Αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει: “Η πεθερά μου είναι νυμφομανής…”

Κοινοποίηση:
porni

Θα σας πω μια πραγματική ιστορία που άρχισε εδώ και 20 χρόνια και διατηρείται μέχρι σήμερα, με άλλο τρόπο και άλλα κόλπα.

 

Πρόκειται για την κρυφή σχέση με την πεθερά μου και για την τυχαία-πραγματικά- τυχαία πρώτη φορά που π… μαζί.H πεθερά μου τότε 43 ετών(πριν 20 χρόνια) ξανθιά, με πλούσιο στήθος και ωραίο σώμα ,περίπου 1.70 ύψος, αλλά σεμνή και σοβαρή, είχε παντρευτεί στα 20 της με προξενιό και δεν γνώρισε τίποτα από το σεξ και μερικές φορές το έλεγε μάλιστα, από σεξ με τον σύζυγο και αυτό λίγες φορές, σε αντίθεση με την κόρη της και γυναίκα μου αδύνατη κοντούλα με υπέροχα γαλάζια μάτια και κορμί φιδίσιο.

Ήμουν αρραβωνιασμένος με την Χριστίνα και πολλές φορές πήγαινα στο πατρικό της, τότε κάνανε ανακαίνιση στο σπίτι τους και επειδή είχα και τα εργαλεία και τον χρόνο αλλά και τις γνώσεις , έκανα ότι μπορούσα. Πάντα μετά το τέλος των εργασιών έκανα ένα μπάνιο για να καθαριστώ και όλα πήγαιναν μια χαρά.Μια ημέρα που η αρραβωνιαστικιά μου με τον πατέρα της θα πήγαιναν στο εξοχικό τους να φέρουν κάτι πράγματα –και επειδή ο πεθερός μου ήθελε βοηθό και στο σπίτι και στο τιμόνι την πήρε μαζί του, έμεινα εγώ με την πεθερά μου να τελειώσω τις δουλείες.Καλοκαίρι ήταν και η ζέστη πολλή, ήμουν μόνο με το σορτσάκι και παρόλα αυτά ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι, οπότε όπως κάθε φορά και εκείνη την ημέρα θα έκανα το καθιερωμένο ντους για να δροσιστώ. Από την ώρα που ήμουν μαζί της το μάτι μου όλο έπεφτε – χωρίς να με καταλάβει στις β… της μέσα από το σουτιέν που φαίνονταν από το ντεκολτέ και εγώ όλο και άναβα.

Μόλις τελείωσα τις δουλειές, είπα και τώρα ντουζακι για δροσιά και έβγαλα το σορτσάκι μου και έμεινα με το μικροσκοπικό σλιπάκι μου, που λόγο ότι είναι στυλ μπικίνι και στενό εφάρμοζε πάνω μου και έδειχνε τον π… μου σηκωμένο. Μου είπε πάω να φέρω πετσέτα και χωρίς να περιμένω μπήκα στο μπάνιο γυμνός. Αχ δεν σου είπα να περιμένεις είπε πριν μπει μέσα-είχα αφήσει την πόρτα ανοιχτή, όπως έκανα και όταν ήταν εκεί η Χριστίνα γιατί μιλούσαμε πολλές φορές και σπάνια πέρναγε από εκεί η πεθερά μου και όποτε χρειαζόταν έλεγε συγγνώμη και γύριζε το κεφάλι αλλού. Και τώρα της λέω, θα περιμένεις να βγω η θα την φέρεις μέσα ; μα είσαι γυμνός απάντησε και είπα ε και; ξένοι είμαστε η με ντρέπεσαι ;μα είσαι γαμπρός μου και δεν πρέπει, ένας λόγος παραπάνω είπα. επειδή δεν είμαι ξένος και γι αυτό μπες, εκτός και αν με θεωρείς ξένο …όχι όχι είπε και μπήκε μέσα να κρεμάσει την πετσέτα και αμέσως τα μάτια της καρφώθηκαν στον π… μου, μικρός δε (15 πόντοι)αλλά όρθιος πάντα (24ωρες το 24ωρο)και της είπα έπαθες κάτι, όχι ψέλλισε σαστισμένα την πετσέτα να κρεμάσω και βγήκε από το μπάνιο.

Πέρασε μια στιγμή από εκεί με γυρισμένο το κεφάλι από την άλλη πλευρά και εγώ που κ… και την γούσταρα βρήκα ευκαιρία να κάνω παιχνίδι και την φώναξα λέγοντας της .. ευχαριστώ για το φτύσιμο…. τι είπες μου λέει… αυτό που άκουσες περνάς και έχεις το κεφάλι σου από εκεί, γιατί; μα σου είπα είσαι γυμνός και δεν πρέπει…. ειδες που έχω δίκιο της απαντώ, με είδες γυμνό την ώρα που έφερες την πετσέτα οπότε τώρα γιατί το κάνεις αυτό; Και καθώς βγαίνω από την ντουζιέρα αρχίζω να σκουπίζομαι  κρέμασα την πετσέτα και βγήκα γυμνός. Με είδε και μου είπε που πας έτσι ,ντύσου σε παρακαλώ, λίγος σεβασμός δεν βλάπτει,(νευρίασα και πήρα απόφαση να την π… οπωσδήποτε) το σλιπάκι μου ψάχνω της λέω και αμέσως της είπα: καλά μην κάνεις έτσι, δεν είμαστε ξένοι, αλλά εσύ φταις γι αυτό γιατί μου απάντησε φταίω εγώ; Και είπα μα κοίτα πως είμαι για εσένα που σε είδα πως με κοίταζες την ώρα που έφερες την πετσέτα, κοκκίνισε και γύρισε να πάει μέσα και αμέσως όπως ήταν γυρισμένη πλάτη να πάει μέσα την αγκαλιάζω και βάζω τα χέρια μου στα β… της και την κολλαω πάνω μου.

