ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ: ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ. Ο παπάς που ρίχνει τη “βόμβα” στη Βουλή: “Αρχιμασόνοι, θα σας ρίξω κατάρα κ’ θα ψάχνετε να βρειτε τα κομμάτια των παιδιών σας”

Κοινοποίηση:
kleomenis1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μπράβο πάτερ άξιος!τέτοιους παπάδες θέλουμε όχι γλυφτες προσκυνημένους που πάνε επισκέπτονται τα λαθροπιθηκια και βγάζουν τον σταυρό το Άγιο σύμβολο της θρησκείας μας!πατρίς θρησκεία οικογένεια το τρίπτυχο της Ελλάδας και σε όποιον αρέσει!!Ελλάς Ελλήνων χριστιανών!!

  2. Είναι ευχάριστο να ακούς κ έναν ιερέα να κράζει το σύστημα κ να λέει πράγματα που αρκετοί τα λεμέ πολλά χρόνια, αλλά ο συγκεκριμένος παπάς φαίνεται σαν να παλεύει από το στόμα του λύκου …Έχω γράψει πολλές φορές ότι Βλέπω ο τρόπος που λειτουργεί η εκκλησία δεν αντιπροσωπεύει τον Χριστό κ αυτό φαίνεται από το υπερμνημόνιο που υπέγραψαν…

  3. Δυστηχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιους, το κανονικό μας Χριστιανικό ημερολόγιο είναι το Ιουλιανό το οποίο ξεκίνησε το 45 π.Χ και οριστικοποιήθηκε το 8μ.Χ , οι εξορκισμοί σε έναν άνθρωπο που έχει το θηρίο μέσα του γίνονται με το Ιουλιανό ημερολόγιο (Αγιος Κυπριανος). η Δευτέρα παρουσία είναι με το Ιουλιανό ημερολόγιο λέγεται ότι θέλετε, δυστηχώς μας έμαθαν οι παπικοί απο το 1924 και μετά το νέο ημερολόγιο το γρηγοριανό. Δεν μπορείς να υπολογίσεις όμως όλα αυτα που αναφέρονται στην Αγία Γραφή… καλά κάνει ο Πάτερας της εκκλησίας, δεν είμαι με το παλιό ημερολόγιο όπως το αναφέρουνε όμως η διαφορά είναι ότι σε μία νέα εκκλησία με το γρηγοριανό ημερολόγιο έχει τιμοκατάλογο στο παγκάρι και συνήθως στήνουνε ψησταριες έξω απο αυτή…
    είναι όντως διαβολοκάρτες όμως εξυπηρετούνε ανθρώπινα τον χρόνο μας με την έννοια που να στήνεσε στις ουρές ώρες ατελειώτες για 1 πληρωμή…. Δυστηχώς μπήκαμε στο τέλος εποχής της ανθρώπινης ύπαρξης.

  4. Φασιστας, ορθοδοξοπιθηκος, χριστιανοταλιμπαν, παλαιομερολογητης και φυσικα γελοιος.

    1. Αυτος με τον τρόπο του προσπαθεί επώνυμα να αντισταθεί σε ένα βρώμικο σύστημα όπου μόνο μια μικρή ελίτ έχει τα πάντα και οι υπόλοιποι άνθρωποι σχεδόν τίποτα.
      Εσύ ανώνυμα απο τον καναπέ τον καταγγέλλεις, άρα λές ότι όλα καλά και τι ωραία που περνάμε.
      Πω πω τι ωραία που περνάμε……..
      Μάλλον είσαι αριστεροφασίστας που μένει στην Εκάλη και τα πέρνει χοντρά απο το σύστημα.
      Οι αριστεροί ειναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της νέας τάξης και της παγκόσμιας δικτατορίας την οποία ξεκίνησαν τα δεξιά καθίκια. Πάντα ήταν μαζί και κορόιδευαν τον κόσμο.

  5. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

    1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ Ανώνυμος ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ. ΠΑΤΕΡ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

  7. Ο ΠΑΤΕΡ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗς ΜΑΣΩΝΙΑΣ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ!!!!!!!

  8. ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.Ο ΠΑΤΗΡ ,ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΤΩ ΠΑΤΡΙ ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, Ω ΠΑΤΕΡ.

  9. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΡΑΣΟ. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΡΑΣΟ, ΦΥΓΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ.

    1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ. ΦΙΛΑΡΑΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΣΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΡΕΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ…ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ…ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ…

      1. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
        ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

      2. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.
        ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

  10. Ο ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΔΙΑ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ . ΠΟΛΑΚΗ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΚΙΑ ΣΑΣ .https://youtu.be/Difhha41Ubg?t=8m19s

Comments are closed.