Ανέκδοτο η ενδεχόμενο που έρχεται; Με σιδερένιο φράχτη και τάφρο θα περιφραχθεί η περιοχή της Φιλοθέης για να προστατευτεί από τους φτωχούς!

Κοινοποίηση:
philothei

Με σιδερένιο φράχτη, πανομοιότυπο με αυτόν του Έβρου, θα περιφραχθεί μέσα στον επόμενο μήνα η περιοχή της Φιλοθέης έπειτα από αίτημα των κατοίκων της. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν τα εσωτερικά του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, λίγο πριν τα Χριστούγεννα διεξήχθη δημοψήφισμα κρυφό για τους υπόλοιπους Αθηναίους, στο οποίο αποφασίστηκε να οριοθετηθούν τα σύνορα της Φιλοθέης και να διεξάγεται αυστηρός έλεγχος στα σημεία εισόδου, αναφέρει σε δημοσίευμά του το tokoulouri.com

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο φράχτης αναμένεται να έχει ύψος πέντε μέτρα (ένα περισσότερο από τον αντίστοιχο του Έβρου), ενώ θα περικλείεται από τάφρο πλάτους δώδεκα μέτρων και βάθους εννέα. Μέσα στην τάφρο θα διοχετεύεται νερό από το ρέμα της Φιλοθέης, το οποίο είναι τμήμα του Ποδονίφτη. Το μοναδικό σημείο από το οποίο θα είναι δυνατή η πρόσβαση θα βρίσκεται στα σύνορα με το Παλαιό Ψυχικό, καθώς οι υπόλοιπες περιοχές με τις οποίες συνορεύει η Φιλοθέη (Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Μαρούσι και Χαλάνδρι) θεωρήθηκαν επικίνδυνες.

Πίσω από το σκεπτικό της απόφασης βρίσκεται ο προβληματισμός των κατοίκων της Φιλοθέης οι οποίοι βλέπουν το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων να πέφτει σε μη ανεκτά για τους ίδιους επίπεδα. «Δεν λέω, και παλαιότερα έβλεπες στον δρόμο ανθρώπους όχι ιδιαίτερα καλοντυμένους, ειδικά σε πιο φτωχικές περιοχές όπως το Κολωνάκι, αλλά τελευταία το κακό έχει παραγίνει», ανέφερε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Μίλτος, κάτοικος της περιοχής.

«Πλέον κανείς φοβάται να πλησιάσει το καμάρι της Φιλοθέης, την πλατεία Δροσοπούλου, αφού οι φήμες λένε πως κυκλοφορούν άνθρωποι που δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν καινούργια ρούχα και φοράνε των πατεράδων τους, δηλαδή δυο-τρία νούμερα μεγαλύτερα», συνεχίζει. «Ήρθε επιτέλους η στιγμή να προστατευτεί η κηπούπολη της Φιλοθέης από τους υπόλοιπους Αθηναίους που μας χαλάνε την αισθητική με την φτώχεια τους» καταλήγει ο συμπαθής Μίλτος.

Φαίνεται μάλιστα πως οι κάτοικοι της Φιλοθέης ήρθαν σε συνεννόηση με ανθρώπους της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων προκειμένου να τοποθετηθούν φρουροί περιμετρικά του φράχτη. Επιπρόσθετα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι φρουροί έχουν το ελεύθερο να ανοίξουν πυρ στην περίπτωση που εντοπίσουν κάποιον με έντονα χαρακτηριστικά ανέχειας να κοιτάει παράξενα τον φράχτη. Τέλος, πληροφορίες που θέλουν τους νεαρούς κάτοικους Φιλοθέης να έχουν στο εξής την ευκαιρία να εκπληρώσουν τη στρατιωτική τους θητεία προστατεύοντας την περιοχή τους φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. STON ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΗΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 180 ΧΛΜ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΕΝΑ ΦΡΑΧΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΤΕΤΣΙ, ένα αστείο, ΜΟΛΙΣ 10-12 ΧΛΜ !!!Σάν να έχεις μιά αποσταση απ εδώ μέχρι Λαμία και ο φραχτης ξεκινά απο Τζιτζιφιές μέχρι Νεα Φιλαδέλφεια. Πέραν τούτου, αποτέλεσμα μηδέν γεμάτα τά τραίνα, παντού αλλοδαπά σε καθε φανάρι,ας είναι καλά οι βάρκες, καράβια, ψαροκάικα, πεζοδρόμιο, βενζινάδικο, μώλλ, μετρό , πλατείες σε όλα τά μήκη και πλάτη και διερωτάται κανείς άν έχουμε κράτος και πως είναι δυνατόν αυτό τό κράτος νά δείχνει ΄τοση ανοχή πρός ότι συμβαίνει γύρω μας, πως αντέχει σέ μιά τοση θλιβερή εικόνα ντροπής και εξευτελισμου ενός κράτους που δέν σεβεται τους έλληνες αλλα προστατευει μετά μανίας κάθε αλλοδαπό. Μέχρι ειδικο αριθμό τηλεφώνου τους διαθέτει ο Δένδιας. Γιά μένα τόν έλληνα δέν υπάρχει κάτι ανάλογο.

