Αναβίωση του χιτλερισμού στην Ουκρανια με τις ευλογίες του σχισματικού πατριαρχείου Κιεβου – Ξέθαψαν ναζιστές ουκρανούς του 40 και τους κήδεψαν ως ήρωες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
OUkrania4

To Διεθνές Παρατηρητήριο για την Ουκρανική Κρίση (ΙΟUC), στις 19/05/14 δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ το οποίο αποδεικνύει με αδιαμφισβήτητο τρόπο τόσο τις ναζιστικές καταβολές των υπερεθνικιστών εξτρεμιστικών κομμάτων Svoboda και Pravy Sektor όσο και αυτές του σχισμαστικού Ορθόδοξου Πατριαρχείου του Κιέβου.

Διαβαζουμε στο pentapostagma.gr : Στις 28 Ιουλίου του 2013, στο χωριό Cologory της δυτικής Ουκρανίας, έγινε εκταφή των λειψάνων Ουκρανών στρατιωτών της χιτλερικής δύναμης Waffen των SS γνωστοί ως « galicina ». Ακολούθησε νεκρώσιμη ακολουθία με τιμές εθνικών ηρώων υπό τη συνοδεία βετεράνων Ναζιστών σε ορθόδοξο ναό του Πατριαρχείου του Κιέβου. Ύστερα με τιμητική πομπή τα λείψανα ενταφιάσθηκαν εκ νέου.

Νεαροί Ουκρανοί που έφεραν στολές των SS με τις σβάστικες να κοσμούν τα στρατιωτικά τους πηλίκια, μετέφεραν με υπερηφάνεια τα φέρετρα που κάλυπταν ουκρανικές σημαίες. Αποδόθηκαν τιμητικές βολές στη μνήμη των εθνικών ηρώων της Ουκρανίας του Bandera που κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο υποδέχθηκαν τον Χίτλερ ως ελευθερωτή.Τα πορτραίτα του Bandera σήμερα κοσμούν τα δημόσια κτίρια της χώρας.

Ακόμα πιο σοκαριστική είναι η συμμετοχή του ορθόδοξου κληρικού του φιλοουνίτικου ψευδοπατριαρχείου του Κιέβου που παρέχει ηθική δικαίωση και πνευματική νομιμοποίηση στην αποκατάσταση της μνήμης των ναζιστών της Ουκρανίας. Στην κηδεία, έλαβε μέρος ο Oleg Pankevich βουλευτής του ακραίου υπερεθνικιστικού κόμματος Svoboda το οποίο μαζί με το επίσης φιλοναζιστικό κόμμα του Δεξιού Τομέα πρωτοστάτησαν στην βίαιη ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας.

Το περιστατικό είχε καταγγελθεί με επίσημη επιστολή στον σχισματικό Πατριάρχη του Κιέβου από τον RonaldS. Lauder, Πρόεδρο του Congrès Juif Mondial.

OUkrania OUkrania1 OUkrania2 OUkrania3 OUkrania4 OUkrania5 OUkrania6 OUkrania7 OUkrania8

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ:

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. εδώ και χρόνια στην Ελλάδα κάνουν μνημόσυνα στους προδότες της πηγάδας και σκάνε μύτη και οι νεοναζί με ους βουλευτές τους που έχουν τατουάζ την σβάστιγα στον όμο

    και κάνετε ότι εκπλεισεστε για του ομοιδεατες τους στην Ουκρανία

  2. Το εχω ξαναπει αλλα θα το ξαναπω.Για καποιους λαους,τους οποιους ο Σταλιν ειχε καταλαβει δια της βιας (παραβιαζοντας ακομα και το συμφωνο Μολοτωφ-Ριμπεντροπ),ο Χιτλερ και οι ναζι ηταν απελευθερωτες.Εκει ισχυε η λογικη ο εχθρος του εχθρου μου=φιλος μου.Εμεις δεν μπορουμε να το καταλαβουμε γιατι δεν ειμασταν στη ιδια θεση τοτε με τους Ουκρανους.Ανεξαρτητα απο ιδεολογικες τοποθετησεις,οτι ηταν για εμας οι Συμμαχπο το 44,ηταν για τους Ουκρανους οι ναζι γιατι τους ειχε καταλαβει ο Σταλιν πριν καποια χρονια και τους ειχε επιβαλλει και τον γνωστο λιμο του ’32-’33.

Comments are closed.