ΤΩΡΑ – LIVE: Ξεκίνησε η συνάντηση Μειμαράκη – Ζωής. Αιχμές από Παυλόπουλο για Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Κοινοποίηση:
zoi-konstantopoulou-euaggelos-meimarakis

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τηρεί και εφαρμόζει στο ακέραιο… τις διατάξεις του Συντάγματος, σχολίασαν κύκλοι της Προεδρίας αναφορικά με πληροφορίες για δυσαρέσκεια της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, σχετικά με την τήρηση του Συντάγματος στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, μετά την παραίτηση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, την Πέμπτη.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, «δεν σχολιάζει προσωπικές και καινοφανείς απόψεις ως προς την ερμηνεία των διατάξεων του Συντάγματος, έστω και αν προέρχονται από πολιτειακούς παράγοντες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. παυλοπουλος. ευχαριστω τους λαθρομεταναστες που επελεξαν ελλαδα για τοπο διακοπων τους. α ρε αλητες. μια σφαιρα στο σκατοκεφαλο σας σας χρειαζεται. ουτε καν δευτερη. χαραμι θα παει το μεταλο

  2. ανεκδοτο με μια λεξη: μειμαρακης. ενας θρασυδειλος κουραδομαγκας. ποσο καραμ@λ@κες πρεπει να’ναι αυτοι που τον βαζουν στη βουλη

  3. Εδώ ο Μεϊμαράκης της λέει, μη σκέφτεσε τι έλεγα, αυτά τα έλεγα για τα πρόβατα που με ψηφίζουν! Να είσαι καλά κούκλα μου.

Comments are closed.