Αλέξης Κούγιας : “Κίνδυνος προφυλακίσεων για τους κατηγορούμενους της υπόθεσης διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Να αρθεί το απόρρητο για τα ονόματα”!

Κοινοποίηση:
kougias

Ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του τονίζει πως οι διώξεις του Εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα ,είναι σοβαρότερες από τις προ τριετίας διώξεις Παπανδρέου!

Μόνο απλή ιστορία δεν είναι οι διώξεις Κορέα λέει χαρακτηριστικά και ο Αλέξης Κούγιας. Με δηλώσεις του στο FM100 ήταν απόλυτος και ξεκάθαρος γι’ αυτή την ιστορία: Τονίζει πως οι διώξεις Κορέα, είναι πιο σοβαρές από τις προ τριετίας διώξεις Παπανδρέου και υπογραμμίζει πως υπάρχει μέχρι και κίνδυνος προφυλάκισης για τους κακουργηματικά κατηγορούμενους!
Μάλιστα, προτείνει ο ειδικός ανακριτής να άρει το απόρρητο για τα ονόματα, που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Αναλυτικά η τοποθέτηση Κούγια:
“Oι διώξεις Κορέα είναι σοβαρότερες από τις προ τριετίας διώξεις Παπανδρέου. Ασφαλώς και υπάρχει ο κίνδυνος προφυλάκισης για τους κακουργηματικά κατηγορούμενους. Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς μπορεί να άρει το απόρρητο για τα ονόματα. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να γίνει η άρση απορρήτου γιατί δικαίως θα παραπονούνται ο Μπέος και ο Τσακογιάννης”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: