Αμφισβητεί τη δημοσκόπηση των 11 μονάδων διαφορά η κυρά Σοφία που φύλαγε κατουρημένες ποδιές για να γνωρίσει τον Αντώνη! Άντε κυρά μου πλύνε κανένα πιάτο!

Κοινοποίηση:
voultepsi

«Η κυβέρνηση είναι ενιαία και θα πάει να αντλήσει χρήματα από τις αγορές με τον δρόμο που έχει χαράξει και τον νόμο του εξορθολογισμού, της βεβαιότητας ότι δεν θα παράγουμε νέα ελλείμματα και της απόλυτης νομιμότητας» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τη σύγκρουση Μητσοτάκη-Ντινόπουλου για τα πλαστά δικαιολογητικά και τις συμβάσεις υπάλληλων στους ΟΤΑ.

«Πρέπει να αρχίσουμε να ξεχωρίσουμε την νομιμότητα από την παρανομία» ανέφερε η κ. Βούλτεψη.

Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της Public Issue που δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ διαφορά 11 μονάδων από τη ΝΔ είπε ότι την αμφισβητεί απολύτως. «Τι αποφασίζει να δίνει η κάθε εταιρεία είναι δικό της θέμα, το αμφισβητώ πλήρως» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ είναι η μόνη δημοκρατική παράταξη, η κ. Βούλτεψη είπε ότι δεν είναι η μόνη αλλά μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή της δημοκρατίας στην πατρίδα μας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΣΩΒΡΑΚΟ, ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

  2. Ποιος να ακουσει τι λεει αυτη η τσουραπω. Καλα σωνει κ καλα επρεπε αυτο το μπαζο να κανουν κυβερνητικη εκπροσωπο δεν υπαρχει καμμια ομορφη σε ολοκληρη ΝΔ? Το μονο καλο μ αυτην ειναι οτι αν δεν τρωει το παιδι του δειχνω την φατσα της.

  3. τι λέτε τώρα?
    εχτές το πρωι στο χατζηνικολάου είπε το σούργελο ότι στην Ελλάδα η δημοκρατία εφαρμόζετε πολύ καλύτερα από όπου αλλού σε άλλες χώρες.
    Και όταν τη ρώτησε ότι εδώ δεν εκτελεί το κράτος τις αποφάσεις από το ΣτΕ και να πληρώσει τους πολίτες, αυτή τι απάντησε?
    ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ !!!!

  4. Απρόσμενα Χαρισματική η Σοφία με την ανάληψη καθηκόντων Κομματικού ΑνθΥποΓκαιμπελίσκου λατρεύτηκε από το μέγα πλήθος με το Μέγα Πάθος
    για τη ΛΥΤΡΩΤΙΚΉ ΑΛΉΘΕΙΑ πίσω από το κατά κανόνα Ψευδεπίγραφο Πολιτικό Φαίνεσθαι,έκανε τη Διαφορά – μακράν πρώτη – απ’το “συρφετό” Α.Γεωργιάδη,Γ.Γιακουμάτο,Α.Ντινόπουλο και Τ.Ιακωβίδου,διεκδίκησε
    και κέρδισε τη Πρωτοκαθεδρία στη Προβολή του Συγκυβερνητικού “SUCCESS STORY” και σήμερα τολμά “διά περιπάτου” την ΥΠΈΡΒΑΣΗ επί παντός επιστητού καθώς που ετάχθη από τη Ν.Τ.Π.

Comments are closed.