Αληθινή εξομολόγηση: Είμαι παχουλή αλλά δεν θέλω να μου την «πέφτουν» άσχημοι άντρες!

Κοινοποίηση:
ashley_graham_640x427

Ονομάζομαι Βιολέτα. Είμαι 35 ετών και ζω στην Αθήνα! Η ερωτική μου ζωή είναι ανύπαρκτη. Δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο άντρα για εμένα.

 

Η αλήθεια είναι ότι εμφανισιακά δεν είμαι μοντέλο, έχω κάποια παραπάνω κιλά και ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν βρίσκω κάποιον της προκοπής.

Συνέχεια μου την πέφτουν κάτι τελειωμένα μπάζα που νομίζουν ότι είναι ωραίοι.

Δε λέω έχω κάνει υποχωρήσεις και έχω βγει μαζί τους κάποια ραντεβού αλλά μάταια. Ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω μαζί τους.

Τους πήγαινα συνήθως σε μαγαζιά που δεν έχει πολύ κόσμο. Δεν ήθελα να μας δει κανένας γνωστός.

Γιατί εγώ αν και είμαι παχουλή έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν συμβιβάζομαι με κάτι μέτριο.

Θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να είναι όμορφος και με ωραίο σώμα. Να βγαίνουμε σαν ζευγάρι και να με ζηλεύουν όλες.

Αλλά που να βρεις έναν τέτοιο άντρα, όλοι έχουν χαλάσει! Στα μπαράκια και τις καφετέριες κυκλοφορούν μόνο κάτι μέτριοι και κάτω του μετρίου.

Και μια στο εκατομμύριο να υπάρχει κάποιος της προκοπής ή που θα είναι μεγάλη ψωνάρα και δεν κοιτάει γύρω του να δει τι παίζει από γυναίκες ή που θα συνοδεύεται από καμία αδύνατη κοπέλα.

Ήθελα να ήξερα τι βρίσκουν στις αδύνατες! Αν δεν έχει πιασίματα η γυναίκα τι να την κάνεις;

Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ στον ερωτικό τομέα! Πιστεύω ότι δε θα βρω ποτέ αυτό που μου αξίζει!

Σκέφτομαι μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στον τρόπο που προσεγγίζω τους άνδρες; Εσείς τι λέτε;

Θα ήθελα να μου προτείνετε καμία καλή ιδέα! Τι να κάνω;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αφήστε την έπαρσή σας χοντρές & αδύνατες και κάντε κάνα παιδί τεμπέλες γιατί η Ελλάδα τελειώνει μπουχεσάρες…Αφήστε τα μάταια πηδήματα και τεκνοποιήστε. Θέλουμε νέους Ελληνες, έχουμε γεμίσει αλβανούς και μουσλίμια. Και που είστε ακόμα αν συνεχίσετε έτσι…

  2. Βάλε την σημερινή φωτογραφία, αυτή είναι από το λύκειο. Μην ντρέπεσε, να δει ο κόσμος το πως είσαι σήμερα και να βγάλει γνώμη.

  3. Βάλε αργα το βραδυ smile την ημέρα έχει παιδικά το βραδυ συνοικεσία εκει δες βρες τι σου αρέσει γιατι η ζωη παιρναει μην κοιτάς το εξω κοιτα το μεσα του δες πως σε κοιτάει στα μάτια και τι κανει για σενα ασε τον εαυτό σου το εγω σού υπαρχουν άνθρωποι περνάς διπλα του καθε μερα απο την δουλεια σου το γυμναστήριο σου στο περίπτερο παντου ανοιξε τα μάτια σου και υποψην οποιος ζητάει τα πολλά χανει και τα λίγα.

  4. συμβουλη μην εισαι ψωναρα ας γινεις και συ στυλακι να μην εισαι σαν κιουπι και μετα ζητα τον αδωνη και κατι ακομα να δινεις σημασια στην ψυχικη ομορφια και οχι στην εμφανηση .εσυ εισαι οπως ειπα ενα ψωνιο που θελει να την βλεπουν οι αλλες και να ζηλευουν τι να ζηλεψουν εσενα το μπαζο? και το αλλο τους πηγαινες σε μερη ερημικα για να μην σε δουν γιατι δεν πηγαινατε σε ενα οτελ να τον αρπαξεις και να στανιαρεις λιγο. ασε μας ρε βουρλο

  5. Κόψε τα γατοκεφαλα με διπιτο μωρη κουράδα αυτό σου προτείνω….

Comments are closed.