ΑΜΑΝ! Η Ραχήλ Μακρή τα έκανε “Μαντάρα” σε ζωντανή σύνδεση – Καυγάς στον αέρα!! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
rahil_mpousdoukou

«Ολοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από… την προηγούμενη κυβέρνηση» είπε, με ύφος, στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής της Αννας Μπουσδούκου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και ακολούθησε πανζουρλισμός.

Η βουλευτής Κοζάνης είπε συγκεκριμένα ότι όπως και στη Γερμανία ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ελέγχει τους δημοσιογράφους έτσι και στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση.

«Ελέγχονται δηλαδή όλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας;» αντέδρασε η Άννα Μπουσδούκου.

«Φυσικά ελέγχεστε, είστε υπάλληλοι και το έχετε αποδεχθεί γιατί πληρώνεστε από επιχειρηματίες» συνέχισε απτόητη η Ραχήλ Μακρή προσθέτοντας «γιατί θιχτήκατε;».

Προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της η Άννα Μπουσδούκου είπε:

«Επειδή είστε βουλευτής και πολιτικό πρόσωπο, αν δεν το εννοείτε καλό θα είναι να ανακαλέσετε και να μην βάζετε όλους σε ένα σακί» με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να δικαιολογηθεί επικαλούμενη τους πολίτες «ως εκπρόσωπος των οποίων εκφράζω την άποψη αυτή».

«Μιλήσατε για όλους τους δημοσιογράφους, πώς θέλετε να σας απαντήσει κανείς» συνέχισε την αντεπίθεση η δημοσιογράφος με την Ραχήλ Μακρή να διορθώνει την αρχική τοποθέτησή της παραδεχόμενη ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Όμως η κόντρα δεν τελείωσε εκεί αφού λίγο πριν ολοκληρωθεί η ζωντανή σύνδεση με το περιστύλιο της Βουλής και ενώ ήταν ακόμα live η βουλευτής Κοζάνης – την ώρα που μιλούσε για το επονείδιστο χρέος – ακούει το σήμα της εκπομπής, βγάζει την επιστροφή από το αυτί της και ακούγεται να λέει ότι «με κόψανε, δεν τους άρεσε».

Φανερά οργισμένη η νεαρή δημοσιογράφος απάντησε «έχετε εσείς στοιχεία του ποιος δημοσιογράφος και αν, είναι υπάλληλος της εκάστοτε κυβέρνησης;».

«Δεν είπα για εσάς κάτι επί προσωπικού» απάντησε η κυρία Μακρή αναρωτώμενη:

«Γιατί θιχτήκατε; Άρα είστε υπάλληλος και γι’ αυτό θιχτήκατε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. TO kara-zaferi ελληνικο ονομα ειναι;;;;;ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ”Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ 1941-1945”Εξαιρετικον πονημα!!!!!!

  2. ΣΩΣΤΗ Η ΡΑΧΗΛ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ,ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ…..ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ….ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕΤΑΞΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΟΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ….ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΣΙΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΥ….

  3. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΑΚΡΗ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ Κ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ? ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ??ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Κ ΤΖΑΜΙ?? ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ? ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΕΨΟΥ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ Ο ΙΟΥΔΑΣ

  4. Ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ Κ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ κ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΛΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Κ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡEΜΑΣΜΕΝΟΥ MΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ???

  5. Ο/Η Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ o ΕΝΑΡΕΤΟΣ Κ ΣΟΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ λέει:

    Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΡΗ ΑΠΟ ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΛΑΟ? ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ? ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΤΑΣΙΔΙ Κ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ? ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ? ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ Κ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ? ΡΑΧΗΛ ΩΡΑΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ Η ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ?

  6. Τη την είπε τη Μπουρδούκο λάθος ρε ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΣΕ !

    ΧΩΣΕ ΜΑΚΡΗ ΧΩΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

  7. Καλά της τάπε μωρέ.Δίκιο μέχρι το θεό έχει.

    όλοι μα όλοι τους πουλημένα τομάρια είναι.Υπάλληλοι των αφεντικών και των νταβατζήδων που εκτελούν εντολές σαν σκυλάκια τους.

