ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΈΕΙ Ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΉΤΗ – Οι Κρητικοί στο πλευρό των Μακεδόνων – Όλοι μια γροθιά

Κοινοποίηση:
1234 (35)

Ήρθε πριν από λίγο από την Κρήτη για να γνωρίσει την συντονιστική επιτροπή του συλλαλητηρίου και επιστρέφει αύριο στην Κρήτη να
μαζέψει όλα τα παλληκάρια τους βρακοφορους.

Ποιος θα λείπει από την ιστορική ημέρα;

epilekta.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Νοιώθω υπερηφάνεια ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ κι’ απέραντη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ προς τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ που είναι ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ στους ΑΓΩΝΕΣ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η γη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ απ’ άκρου εις άκρον είναι ποτισμένη με το άγιο αίμα ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προδώσουμε τους ένδοξους αγώνες τους.

    Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ και ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΝΙΚΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΝΙΚΗ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. Γιατί αν ξεπουληθεί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έχουν πάρει σειρά η ΘΡΑΚΗ, η ΗΠΕΙΡΟΣ και τα ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, η ΚΡΗΤΗ και ποιός ξέρει τι άλλο ακόμη…

    Να ξέρουν οι Εφιάλτες που μιλούν για νόμους και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες ότι Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    Η πρώτη απάντηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ θα δωθεί στους προδότες και τους προσκυνημένους την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 5 ΜΜ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ).

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  2. Όλοι μια γροθιά έτσι μπράβο και μπορούμε παρά πολλά μα πάρα πολλα κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία.Συριζαιοι βρωμιάρηδες.

  3. Μπραβο τιμηστε παλι τωρα τους προγονους σας που παρολο οτι ηταν υποδουλοι στο σουλτανο, καθως η Κρητη δεν ειχε ουτε ελευθερωθει , ουτε ενωθει ακομη με τη μανα Ελλαδα, προστρεξατε να βοηθησετε τους επισης υποδουλους Μακεδονες.

  4. Η ΚΡΗΤΗ ΠΑΛΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΕΔΩ ΣΦΑΚΙΑ..

  5. Εμεις οι Μακεδονες…δεν ξεχναμε τις μαχες που εδωσαν μαζι μας οι Κρητικοι κατα τη διαρκεια του Μακεδονικου Αγωνα…
    Ο Τσοντος απ’τα Σφακια, ο Κατεχακης απ’το Ηρακλειο και αλλοι καπεταναιοι που πολεμησαν στο πλευρο μας τους Βουλγαρους απ’το 1904-1908.
    Ειμαστε ευγνωμονες στα αδερφγια μας απ’την Κρητη…και τους ευχαριστουμε πολυ για ακομη μια φορα.

  6. ΛΑΘΟΙ ΕΓΗΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ,ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
    ΟΙ ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ ΕΞΕΡΟΥΝΤΑΙ,ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

      1. δυστυχως ειναι ακομα περισσοτερο, οπως δηλαδή ολοι οι ναζι

Comments are closed.