ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Φώκια τραβάει στο βυθό μικρό κοριτσάκι!

Κοινοποίηση:
seal

Ένα μικρό κοριτσάκι από χώρα της Ασίας, βρισκόταν στο Ρίτσμοντ του Καναδά και απολάμβανε την παρουσία μίας φώκιας στο λιμάνι.

Την ώρα λοιπόν που αμέριμνη είχε καθίσει στην άκρη της αποβάθρας και την κοιτούσε αυτή σχεδόν πήδηξε και την τράβηξε στην θάλασσα. Ευτυχώς οι άνθρωποι που ήταν τριγύρω αντέδρασαν αμέσως, όπως μπορείτε να δείτε και στο video.

Βούτηξαν μέσα και την έβγαλαν έξω σε λίγα δευτερόλεπτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΖΩΑΚΙ?ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΒΗΞΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΑ ΙQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΩΣΤΑ?

  2. Απο θαυμα σοθικε το κοριτσακι.Επρεπε να εχουν τουλαχιστον 10 αστυνομουσ να πυροβολισουν τη δολοφονο φωκια αν εμφανιζοταν αλλα τουσ εχουν ολοι οι βουλευτεσ.Να πανε οι γονεισ του να αναψουνε λαμπαδα στην εκκλησια για το θαυμα.Δεν εχει σημασια αν ηταν κινεζοι.Να βαπτιστουν χριστιανοι και να πιστευουν στην Παναγια

  3. γιατι δεν ητανε εκει ενασ αστυνομοσ να πυροβολισει τη φωκια που πιγε παρα λιγο να το πνιξυ το κοριτσακι??? μιπως επειδη ολοι οι βουλευτεσ εχουν απο 10 αστυνομουσ ο καθενασ? πωσ να προστατευτει ο κοσμοσ αμα οι αστυνομικοι δεν ειναι σωστα εκπεδευμενοι? παραλιγο να γινει μεγαλι τραγωδια . ειχε αγιο το κοριτσακι και οι γονεισ του πρεπει τωρα να πανε να αναψουνε λαμπαδα στην εκκλησια γιατι απο θαυμα σοθικε

Comments are closed.