Ανατριχίλα: Το νέο βίντεο του ΓΕΣ στέλνει ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία (BINTEO)

Κοινοποίηση:
ges-larisa

Ένα νέο βίντεο διάρκειας περίπου δυόμισι λεπτών δημοσίευσε την Παρασκευή (09/03/2018) το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους Τούρκου γείτονες, για την ετοιμότητα του στρατεύματος και γενικότερα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το βίντεο ήδη κάνει το γύρο του Διαδικτύου και περιέχει εντυπωσιακά πλάνα από την επιχειρησιακή δραστηριότητα του Δ’ Σώματος Στρατού, που βρίσκεται στη Θράκη.

Υπερηφάνεια!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΡΟΜΠΕΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΑΧΡΟΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ…… ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΞΕΣΚΑΤΙΣΜΑ ΤΑΙΣΜΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ….. ΤΙς ΑΔΕΙΟΥΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ…. ΔΙΑΤΗΡΙΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗς ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΟΥ Η ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΒΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ…… ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΙΑΔΟΙΚΤΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΗΜΑΙΝΗ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΑΘΛΙΟΤΕΡΟΙ

  2. Πολύ ωραίο έτσι ψηλά το ηθικό ο λαός μαζί σας σε ότι τον χρειαστείτε .Ζητώ η ΕΛΛΆΣ!

  3. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΡΕΜΑΛΙΑ

Comments are closed.