ΑΙΣΧΟΣ: Πακιστανοί γράφουν επάνω σε κηδειόχαρτα στο Μοσχάτο! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
2

Καταγγελία αναγνώστη του makeleio φέρνει στο φως την τραγική δράση Πακιστανών στο Μοσχάτο.

Όπως γράφει ο Γιάννης: “Καλησπέρα,δυστυχώς εδώ στο Μοσχάτο η κατάσταση με τους Πακιστανούς έχει γίνει πολύ κουραστική.Συνεχώς γράφουν σε ΟΛΟΥΣ τους κάδους του Μοσχάτου,παρ’ότι τα σβήνουν οι κάτοικοι αυτοί συνεχίζουν να γράφουν από πάνω,(όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) τον τελευταίο καιρό αφήνουν και διάφορες σημειώματα-αυτοκόλλητα όχι μόνον στους κάδους αλλά και σε κηδειόχαρτα πάνω στον Σταυρό…Σας επισυνάπτω μερικές από τις φωτογραφίες του Δήμου…Γνωρίζει κάποιος να μας πει τι μπορεί να σημαίνουν αυτά που γράφουν στα σημειώματα;; ”

1 2 3 4 5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ? ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ!!!!!!!ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΩΝ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ!!!!!!

  2. Φωτογραφηστε τα γραπτα και πατε τα στην αστυνομια
    Εχουν μεταφραστες για αραπικες γραφες.

  3. Κοπρόσκυλα όλοι τους έχει συμβεί το ίδιο πράγμα και στο νησί μου μπορεί να θέλουν να μπουν σε σπίτια να κλέψουν η κάποια εξέγερση.

  4. Το θεμα ειναι τι ακριβως γραφουν….οτι κατι ετοιμαζουν αυτοι ειναι σιγουρο….καλα στον υπνο θα μας πιασουν ολοι…Ισως τελικα και να μας αξιζει οτι παθουμε!

  5. Έχει ξεκινήσει η κυνηγετική περίοδος,εκεί στο Μοσχάτο δεν το μάθατε;

  6. Απάντηση στον Κύριο Νικο:
    Αγαπητέ φίλε Νίκο,δεν είναι η ωρολόγια που χρισημοποιησες.σημαίνει ένα είδος ξεσηκωμού.οτι δηλαδή καλούν όλους τους μουσουλμάνους ανεξαρτήτως σεχτας σε κάποιο κάλεσμα για να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για ιερό ίσως σκοπό.φίλοι μου προσέχετε εκει-λάβε τε,τα απαραίτητα μετρα.

  7. Μαλακίες από το κοράνι σίγουρα γράφουν οι γύφτοι.

Comments are closed.