Συνελήφθη ένας από τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών στα Τίρανα – Αναζητούν τους άλλους δύο – Είναι οπλισμένοι και επικίνδυνοι

Κοινοποίηση:
katadioxi_532_355

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο που συνελήφθη στην ένοπλη συμπλοκή με τους αστυνομικούς στα βουνά της Καστοριάς φέρεται να είναι ένας από τους Αλβανούς δραπέτες των Τιρράνων. 

Αναμένεται η δακτυλοσκοπική ταυτοποίηση. Το άτομο αυτό φέρεται να μοιάζει στα βιομετρικά χαρακτηριστικά. Σε εξέλιξη επιχείρηση στην ορεινή περιοχη της Καστοριάς.

Συναγερμός σε όλες τις Υπηρεσίες της συνοριακές μεθωρίου.

Ενημέρωση 20:30 

Συνεληθη ένας απο τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών στα Τίρανα.  Ο εντοπισμός έγινε από θερμικές κάμερες και εκτιμάται οτι έχασαν τον προσανατολισμό.

Σήμερα στις (19.00) έπεσαν σε ενέδρα ανταλλαγής  πυρών  με Αστυνομικους και Ειδική Ομαδα Συνοριακης Φύλαξης Καστοριάς, χωρις τραυματίες.

Αναζητήσεις για τους άλλους δυο Αλβανούς δραπέτες- ενόπλους .

Τα Αλβανικά μέσα κάνουν λόγο για  συλληψη του Αλβανού δραπέτη Gezim Toma  ενω επισημαίνουν οτι αναζητούνται οι συνεργοί του, επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες- Edward Lulo και Haxhiraj Reiz, οι οποίοι είναι οπλισμένοι.

Διαβάστε επισης

Συμπλοκή αστυνομικών και οπλισμένων ατόμων στην Καστοριά – Συνελήφθη ένα άτομο με καλάσνικοφ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Θα μπούνε θα βγούνε και πάλι μια απ΄τα ίδια! Κάτι πρέπει να γίνει! Να σταματήσει η ιστορία αυτή με τους αλλοδαπούς βιάζουν, κλέβουν, δολοφονούν και να μπαινοβγαίνουν στο Ξέφραγο Αμπέλι! ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

Comments are closed.