ΑΙΣΧΟΣ και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ: Μάνα τάιζε σούπα τον γιο της και βρήκε μέσα σκουλήκια – Πρόκειται για εταιρεία παγκόσμιο κολοσσό! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
sk1


Η άτυχη μητέρα, αγόρασε μία συσκευασμένη σούπα από εταιρεία-παγκόσμιο κολοσσό. Δεν περίμενε λοιπόν με τίποτα να της τύχει κάτι τέτοιο!

Η 33χρονη Clare Bradshaw αγόρασε τη σούπα από γνωστό κατάστημα της περιοχής του Λέστερ, στην οποία διαμένει. Όταν λοιπόν τη σέρβιρε και στον 4χρονο γιο της και ετοιμαζόταν να ταΐσει την 14μηνών κορούλα της, είδε κάτι φρικιαστικό στο πιάτο της!

sk2 sk3 sk4 sk5

Όπως ετοίμασε την κουταλιά είδε ένα σκουλήκι στο ζωμό! Η ίδια δήλωσε γεμάτη απορία: “Τι θα γινόταν αν ο γιος μου είχε ήδη φάει από το πιάτο”;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ας έλεγε …σκουλήκι θα πεθάνεις
    μετά ας το τάιζε στο παιδί……….

  2. Δύσκολο είναι να φτιάξει σούπα για τα παιδιά της θα της πέσει ο μόλις.

  3. δηλαδη η αγγλιδα μανα παιρνει κονσερβα σουπα για να ταισει την 14μηνων κορουλα και το αγορι??ΕΛΕΟΣ!!!
    πηγαινε μωρη βλαμενη και παρε λιγο ριζακι, κρεατακι,κανα χορταρικο,μια δυο ντοματες ανοιξε και τα στραβα σου σε καμια ιστοσελιδα με συνταγες και φτιαξε για τα παιδακια σου να φανε…γι αυτο θεριζει ο καρκινος στις παιδικες ηλικιες…τι τραβανε τα παιδακια στο εξωτερικο..οχι οτι εδω δεν γινεται..αλλα σιγουρα σε πολυ μικρο βαθμο σε σχεση με το εξωτερικο που εχουν μαθει στα ετοιμα..κανεις δεν μαγειρευει…ντροπη..

  4. Γιαμι δολώματα…. Οι κοτουλες στο αμερικα τα αγαπανε

Comments are closed.