Απίστευτο! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο Μενεγάκη και Σπυροπούλου δεν μιλιούνται πια! Η αποκάλυψη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό…(ΒINTEO)

Κοινοποίηση:
spiii-2

Στα «Αποκαλυπτικά» προβλήθηκε εκτενές βίντεο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το τηλεοπτικό της μέλλον τόσο στον Alpha, όσο και γενικότερα, το οποίο σκιαγραφήθηκε με ιδιαίτερα μελανά χρώματα.

Σε αυτό αναφέρθηκε η πορεία της από την αρχή της καριέρας της, και στις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η παρουσιάστρια, αναφορικά με τις πιθανότητες συνέχισης της εκπομπής της και την ερχόμενη σεζόν. Διαβάστε παρακάτω…

Η τηλεκριτικός κ. Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρή αναφορικά με τη νεαρή παρουσιάστρια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου προσέφερε τίποτα από τότε που εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και δεν θα μου λείψει καθόλου. Τουλάχιστον βελτίωσε το χιούμορ της. Δεν κάνουμε όλοι για να οδηγήσουμε μια εκπομπή», είπε η δημοσιογράφος και συνέχισε, κάνοντας μία αποκάλυψη-βόμβα, αναφορικά με τον αληθινό λόγο που οι σχέσεις της με την μέχρι τότε φίλη της Ελένη Μενεγάκη οδηγήθηκαν στην απόλυτη ρήξη:

«Έγινε ένας καυγάς μεταξύ τους σε ένα εστιατόριο. Μία παρατήρηση της Ελένης Μενεγάκη στην Κωνσταντίνα για τη συμπεριφορά της απέναντι σε έναν σερβιτόρο, ήταν η αιτία να τσακωθούν!»

Περαιτέρω, η γνωστή τηλεκριτικός αποκάλυψε: «Με τους συντρόφους τους έκαναν κοινές διακοπές, έβγαιναν μαζί, έκαναν παρέα μαζί. Κάποια στιγμή, βρίσκονται σε ένα εστιατόριο, μαζί με τους συντρόφους τους. Στη διάρκεια της παραγγελίας του φαγητού, η Κωνσταντίνα συμπεριφέρθηκε με αγενή τρόπο σε έναν από τους σερβιτόρους, η Ελένη την παρατήρησε, και αυτό ήταν, και τελείωσε. Δεν έκοψε η Μενεγάκη την επαφή με τη Σπυροπούλου. Η Σπυροπούλου σταμάτησε τις επαφές της με την Ελένη Μενεγάκη!» κατέληξε η κ. Λυκιαρδοπούλου.

Δείτε την αποκάλυψή της στο βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝ8ΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ! ΗΡ8Ε Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ! ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΙΔΙΑ ! Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝ8ΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 8ΕΟΥ ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ 8Α ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ , 8Α ΜΑ8ΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ ΩΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ !

  2. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ “ΚΥΡΙΕΣ” ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.

Comments are closed.