Απίστευτες απειλές μουσουλμάνου στην Ρόδο για την προβοκάτσια στα μουσουλμανικά νεκροταφεία! video

Κοινοποίηση:
siex-rhodes

Θα τους γδάρουν ζωντανούς ήθελε να πει ο Σιέχ… Ποιους θα λιντσάρουν η γδάρουν Σιέχ ;Όπως διαβάζουμε στοeleusisdiagoridon.blogspot.gr:

“Εδώ στην πατρίδα που φιλοξένησε υπάρχουν νόμοι και δικαιοσύνη, δεν μπορείς να επικαλείστε τέτοιες βαρβαρότητες στην πατρίδα μας ,κομμένο και ραμμένο λοιπόν Σιέχ και μην απειλεις χωρίς στοιχεία κανέναν Έλληνα πολίτη

Λές πως αν τα μάθουν οι Πακιστανοί θα γδάρουν ζωντανούς τους υπαίτιους χρυσαυγίτες έτσι; Φαίνεται πως έχεις πολύ θράσος για να μιλάς σε αυτόν τον τόνο.!!

Και οι Πακιστανοί σου Σιέχ να τα μάθουν και να μην τα μάθουν,η να αποδειχτεί όντως πως αυτην την ενέργεια βανδαλισμού την έκαναν χρυσαυγίτες, το μόνο που μπορείτε να κάνετε εσύ και οι Πακιστανοί σου είναι μια μήνυση, δηλαδή καταβάλλεις χαρτόσημο 120 ευρώ στα δικαστήρια για τον υπαίτιο που θα αποκαλύψεις, μετά πάς με αυτό στον αστυνομικό υπηρεσίας και κάνεις μήνυση για προσβολή και βεβήλωση θρησκευτικού οργάνου,και μετά περιμένεις την τακτική δικάσιμο,,,, αυτο επιβάλει η έννομη τάξη και οι νόμοι του κράτους μας Σιέχ.

ΌΠΟΙΟΣ νομίζει πως θα κάνει την πατρίδα μας Ισλάμ αμπάντ και σαράι του ΓκαραγκιοζοΙσλάμ είναι γελασμένος,,,,
<<<και ο τελευταίος να κλείνει την πόρτα>>>

Γιαυτό Σιέχ εγώ στη θέση σου θα ανακαλούσα τις απειλές και άμεσα μάλιστα,διότι αν χτυπηθεί Έλλην πολίτης η γδαρθεί η λιντσαριστεί από ισλαμιστές λαθρομετανάστες, Πακιστανούς κτλπ λόγο των πολιτικών του φρονημάτων, τότε να είναι γρήγορο το καταμαράν που θα φύγεις και εσύ και οι Πακιστανοί σου.

Για εμάς που έχουν δει τα μάτια μας, λέμε πως η υπόθεση είναι φτιαχτή, και πολύ πιθανόν πράκτορες της Άγκυρας που σουλατσάρουν τριγύρω ανενόχλητοι τη έκαναν, για να δημιουργήσουν καταστάσεις,και ίσως εξέγερση λαθρομεταναστών ,,θα δούμε λοιπόν -επαγρυπνείτε Ελληνες έρχονται καταστάσεις.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΙΕΧ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Πέρα από την ολοφάνερη προβοκάτσια θα πρέπει επιτέλους να στείλουμε όλους τους μουσουλμάνους από εκεί που ήρθαν. Να τελειώνουμε επιτέλους. Και επειδή οι μόνοι που θα τα κάνει είναι η ΧΑ (οι άλλοι τους προωθούν ) , Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος.

  2. ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΕ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΤΟΥΡΚΩΝ, ΣΙΕΧ……
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΑΣ !!!
    ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ “ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ”………….
    ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΧΕΤΕ…….. ΚΑΙ ΜΕΓΑΑΑΛΗ……. ΕΥΗΜΕΡΙΑ………

    ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ, ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΛάΘΡΑ Η “ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ”, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΗ “ΛΕΦΤΑΚΙΑ”, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΝ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ…….
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ, ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΗΣ ΤΑ ΒΑΡΥΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΟΥ……….

    ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ…….. ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ, ΑΝΗΛΕΕΙΣ, ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕύΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 1953……

    ΒΑΡΒΑΡΟ-ΕΠΟΙΚΕ…….

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΤΗΝ “ΑΓΚΥΡΑ” ΝΑ ΑΚΟΥΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΝ “ΑΜΑΝΕ”, ΑΠΟ ΤΟΝ “ΔΕΚΤΗ ZENITH – TRANSOCEANIC”, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΦΟΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ……… ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ.

    ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΒΟύΛΩΣέ ΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ……….

  3. Εντάξει οι απειλές απ όπου κι αν εκτοξεύονται είναι καταδικαστέες και ανεπίτρεπτες και μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν το σύνολο των μουσουλμάνων,αλλά μην νομίζουν μερικοί ότι τα χρυσαυγιτάκια είναι και οι καλύτεροι.Φασίστες,ναζιστές είναι και θα ήθελαν και εν δυνάμοι δολοφόνοι

  4. Aσυναρτητο κειμενο, καταλαβε κανεις τιποτα?

  5. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΟΥΡΤΟΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΓΑΜΩ ΤΑ ΡΑΜΑΖΑΝΙΑ ΣΑΣ

  6. Οι πακιστανοί και όλοι οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι να ξεκουμπιστήτε και να γυρίσετε πίσω στις χώρες σας!!! Έχετε το θράσσος να απειλείτε κιόλας….
    Να σεβαστείτε εσείς πρώτα τη χώρα που σας φιλοξενεί και μετά να απαιτήσετε σεβασμό!!!!!!!!!!

  7. εχω αδικο μετα που φωναζω…ΧΡΥΣΗ αΥΓΗ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

  8. Nα το μάθουν τα Πακάκια και νά ‘ρθουν να κάνουν σκηνικό,να τους κουτουπιεδάρουν στο Ισλαμαμπάντι. Άντε ντέ τους κολομουσουλμάνους που απειλούνε κιόλας! Στη θάλασσα βρέεε!

  9. αντε στο διαολο που θα μασ απειλησεισ μεσ στα σπιτια μασ.αλλα δεν φταισ εσυ.τα καθαρματα που σασ κουβαλησαν.

  10. Πάρτε φόρα παλιομπινέδες βάλτε όπισθεν …κι ελάτε ,σας περιμένουμε ισλαμοφασισταριά.Και …κάτι άλλο καριόληδες:Βάλτε το καλά στο σκατοκέφαλό σας,περάστε το σαν μήνυμα και στον εντολέα σας (τον ψόρρο-σκορο,σορο η όπως λένε αυτόν τον παλιόπο@στα),ότι εδώ δεν είναι Συρία.Αν δεν σας αρέ τον μπούλον απ’εδώ…

  11. Τι ειπε ρε ο Θεουλης… Δλδ αμα ενας μαλακας μουσουλμανος για να με τσαντισει παει και σκισει τη καινη διαθηκη θα πρεπει να του βγαλω το ματι και να το κρεμασω με κλοστη απο το δεντρο ασ πουμε?? ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (οχι πατριωτες οι λοιποι) ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ???????

    Εχει παει το 20-30% με τη Χρυση ΑΥγη και καποιοι ακομα δε καταλαβαινουν γιατι!!!! ΑΠο τη μια η λελαπα του ισλαμ με ολες τις φυλες και απο την αλλη η απατριδες… ΣΥΧΑΜΑ ειναι ολο αυτο. Συνεχιστε ετσι παμε για 70% Χρυση αυγη στο τελος να ανοιξει και το ζητημα ΓΟΥΔΙ… καιρος ειναι

  12. Όταν ένα κόμμα ανεβαίνει και δεν υπάρχει καμμία περἰπτωση να σε πέσουν τα ποσοστά της, οι προβοκάτορες προδώτες ή και ξένοι πράκτορες μπορούν να σκαρφiστούν τα πάντα..