  8. Γιατι εχει αδικο ???
    Τα μαντροσκυλα της εξουσιας ειναι οι δημοσιογραφοι

  9. ΜΠΡΑΒΟ κ.ΜΑΚΡΗ!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΤΑΒΑΤΖΟΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 07/05/2015 ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΘΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕ 70.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Ο ΕΡΩΤΥΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΚΟΥΡΑΔΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Η ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΑ ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΥΓΚΑ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΚΩ….ΛΟΙ

  10. Κακώς ανακάλεσε η Μακρή. Όλοι μα όλοι είναι πουλημένοι οι δημοσιογράφοι. Χίο εσύ είσαι εξαίρεση αλλά σίγουρα κάποτε θα μπήκες για λίγο στο λούκι..

  11. ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ???

  12. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ Η ΜΑΚΡΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΙΑΝΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ

  13. θιχτηκε το χθεσινο σκατο που υποδυεται τη δημοσιογραφο. χωστα στην κωλοφαρα αυτην αλλά να τα χωνεις και στη δικη σου τη φαρα ραχηλιτσα

  14. Τι λέει μιλάμε για πολύ γελοία εν τέλει !
    Ρε μωρή μ@λακισμένη Ραχήλ γελοία πιο επονείδιστο χρέος όταν ο Πρωθυπουργός και Υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δηλώσει ότι το χρέος θα πληρωθεί μέχρι το τελευταίο σεντς !

  15. μια χαρα τα ειπε η Ραχηλ, δεν μασαει τα λογια της

    δημοσιογραφακια-υπαλληλακια του Αλαφουζου και το Μπομπολα ειναι που λενε ψεμματα και προπαγανδιζουν υπερ της ΤΕΩΣ συγκυβερνησης Πασοκ-Νδ

    1. να την δουμε και τι θα ψηφισει ομως……στα λογια ολοι καλοι ειναι!

  16. Υπαλληλος της, της δημοσιογραφου , κ καθε Ελληνα κ Ελληνιδας εισαι κ εσυ πανω απο ολα Ραχουλα ! γι αυτο να σεβεσαι αυτους απο τους οποιους πληρωνεσαι κ να βγαλεις το σκασμο ΒΛΑΧΑ ε ΒΛΑΧΑ Ραχουλα

  17. Υπαλληλος και μαλιστα στο Δημοσιο,που απαιτει κ το αναλογο βυσμα/γλυψιμο ησουν κ εσυ Ραχηλ . Εχεις καβαλησει με τα καγκελα της ΕΡΤ μαζι κ το καλαμι της αλαζονειας για να επιτιθεσαι σε μια δημοσιογραφο που εχει τα μισα σου χρονια . Βλαχαρα εισαι τελικα που σαλταρε απο τη ξαφνικη δημοσιοτητα. Δε μας ελειπε ο Αδωνις κ ο καθε καραγκιοζακος, εχουμε κ εσενα τωρα. Η ραχηλ κ η ραχηλ Δεν πα να παρεις τις ραχουλες (απο κει που κατεβηκες) κυρα μου να τιναξεις καμια ελια ? Νισαφι πια με τη παρτη σου

  18. Δεν πειραζει καλα κανει και λεει τις μαλ..ιες τις! Αφου υπαρχουν ζωα που ψηφιζουν αυτα τα σουργελα!! Συριζα δεν θελατε? Καλα γ…σια τωρα προβατα. Αυτη η κυρατσα δεν ειναι που θα τυπωνε λεφτα? Καμμενοι και Ψεκασμενοι Ελληνες. Αντε και κυβερνηση ΚΚΕ μετα να γινουμε Βορειος Κορεα. Ζωα ε ζωα!

  19. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΥΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ….ΠΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ

  20. αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι

    ΑΡΔ τους λεει ολος ο κοσμος

    ο χιος ειναι περιεργη μουρη
    εξαιρειται
    χεχεχεχε

  21. Η ΜΑΝΤΑΜ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ?ΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ,ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ?ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΕΕΕΕΕΕ????????

Comments are closed.