Ο π… μου πίσω της σηκωμένος να τρίβεται, το στόμα μου στο πίσω μέρος του λαιμού της να της λέω σε θέλω τρελά .Εκείνη να προσπαθεί να μου ξεφύγει λέγοντας θα τα πω όλα στην Χριστίνα και τι θα πεις ότι με είδες γυμνό; πάντα η πόρτα είναι ανοικτή, θα πω ότι μου ρίχτηκες εσύ… μα γιατί το κάνεις αυτό μου είπε : την γύρισα προς τα εμένα και κοιτάζοντας την στα μάτια της είπα: Το ξέρω, ότι έχεις ανάψει, ότι έχεις να κάνεις καιρό σεξ, ο πεθερός μου πια 60+ δεν μπορεί, εσύ νέα όμορφη με ορμές ακόμα και πριν προλάβει να πει κάτι τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα τρελό φιλί.Μα δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω, είμαι παντρεμένη πιστή εδώ και χρόνια στον άνδρα μου ,άλλωστε δεν ξέρω αν μπορώ να σου προσφέρω αυτό που θέλεις ….Μπορείς της λέω αρκεί να τολμήσεις  και την ξάπλωσα στο κρεβάτι.Έτρεμε σαν πρωτάρα παρθένα και αυτό με έφτιαχνε περισσότερο, την έγδυσα σιγά σιγά και άρχιζα να της γλύφω τα β… της και κατάλαβα ότι άρχισε να κ…, είδα ότι της άρεσε αυτό και με την γλώσσα μου πάνω της άρχισα να κατεβαίνω σιγά σιγά προς τα κάτω μέχρι που έφτασα στο μ… της, άρχισα περιμετρικά να κάνω κύκλους με την γλώσσα μου και κούναγε την λεκάνη της τότε έχωσα την γλώσσα νου στο μ… της και άρχισα να μπαίνω όλο και πιο βαθιά και την έγλυφα, δεν άντεξε και είπε: αχ τι ωραία που είναι και με χάιδευε στο κεφάλι, συνέχισε συνέχισε  μ αρέσει πρώτη φορά νιώθω υπέροχα και συνέχισα, ώσπου ένιωσα ότι έπρεπε να την στείλω στο απόγειο της κ… της.

Μέχρι σήμερα, δεν είχα νιώσει έτσι, σου ανήκω πια… ναι της είπα είσαι η π…  μου, η δική μου π…. Μη με λές έτσι δεν θέλω, καλα μωρό μου, ότι θέλεις εσύ, αλλά θέλω να αφεθείς ελεύθερη. Ναι θα το κάνω. Όλο το βράδυ, γ…  με αποκορύφωμα να της πάρω την παρθενιά του κ… της. Μη θα πονέσω είπε και φυσικά μετά από ένα καλό γλείψιμο ,χρησιμοποίησα ειδικό λιπαντικό και την πήρα σιγά σιγά από πίσω. Μη πονάω, άσε με μη μη σε παρακαλώ μ… γάμα κ… όχι ,πονάω….μετά από 20 λεπτά περίπου, εβγαζε κραυγές ηδονής και έλεγε αχ μ αρέσει και έ… μέσα της, τα ζεστά χ… την έκαναν να αναφωνήσει, από κ… και να λέει: με ξεπαρθένιασες από πίσω και σου ανήκω πια όλη.

Μέχρι σήμερα 15 χρόνια μετά είναι το κοινό μας μυστικό, κανείς δεν το έμαθε, αν και ζήλευε την κόρη της όταν την άκουγε που την π… η όταν κυκλοφορούσε σέξι ,αλλά καμάρωνε γιατί ήξερε ότι εκείνη θέλω περισσότερο. Φυσικά με την ευκαιρία του γάμου μου με την κόρη της ,έγινε δήθεν πιο μοντέρνα με στριγκακι, με σέξι ρούχα, μπικίνι, μέχρι και τόπλες έκανε μαζί μου.Σήμερα 60 ετών μοιάζει για 45αρα και παρόλα αυτά π… σε κάθε ευκαιρία.Σε επόμενη ιστορία θα σας πω και άλλα.

Πηγή: contraseolous.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. …..Είσαι μυθομανής. Ούτε καν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη νυμφομανής.

  2. Την επόμενη φορά πες μας ότι πήρες κ τον πεθερό σου…

  3. θα σου στειλω την δικη μου πεθερα να στρωσεις,μονο να χεις φαει καλα,γιατι ειναι κ 135 κιλα……..

  4. Στείλε την σε μενα…..θα την στρώσω μια χαρα!!!

Comments are closed.