  13. Με λένε Σιέχ και βγάζω καλό πακέτο απο τους απέναντι.

    Μαζεύω επιμελώς απο τον δρόμο καμιά δεκαριά τρυκάκια της ΧΑ

    Βρίσκω και το παλιό διαλυμένο κοράνι που είχα στο σπίτι (έτσι και αλλιώς τάχα μου μουσουλμάνος είμαι ίσα για να πέρνω τα μπαχτσίσια απο τους τούρκους το δηλώνω)

    Σκίζω κανα δυό σελίδες απο το κοράνι στο νεκροταφείο, πετάω και τα τρυκάκια της ΧΑ απο πάνω (μιας και είμαι και ολίγον βλάκας και δε μου κόβει για πιο πονηρή προβοκάτσια).

    Βγάζω μετά φωτογραφίες και τις στέλνω σε μιλημένο τοπικό blog

    Και;

    Profit.
    Κέρδος για όσους δεν καταλάβανε.

    Άντε και του χρόνου πάλι στο καρναβάλι μεγάλε.

  14. Για όσους δεν το κατάλαβαν είναι πρόβα για ακρωτηριασμό τις ελλάδος ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ !!! ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 20% ΤΙΠΟΤΑ SEN ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ !!!

  15. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΗ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΔΥΟ ΜΑΝΤΡΕΣ,ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ

  16. εγώ πάλη θα τους πρωτινά να το κάνουν γαργάρα, διαφορετικά θα βγουν έξω τα παιδάκια από το ίδρυμα σπαστικών παιδιών η ΘΕΟΤΟΚΟΣ που είναι την κάλαθο, και θα γελάσουμε πολύ.
    δυστυχώς για αυτούς απειλούν σε λάθος νησί

  17. ΑΜΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙ@…

  18. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙ ΝΑΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΔΩΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ @ΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕ8ΑΝΩ ΓΙΑΥΤΗ

  19. Ένα ακόμη μπαράζ καταστροφών και εμπρησμών σε εκκλησίες της Κρήτης ερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου, που διαπιστώνει ότι οι βανδαλισμοί που είχαν γίνει προ μηνών συνεχίζονται. Οι υποψίες στρέφονται σε άτομα αραβικής προέλευσης, μια και έχουν βρεθεί μηνύματα γραμμένα με κάρβουνο στη συγκεκριμένη γλώσσα.

    Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν μέρα-μεσημέρι στα ξωκλήσια του Αγίου Σπυρίδωνα και της Αγίας Παρασκευής τα οποία απέχουν μεταξύ τους 500 μέτρα στο δήμο Μινώα Πεδιάδος και, αφού έσπασαν αρκετά στασίδια, εικόνες και διάφορα άλλα ιερά αντικείμενα, επιχείρησαν να τους βάλουν φωτιά με σκοπό να επεκταθούν οι φλόγες σε ολόκληρους τους ναούς.

    Ευτυχώς, κάποιοι είδαν τον καπνό και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που επενέβη εγκαίρως για να σβήσει τις δυο πυρκαγιές, πριν πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις. Στους τοίχους των δυο ναών βρέθηκαν σύμβολα και μηνύματα που γίνεται προσπάθεια να μεταφραστούν για να εξακριβωθεί και το κίνητρο των δολιοφθορέων.

  20. ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

  21. ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες μωρή γ@μιώλα????

    ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ είστε σκ@τοαποβράσματα του κερατά.

    Αϊ στο διάολο καθήκια πια!!!!

  22. ΑΜΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙ@…ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ…ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ..ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ??????

  23. ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΣ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ…ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΤΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ..

  24. Προβοκάτσια σίγουρα ….
    Έμαθε και ο Μουσαλεχμαντζίν τους χρυσαυγίτες .Σαν Έλληνας πολίτης μιλάει ο κύριος και απειλεί κιόλας με τζιχάντ .
    Για τις εκκλησίες μας που βρίσκονται στις πλατείες και τις έχουν για ουρητήρια οι δικοί του γιατί δεν είπε τίποτα ;

  25. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝ
    H EΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ

Comments are closed.