ΑΙΣΧΟΣ – Μας πέρασε για ιθαγενείς…ο Βούγαρος θεατρίνος! Δείτε πως κοροϊδεύει τον λαό του ΠΑΟΚ…

Κοινοποίηση:
berbatof

Τι έκανε ο Βούλγαρος σούπερ σταρ την ώρα που… έμπαινε η ομάδα στο γήπεδο και τι κατά τη διάρκεια της αλλαγής του από τον Τούντορ που αποδεικνύει ότι δεν έχει δεθεί με τον ΠΑΟΚ;

Ο πάγκος του ΠΑΟΚ κάνει αλλαγή τον Βούλγαρο παικταρά Ντιμίτερ, όχι Ντιμίταρ, Μπερμπάτωφ. Και ο ακριβοπληρωμένος παραμύθι φούρναρης σα να είναι παίκτης της ομάδας, σα να αισθάνεται κομμάτι της ομάδας, αποδέχθηκε την απόφαση του προπονητή του. Και με την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο χαιρέτησε και άπλωσε το χέρι του στον Τούντωρ, στον βοηθό προπονητή, στον γυμναστή, στον μασέρ, στον διερμηνέα. Το θέατρο.

Δεν χρειάζεται να το “δείχνει” κάποιος ότι είναι μέλος της ομάδας. Αρκεί να το νοιώθει. Ο Μπερμπάτωφ είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει δεθεί με τον ΠΑΟΚ. Λυπηρό. Όχι γιατί δεν έχει συμπεριφορά σωστή, επαγγελματική, αλλά το άσχημο είναι ότι δεν σηκώνεται να φύγει.

Έτσι είναι. Να αναγνωρίσει ότι έκανε λάθος που συμφώνησε να έρθει στον ΠΑΟΚ, να ζητήσει συγγνώμη κι εκεί τελειώνει το επεισόδιο. Είτε γιατί δεν αισθάνεται ότι μπορεί να είναι πλέον ο Μπερμπάτωφ που περιμένουν όλοι. Είτε γιατί δεν κάνει κέφι να συνεχίσει το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον πήχυ που ορίζει η αξία του, η καριέρα του.

Βγαίνουν οι δύο ομάδες μαζύ με τους διαιτητές στο Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ, όλοι είναι σε μια σειρά, ο ένας πίσω από τον άλλον, κολλητά σχεδόν. Ο Μπερμπάτωφ είχε …τρία μέτρα απόσταση από τον μπροστινό συμπαίκτη του. Φαίνεται το πράμα. Ξεκομένος είναι ο άνθρωπος από τους συναδέλφους του. Τι σχέση έχω μαζύ τους, σκέπτεται.

 

sportdog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αφου το λεει το εγκυρο sportdog ετσι θα ειναι……………..οι υπολοιποι δεν ξερετε τιποτα , το sportdog τα ξερει ολα.

    Υ.Γ
    Τον Αλεφαντο ξεχασατε , εκεινος τα ξερει ακομη καλυτερα.

  2. Είπαμε και πάλι δεν φταίει ο δίπορτος 2door ούτε ο ντίμιταρ…
    και φέτος πάλι φταίει ο Άγγελος ο ιερομόναχος άμπαλος τσομπάνης κι ο δεστρίβογλου 28/2, που μας είχανε πρώτους με +6 βαθμούς πέρυσι τέτοια εποχή…

    κάντε μπέεεεεεεεε ρε αθηνοκίνητα ζαγορο-βρυζο-γουχου-τζαβελο-πρόβατα!!!!!!!

Comments are closed.