Ανοικτά τα καταστήματα αύριο Κυριακή – Αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις…

Κοινοποίηση:
kyriaki-anoikta

Ανοικτά θα είναι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 τα εμπορικά καταστήματα, με… ωράριο λειτουργίας, όπως προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, 11:00-18:00.

Η κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων συμπίπτει με την έναρξη των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου και να προσέλθει για τις αγορές του, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Δεν λείπουν ωστόσο οι αντιδράσεις, καθώς η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία-μέλη της να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει στο εμπόριο, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015, «ενάντια στη συνέχιση της εφαρμογής νομοθετικού πλαισίου, που επιτρέπει την ελεύθερη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές» και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στο Σύνταγμα, στην αρχή της οδού Ερμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν ειμαστε εβραιοι!
    Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΔΟΞΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙ’ΑΣ!
    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΚΟΙΜ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ!
    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ!

  2. Επειδή είμαι εργαζόμενο δουλικό πολυεθνικής των 520 ευρώ μηνιαίως με απλήρωτες υπερωρίες που αν δεν πάω αύριο στην εργασία μου,απειλούμαι με απόλυση και φυσικά ούτε ρεπό θα πάρω ,αλλά ούτε και έξτρα χρήμα όπως πολλοί νομίζουν,έχω αντίληψη του τι συμβαίνει και όλο αυτό μόνο για τις πολυεθνικές γίνεται και για κανέναν άλλον!Διότι δυστυχώς ως εργαζόμενο δουλικό εκεί,όποιες Κυριακές κι αν ήμασταν ανοιχτά γινόταν πάντοτε Ο χαμός!Στις πολυεθνικές μέσα και έξω από αυτές!Διότι στο χαζοκούτι μας δείχνουν την γεμάτη αγορά,αλλά δεν κοιτούν ότι ο κόσμος δεν ψώνισε γιατί δεν έχει να ψωνίσει,αλλά όσο να πεις ένα κεράκι για να φτιάξουν Κυριακάτικη ατμοσφαιρα στο σπίτι τους,μπαίνουν σε μια πολυεθνική να το πάρουν μια Κυριακή λες και δεν υπάρχουν άλλες μέρες!
    Και ίσως κάποιοι καλοθελητές να μου πουν πως αφού δεν μου αρέσει η δουλειά μου τι κάθομαι εκεί και γιατί δεν αντιδρώ,αλλά ρε καλοθελητή,αν δεν υπάρχει άλλο εισοδημα στο σπίτι εσύ τι θα έκανες;Δουλειές δεν υπάρχουν και αν αντιδράσω,άνετα με στέλνουν και βρίσκουν άλλο θύμα!

  3. ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!

    Σκεφτείτε όσοι και όσες πανέξυπνοι σπεύσετε Κυριακάτικα να κάνετε τη βόλτα, ή τα ψώνια σας στα μαγαζιά!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ/ΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!!!
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
    1-2 ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΡΚΟΥΝ!!!!

Comments are closed.