Αμερικανικό drone εντοπίζει δύο μουσουλμάνους σε «ερωτικές» περιπτύξεις με… κοπάδι προβάτων!

Κοινοποίηση:
mqdefault

Αμερικανικό drone το οποίο πετούσε σε αποστολή εντοπισμού ταλιμπάν στο Αφγανιστάν αντί για αντάρτες εντόπισε δύο μουσουλμάνους σε ερωτικές περιπτύξεις σε πρόβατα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά,έχω τσακώσει ένα μπάρμπα από το χωριό να κανονίζει την κατσίκα του.Την Κυριακή πήγε εκκλησία.Δεν τα κάνουν μόνο τα σιχαμένα μουσλίμια αυτά αλλά και κάποιοι ελάχιστοι χριστιανοί,μη λέμε βλακείες.

  2. Μια παρατήρηση , γαϊδούρια πηδούσαν και όχι πρόβατα.
    Ξεφτιλισμένοι απόγονοι του πουστροπροφήτη.
    Ψόφος σε κάθε μουσουλμάνο !

  3. πιο πίσω και από τα κατσίκια είναι οι μπάσταρδοι! Αν δεν είχε μερικά εκατομ δολάρια ο tomahawk θα τους είχαν στείλει να φάνε πιλάφι με τις 30 παρθένες

  4. ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ.

    1. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Ή ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑΝ. Ο ΠΑΝΑΣ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΥΜΦΕΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΛΠ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ Π.ΧΡΙΣΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 2017 ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ. ΔΙΑΦΟΡΑ = 4000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ.
      Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!

    2. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ

    3. Εισαι ενας ανθέλληνας του κερατά, αλλα και ηλίθιος, αμόρφωτος και εντελώς αδαής. ντε διάβασε λιγο αρχαια Ελληνικά κείμενα, μπας και ανοίξει λιγο το κλουβιο μυαλό σου. Αν εμεις οι Ελληνες (αν εισαι Ελληνεας εσυ) λέμε τετοιες κοτσάνες, γιατι παραπονιόμαστε για τους ξενους;;; Οταν εχουμε τέτοιους …..πατριωτες…..τι τους θελουμε τους εχθρους. Ζώο, ε ζώο.

  5. Ψεύτικο ειναι Άντε μην μαςατε ως αλήθεια ότι σερβίρουνε εδω μέσα

  6. Τί το κακό βλέπετε ρε? Ζώα που διαιωνίζουν το είδος τους είναι.

  7. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ… ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;;;ΟΥ ΡΕ ΚΤΗΝΗ

  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ???!! Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ!!! ΑΓΑΜΗΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ???

Comments are closed.