  2. Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΧΛΜ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 180 ΧΛΜ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΑΦΟΥ ΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, ΠΛΟΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙΣ Ε ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΡΙ, ΠΛΑΤΕΙΑ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΜΩΛΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ;; ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΡΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ…ΓΙΑ ΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ.

  3. Να βάλουν φράκτη και στον Άγιο Παντελεήμονα και στην πλατεία Αμερικής (ή μήπως λέγεται τώρα πλατεία Αφρικής;)

    1. οΎΤΕ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΎΤΕ ΈΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΔΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓ ΜΕΛΕΤΙΟΥ, ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΔΡΟΥ, ΚΕΦΛΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΖΩΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ;;; ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ, Ή ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ … Η ΛΕΞΗ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΕ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΞΕΧΑΣΑΝΕ …..

  4. ΑΣ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΚΕΤΟ….ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΙΕΣ ΔΗΛ.ΠΟΥ ΓΗΝΑΝ ΠΡΙΝ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ….ΓΕΛΑΤΕ ΓΕΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΑΖΟΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ

  5. Και μετα οι πλουσιοι θα μεταφερθουν σε εναν αλλο πλανητη ειδικα διαμορφωμενο που θα εχουν τα παντα,ενω η Γη θα γινει μια τεραστια χωματερη οπυ θα κατοικουν μονο οι φτωχοι..Και θα ερθει και ο Μαθιος Ντεμονακης (Mat Damon) να αλλαξει ολη αυτη την κατασταση..ELYSIUM!!

  6. Να είστε σύγουροι ότι οι κάτηκοι είναι κι αντιρατσιστές. Εκεί βέβαια θα πάνε να μείνουν ο Τσίπρας (στον Διόνυσο εμφανίστηκαν 1-2 λάθρο τελευταία και ανυσηχεί) και οι άλλοι αριστεροί.
    Κασιδιάρης για να στείλει του λάθρο έξω από τα σπίτια των αντιρατρσιστών και τότε να τα πούμε.

  7. Ρε Χίο μην αναδημοσιεύεις σατυρικά θέματα απο Το Κουλούρι και άλλους.

    Δεν ισχύει η ‘είδηση’ αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση σύντομα να γίνει αυτό (αν και Ψυχικό-Φιλοθέη μάλλον θα αδειάσουν απο κατοίκους σύντομα και θα μετακομίσουν προς … Κορυδαλλό)

  8. Το 1995 υπήρχε ένα άρθρο στην ελευθεροτυπία που έλεγε ότι ύστερα από 10 χρόνια (δεν υπολόγιζε ο συντάκτης ότι θα παίρναμε Ολυμπιακούς) η Αθήνα θα έχει γκέτο και στις περιοχές των Β. Προαστίων θα υπάρχουν σεκιούριτι για να τις προστατεύουν. Στο κέντρο και στις, δίπλα από αυτό, περιοχές θα είναι πολύ δύσκολο να περπατήσεις. Ο συντάκτης (δεν θυμάμαι το όνομά του) ήταν μάγκας και έβλεπε μπροστά ή κάτι ήξερε… Τότε ήμουν μικρή αλλά μου είχε μείνει στο μυαλό γιατί πίστευα ότι έγραφε υπερβολές.

