε με σκοινί τον λαιμό μου με την μοτοσικλέτα και με έσυρε έτσι ως το μαγαζί. Όταν επιτάχυνε κόντεψα να πέσω. Του φώναζα ¨πάνε αργά¨. Στο μαγαζί συνέχισε να με δέρνει. Δεν θέλω ξανά να δουλέψω δίπλα του. ¨

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. παρακαλάτε να μην καταργηθεί η βίζα για τους τουρκαλάδες,θα καταστραφούμε ολοκληρωτικά σας έθνος.Χαρά να δεις μετά ο τσίπρας και η συμμορία του!!!

Comments are closed.