Απίστευτες σκηνές: Ξεφτίλισαν τον Λοβέρδο στην παραλία κι εκείνος ζητούσε εξηγήσεις

Κοινοποίηση:
loverparal

To ημερολόγιο γράφει Αύγουστος 2017

Διαβάστε το!

Δείτε τι μπορεί να πάθει ένας πρώην υπουργός στη διάρκεια των θερινών διακοπών του

Στην προκειμένη περίπτωση ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Βρίσκεται σε ένα χωριό της Εύβοιας μαζί με την οικογένειά του και πήγε το πρωί με το ποδήλατο στον φούρνο του χωριού για να αγοράσει οκτώ τυρόπιτες και μια γαλλική μπαγκέτα. Ο φούρνος δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, είναι ένας παραδοσιακός τοπικός φούρνος, αλλά ο μοναδικός στην περιοχή. Οταν βγήκε έξω μαζί με αυτά που αγόρασε τον σταμάτησαν δύο κύριοι (και οι δύο ήταν καλοντυμένοι, δεν τους πέρασε για τουρίστες). «Πώς πάνε τα πράγματα, υπουργέ;» του είπε ο ένας και ο κ. Λοβέρδος πολύ.. χάρηκε που τον αναγνώρισαν έτσι όπως ήταν καλοκαιρινά ντυμένος. Και πριν προλάβει να τους χαιρετήσει και αυτός, ο ένας από αυτούς που τον χαιρέτησε και αναγνώρισε του είπε αμέσως: «Είμαστε το… ΣΔΟΕ. Πήρατε απόδειξη;».

Σημειώνω πως θεωρείται αδίκημα όχι μόνο να μην εκδώσεις αλλά και να μην πάρεις απόδειξη. Ο κ. Λοβέρδος τους κοίταξε έκπληκτος και τους είπε:

«Νομίζω πως πήρα». Και αμέσως μετά οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ που μάλλον δεν πείθονται με προφορικές διαβεβαιώσεις τού ζήτησαν να δουν τις αποδείξεις. Εβαλαν τα χέρια τους στη σακούλα με τις τυρόπιτες και το ψωμί και βρήκαν την απόδειξη.

Την τσέκαραν, ευχαρίστησαν τον πρώην υπουργό για τη συνεργασία και έφυγαν. Η αλήθεια είναι ότι τη μεγαλύτερη έκπληξη δεν την ένιωσε ο κ. Λοβέρδος από τους ανθρώπους του ΣΔΟΕ, αλλά στην παραλία. Εκεί που ήταν μαζί με τα παιδιά τους πρόσεξαν ένα σκυλάκι που πηγαινοερχόταν με μια μπάλα στο στόμα.

Οι πάντες στην παραλία του φώναζαν «Λοβέρδο»: «Λοβέρδο, φέρ’ την μπάλα, Λοβέρδο, πιάσε την μπάλα» και πολλά άλλα. Ο πρώην υπουργός αμέσως ζήτησε εξηγήσεις και οι λουόμενοι του εξήγησαν (τι άλλο να του πουν;) ότι έδωσαν το όνομα αυτό στο σκυλάκι «τιμής ένεκεν» για την παρουσία του στην παραλία τους.

από τον Βηματοδότη

Και τώρα στο σήμερα! 

Επισημάνσεις για τον τρόπο που επιλέγουν να ντυθούν βουλευτές στις συνεδριάσεις του Σώματος έκανε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος, κάνοντας λόγο για παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής (άρθρο 75).

Ο κ. Λοβέρδος σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ζήτησε το λόγο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας για να επισημάνει ότι στη σημερινή συνεδρίαση υπήρξαν δύο παραδείγματα στην αίθουσα που «ξεχειλίζουν το ποτήρι» και για να υπογραμμίσει ότι δεν είναι δυνατό να εμφανίζονται βουλευτές «με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία».

Σύμφωνα με το άρθρο 75 του Κανονισμού της Βουλής, οι βουλευτές oφείλoυν να εμφανίζoνται και να συμπεριφέρoνται με τρόπo πoυ να ανταπoκρίνεται πρoς τη σoβαρότητα τoυ επιτελoύμενoυ έργoυ. Επίσης οφείλουν να απoφεύγoυν ενέργειες πoυ παρενoχλoύν την άνετη διεξαγωγή των εργασιών και να συμβάλλoυν καθένας ατoμικά στην ευπρεπή εμφάνιση της Boυλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ντροπή. Και ξεφτίλα στο χωριό Πομπια Ηρακλείου Κρήτης ανάσταση έκαναν με τον διαολογιωργακηπαπανδρεου

  2. Κανένας εισαγγελέας πουθενά ;;;

    Ακούς εκεί να φωνάζουν τον σκύλο “λοβέρδο” και να μην κινηθεί άμεσα αυτεπάγγελτη δίωξη για βάναυση προσβολή της τιμής και της προσωπικότητος του ζώου…

    Ήμαρτον ρε σεις, το τερματίσατε.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  3. Με το κινητό στη παραλία λές και είναι απαραίτητος,μάλλον τραπέζι σε καμμιά ταβέρνα θα κλείνει,πάντως η συνοδός του ωραία γυναίκα 2 κεφάλια του ρίχνει.

  4. “ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ” Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΕΛΛΑ…
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ???
    ΞΥΛΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

  5. TA ΠΟΥΣΤΟΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ????

  6. ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ALLOU-FUN PARK με φουσκωτους αγκαζε

  7. ΛΟΒΕΡΔΟΣ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΟΡΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!!!!!!

  8. Πρώτον ο φούρνος δεν είναι “παραδοσιακός” υπάρχουν δύο φούρνοι στο χωριό εκεί που παραθερίζει, δεύτερον το ποδήλατο που χρησιμοποιεί είναι ηλεκτρονικό κάποτε στο Φέριμποτ που συνταξιδεύαμε του φώναξα ότι με την παρουσία του μαγαρίζει το χωριό και ακούστηκε ένα γέλιο από τους υπόλοιπους. Στο ίδιο μέρος παραθερίζει και η πούστρα ο Κακλαμάνης.

  9. Ρε πως τον ντυσαν με αυτο το μαγιο σαν κακομοιρη

  10. Τα μαλακισμένα οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ του θέλουν ξύλο και όχι αυτός. Όπου τους βρείτε γαμήστε τους…

  11. oφείλoυν να εμφανίζoνται και να συμπεριφέρoνται με τρόπo πoυ να ανταπoκρίνεται πρoς τη σoβαρότητα τoυ επιτελoύμενoυ έργoυ..
    ΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ.
    ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ;
    ΠΟΙΟΥ ΕΡΓΟΥ;
    ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

  12. Ένας παλιοΠΑΣΟΚΟΣ κηφήνας πούρο παιζει
    νιατο δηλώνει συνταγματολόγος και όσα χρόνια το θυμάμαι από τη Βουλή σιτίζεται και το κέρατο πάει σύννεφο

  13. Ο ΣΑΙΝΤΟΛΟΓΟς ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ……..ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ

  14. πετρες και χειροτερα αλλιως θα συνεχισουν να καταστρεφουν τη ζωη σας

Comments are closed.