    1. Στιε κυριλέπεριοχές που μένει η αλητεία της δημοσιογραφίας , των εκδοτών και των πολιτικών που μας κυβερνούν , δηλ όλοι οι αντιρατσιστές.
      ΜΑς λένε κορόιδα εσείς θα στείλετε τα παιδιά σας στο σχολείομαζί με αυτά των μεταναστών οπότε θα έχετε αρρώστιες, χαμηλό επίπεδο κλπ, θα μένετε δίπλα σε αυτούς (αρρώστιες , εγκληματικότητα κλπ) εμείς όμως όχι, θα σας παίρνουν τις δικές σας δουλιές όχι βέβαια τις δικές μας κλπ Με άλλα λόγια αυτοί αποφασίζουν αλλά τα σπασμένα θα τα πληρώσουν τα κορόιδα.

  9. Μαντρωστε τους και ριξτε ΟΛΟΥΣ τους λαθρο μεσα!!

    Σαν ενυδρειο με τσιπουρες και συγκατοικους πιρανχας θα ειναι!!

    Μαθανε ολες οι προδευτικες κυρατσες να νομιζουν οτι ειναι κατι το ξεχωριστο απ’τον απλο κοσμο αλλα ξεχνανε οτι “γινονται” απο εμας!!

    1. δηλαδη τους μη λαθρο, τους ας πουμε νομιμους, τους θελουμε ή μηπως ολοι μα ολοι πρεπει να πανε στο καλο και στον αγυριστο; Μη μιλας μόνο για λαθρο, γιατι και οι μή λαθρο, ίδια σκατά ειναι. Ριξε μιά ματιά στήν κατεχόμενη Αθήνα, και στό Μοναστηράκι, νά θαυμάσεις καφάσια, παγκους, μαιμούδες ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

  10. Το οτι ειναι πλακα και γελοιο δεν χωραει αμφισβητηση. Παντως δεν θα ταν ασχημη ιδεα να αμολυσουμε μερικους λαθροπιθηκους εκει μεσα στα αλσυλλια και τις ”ειδυλλιακες συνοικιες” της Φιλοθεης και Ψυχικου ετσι για να παρουν μια μυρωδια οι ”εχοντες” για το τι συμβαινει στην Κυψελη, τα Πατησια και αλλες περιοχες του κεντρου

  11. Ρε μακελειό πες τους ότι το site είναι χιουμοριστικό και γράφει ειρωνικά πάντα. Μην νομίζουν τα χρυσαύγουλα ότι θα τους βάλλουν και κροκόδειλους στην τάφρο.

  12. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ,ΝΑ’ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙ ΘΗΤΕΙΑΣ..ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ.Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ..ΧΑΑΑ…ΧΑΑΑ…ΧΑΑΑ.ΜΑΓΑΛΎΤΕΡΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΑΚΟΥΣΕΙ.ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ”JOURNALISTIC ΜΠΟΥΡΔΑ AWARDS 2014”.ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΠΡΙΛΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…..

  13. Γιατί να μας κάνει εντύπωση.Στο Κάιρο έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.

  14. αρχισαν τα οργανα, χωριζουν τον κοσμο σε λιγο εχονται και γιαλες…

  15. Nαι. και μετά ξυπνήσανε… Ούστ απο κεί…. ρε ΟΥΣΤ…!!!! Αν και εδώ που τα λέμε, πιό πλούσιοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό μου που ζούνε με 3,60 το μήνα παρά αυτοί οι ψωμολύσες.

  16. Καλά!!!!!

    ΠΛΑΚΑ κάνετε τώρα εεεεε?????

    ΔΕ μιλάτε ΣΟΒΑΡΑ!!!!

    Γιατί ΑΝ μιλάτε σοβαρά και γίνει κάτι τέτοιο, βλέπω ΠΟΛΛΕΣ βόμβες και χειροβομβίδες να πέφτουν μέσα!!!!

    ΑΣΤΟΥΣ έτσι ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ………να μαζευτούν καμιά 20.000 λάθρο εκεί πέρα, για να πάρουν ΧΑΜΠΑΡΙ τι τραβάει κι ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ στο κέντρο και στην περιφέρια………

    ΑΣΤΟ ΕΤΣΙ!!!

Comments are closed.