Απίστευτες δηλώσεις Μπουτάρη: Να αλλάξουμε και εμείς το όνομα “Μακεδονία” στο αεροδρόμιο

Κοινοποίηση:
MPOYTARHS-768x530

Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν ότι είναι σε άλλη χώρα, δήλωσε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης. Να αλλάξουμε το όνομα στο αεροδρόμιο Μακεδονία, λέει. Θύελλα από τις νέες δηλώσεις Μπουτάρη.
Οι νέες δηλώσεις Μπουτάρη προκαλούν αντιδράσεις καθώς ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι τα ονόματα πρέπει να αλλάξουν και στο αεροδρόμιο και στα ΚΤΕΛ. Είπε χαρακτηριστικά ότι οι τουρίστες νομίζουν ότι βρίσκονται στα Σκόπια.

“Πηγαίνεις στα Σκόπια και κάθε 30 χιλιόμετρα έχει Alexander the Great. Σου γυρνάει το άντερο. Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία. Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενος ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε”, είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καλα ειμαστε σοβαροι συνεχεια αυτον τον μεθυστακα θα ακουμε και θα βλεπουμε.Στην φυση υπαρχουν και τα παρασιτα τι να κανουμε.

  2. Να πιασει μια σκουπα και να ασχοληθει με την καθαριοτητα της πολης , κρουσματα χολερας θα εχουμε το καλοκαιρι …. αρουραιοι κυκλοφορουν στα πεζοδρομια του κεντρου μαζι με τους ανθρωπους.

  3. δοκιμαζει υπομονες οσο βλεπει ότι δεν τρωει το ντου…κιαυτος και τα αλλα καλα παιδια της παρεας σαν αυτόν

  4. Κυριε Μπουταρη τυχαινει να σας πετυχαινω συχνα στους δρομους της πολης να γυρνατε σαν την αδικη καταρα σουρωμενος με το βλεμμα προς τα κατω μες την μιζερη αλαζονια…την επομενη φορα δεν ξερω πως θα αντιδρασω ισως να φορας αδιαβροχο το δελτιο καιρου ανακοινωσε φτυσοπτωσεις….γελοιε φορα ταμπον κ τραβα στο ριο να ανακυρηχθεις μις καρναβαλος

  5. Δεν είναι καλά ο άνθρωπος
    Πίνη ληγμένα γενόσημα

Comments are closed.