Αιφνίδιο κάλεσμα αναρχικών στο Σύνταγμα για τον Νίκο Ρωμανό!

Κοινοποίηση:
romanos

Με κάλεσμα στο Σύνταγμα αντιδρούν για την απόρριψη της πρότασης-τροπολογίας για τον Νίκο Ρωμανό που κατέθεσαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ με την στήριξη του ΚΚΕ.Διαβάστε το σχετικό κάλεσμα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

“Μόλις ενημερωθήκαμε ότι η κοινή τροπολογία όπως προτάθηκε από ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ (σχετικά με τις εκπαιδευτικές άδειες με βραχιολάκι καθώς και την δυνατότητα υπουργικής παρέμβασης υπέρ του απεργού) δεν πέρασε στην βουλή. Η κυβέρνηση ετοιμάζετε να ψηφίσει την τροπολογία για την τηλεδιάσκεψη όπως ακριβώς κατέβηκε από τους ίδιους, χωρίς διορθώσεις και προσθήκες.

Καλούμε όλο τον κόσμο που τάσσεται στο πλευρό του Νίκου Ρωμανού σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 20.30 στην πλατεία Συντάγματος. Παρακαλούμε διαδώστε το κάλεσμα παντού.”

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ

Αλληλέγγυοι/ Αλληλέγγυες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας…!

    Έχω τύχει στην οδό Ιπποκράτους,καλοκαίρι,σε καφετέρια,μπαρ όπου συχνάζουν διανοούμενοι του κολωνακίου,ξέρεις αυτοί και αυτές που τα ρούχα τους είναι “αμφισβήτηση” αλλά κοστίζουν από 400 ευρώ και πάνω,με τα ατημέλητα επιμελώς μαλλιά και κλασσικά την παλαιστινιακή μαντίλα.
    Έρχεται κάποια στιγμή ένας ινδοπακιστανός ο οποίος πούλαγε φακούς και όλα αυτά που πουλάνε οι πλανόδιοι πωλητές αυτού του είδους..
    Μόλις τους πλησίασε,πριν προλάβει να πει κάτι,δύο από αυτούς,ένας άνδρας και μία γυναίκα τον σκυλόβρισαν και έφυγε όχι τόσο φοβισμένος αλλά πιο πολύ απορημένος με τον τρόπο που του φέρθηκαν οι “δικοί” του…

    Συμπέρασμα.

    Ο Ναζισμός του “Κολωνακιώτικου Σοσιάλ Κουμμουνισμού” είναι πολύ πιο επικίνδινος από τον γνήσιο..

    Αυτό με αφορμή το ελίτ περιβάλλον που περιγράφει ο “ληστης-τρομοκράτης αριστερος πιόνι των τραπεζιτων”.

    ΔΕΝ είναι ανάγκη να συμφωνώ με όσα γράφει,Η να μην συμφωνώ…

    Βρέθηκα σε ένα τυχαίο συμβάν…!

    Συνειρμιρκά διαβάζοντας το κείμενο μου ήρθε στο μυαλό το περιστατικό..

    Επίσης,όλοι είμαστε αυτόνομα όντα!Όσο κι αν μας επηρεάζει η οικογένεια η δεν μας επηρεάζει,διαμορφώνει ο καθένας τελικά την ΔΙΚΗ του προσωπικότητα!!

    Ευχαριστώ!

    1. ΤΑΣΙΑ Ο-Η Φαντάσου φιλενάδα, να σε κοιτάει βαθιά μέσα στα μάτια και να σου λέει “Τώρα θα σου δείξω τι εστί βερίκοκο…”. Το φαντάστηκες; Ωραία!

Comments are closed.