Ανατρίχιασε ο κλαρινογαμπρός του Μητσοτακέϊκου από τα ποσοστά της Χ.Α ή από την φόλα που έφαγε η ΡΗΜΑΔ; Ιδού η απορία!

Κοινοποίηση:
mpakogianni-papadopoulos

“Πώς σχολίασε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και υποψήφιος και αποτυχών ευρωβουλευτής τα ποσοστά των υποψηφίων της ΧΑ στην Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων;

Μιλώντας σε εκλογικό πάνελ του Alpha, τo στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Ανδρέας Παπαδόπουλος, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα ποσοστά που φαίνεται να αποσπούν οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων. «Ανατριχιάζω που βλέπω ότι ένας στους έξι συμπολίτες μας ψήφισαν ένα νεοναζί υποψήφιο. Όλοι πρέπει να ανατριχιάζουμε με τις ψήφους που πήραν δύο νεοναζί υπόδικοι» σχολίασε….

Μάλιστα! Πάντως οι επιτυχόντες υποψήφιοι της Χ.Α αντιτείνουν στον “κλαρινογαμπρό του Μητσοτακέικου”(έτσι τον αποκαλούν)ότι πιθανόν μετά να ανατρίχιασε και για τα πολικά ποσοστά του Μπαρμπα-Κουνέλη ο κύριος Παπαδόπουλος, πολύφερνος γαμπρός και αποτυχούσα προσωπικότητα κι αυτός σαν τον Αρούλη τον Σπηλιωτόπουλο.

Μοιάζουν αυτά τα δύο παιδιά. Σαν δύο σταγόνες νερό, λένε κάποιοι. Μπα;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Βαλε και το καροτο τωρα στον πατο σου αφου πατωσες και βουρ για μυκονο να ξεκουραστεις γιατι σκοτωωωθηκες στην δουλεια, να ξεσκασεις με τα λεφτα του μπαααμπααα,μην ξεχασεις και το κουνελι να παρεις μαζι.

  2. Ανδρέα! Ανδρέα! πρόσεχε! Γιατί Αντρίκο μου δεν σχολιάζεις τις «πομπές» του γιου της Ντόρας Κουβέλη-Μητσοτάκη, που έβαλε ξανά υποψηφιότητα στα “χωράφια” του πατέρα του, (του Μεγάλου Αγωνιστή Μπακογιάννη)? Ο Υιός που λες Μπακογιάννης που (δυστυχώς έμοιασε στην μάνα του), ήταν παντρεμένος είχε και γκόμενα την οποία άφησε έγκυο και έγινε γνωστό, φυσικά η γυναίκα του τον χώρισε ζητώντας του διατροφή. Η απάντηση του? Δεν έχω λεφτά είμαι φτωχός. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στο αποκορύφωμα της. Αν ήμουν ψηφοφόρος στον νομό του, με νύχια και με δόντια θα τον πολεμούσα. Αλλά βλέπεις την ΕΛΛΑΔΑ την έχουν μποστάνι τους και την κάνουν ότι θέλουν…

  3. ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ??????? ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΩΡΗ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ( ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ) ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ. ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΝΥΦΙΤΣΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ!!!!!!!

  4. μη στεναχωριεσαι νεαρε, τωρα που θα φυγει ο μπαρμπα φωτης να βαλετε τη ρεπουση αρχηγο, εκαι να δεις τι ποσοστα θα παρετε!!!!! χε-χε-χε-χε!!!!!

  5. αντε να δουμε τωρα σε πιο κομμα θα την αραξει ο κλαρινογαμπρος

  6. Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΤΥΝΕΙ ΤΗΝ ΡΗΜΑΡ ΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΣΟΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΔΑΚΙ

  7. Ο λαος εδωσε στις ρεπουσιδες και στους κλαρινογαμπρους τις πολιτικες τους σφαλιαρες
    ελπιζω κλαρινογαμπρε να σταματησης το παραληρημα και το τικ……………………εμετικε , τυπακο με το προστυχο και προσβλητικο αλλα και συναμα φασιστικο σκατοστομα σου .

  8. Να πείτε αυτουνού του αχρηστου κλαρινογαμπρού,αυτουνού του παλιομ…. του κερατά που πρέπει να ειναι απο σφάλμα κ@πότ@ς οτι πολύ θα ηθελε να μοιάσει εστω και σε μια τρίχα απ τα @ρ…. τών υποψηφίων της ΧΑ για την ευρωβουλή και για να αναφέρω και κανα δυό ονόματα για να καταλάβει για τι μέγεθος επιστημόνων και ανθρωπων μιλαμε.

    Χαλβατζούλης
    Στάθης
    Επιτήδειος
    Συναδινός και αλλοι πολλοί για να μην τούς αδικώ.

  9. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΥΛΙΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΑ 10.000 ΕΥΡΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ , Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗ……..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΓΕΛΙΑ…

    ΥΓ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ?

Comments are closed.