ΑΙΣΧΟΣ – Ακόμη δεν έκατσε στην υπουργική καρέκλα και ΠΡΟΚΑΛΕΙ η Φωτίου: Φάτε γεμιστά με ρύζι που είναι οικονομικά (βίντεο)

Κοινοποίηση:
fotiou

Θυμηδία αλλά και οργή προκαλούν…. οι πρωινές δηλώσεις τις οποίες έκανε η νέα υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου προς τους δημοσιογράφους, όπου, αφού πρώτα προανήγγειλε με… εύσχημο τρόπο την διάλυση εκατοντάδων φορέων και δομών Πρόνοιας, σε αποστροφή του λόγου της, κάλεσε εμμέσως πλην σαφώς τους έλληνες να τρέφονται με … γεμιστά, προφανώς για να εξυπηρετηθούν οι όροι του 3ου Μνημονίου που και η ίδια, μαζί με τον «Αριστερό» πρωθυπουργό συνυπέγραψε…

e-reportaz.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Τι ειπε το αγραμματο το καρακιτσαριο?!Τα γεμιστα να τα φας εσυ παλιοθεατρο που με το που καταλαμβανετε ενα κ@λογραφειο και μια θεσουλα μετα ατελειωτο γλυψιμο και φιλημα κατουρημενων ποδιων καβαλατε ενα καλαμι ναααααααααααα!Που σας ευχομαι ολοψυχα να λοξοκατσετε λειαν συντομως και να σας μπει το καλαμι στον κ@λο!
    ΛΙΤΟΤΗΤΑ δεν θελέτε?Ε..λοιπον θα την εχετε μονο και εαν σταματησετε να το παιζετε καποιοι και δηθεν!Ισοδυναμα δεν ψαχνετε?Βαλτε το χερι βαθεια στις τσεπες σας,χαστε ολα σας τα προνομια,1000 ευρω και πολλα λεω η μηνιαια αμοιβη σας και θα δειτε για ποτε θα γεμισουν τα ταμεια τσαμπατζηδες του κερατα που εχετε και το θρασος να βγαινετε στα καναλια και να λετε π@π@ριες!!!!!

  2. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΑΡ—-ΜΑΣ .ΤΑ 70000 ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ . ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΑΡΧΩΝΤΕΣ . ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .

  3. Και μόνο που ακούς να μιλάει τα “ελληνικά” όπως τα μιλάει, καταλαβαίνεις για ποιο επίπεδο υπουργού μιλάμε. Ούτε μία πρότασή της δεν ήταν ολοκληρωμένη και σωστά διαρθρωμένη, ενώ ο λόγος της ήταν χωρίς συνοχή και νοητική επεξεργασία του περιεχομένου και των νοημάτων. Για να πω πιο απλά, ο λόγος της εν λόγω υπουργού προς δημοσιογράφους ήταν σαν να μιλούσε 10χρονο παιδί του δημοτικού προς συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου τους! Φυσικό είναι, όταν υπουργός έχει ένα τόσο φτωχό νοητικό επίπεδο και τέτοια γλωσσική πενία, η συζήτηση να καταλήγει στα γεμιστά με το ρύζι….
    Επανήλθαμε, φαίνεται, στις μέρες του γλαφυρού υπουργού Βαγγέλη Γιαννόπουλου, σε θηλυκή μορφή αυτή τη φορά! Αυτή η Φωτίου και ο Λεβέντης θα βγάλουν αυτό το χειμώνα πολύ γέλιο και οι μόνοι που θα τα οικονομήσουν χοντρά από τέτοιες γραφικές πολιτικές φιγούρες – νούμερα θα είναι οι επιθεωρησιογράφοι, οι διάφοροι σεφερλήδες και οι θεατρικοί επιχειρηματίες της χώρας.
    Και νάταν μόνο αυτή….
    Κατακαημένη Ελλάδα, τι σε περιμένει….

  4. Όταν εμπέδωσετε ολοι σας οτι εμείς τους Ταισουμε και σταματησετε να πληρώνετε τα κατοχικα χαράτσια , τοτε ίσως να τους δούμε να ψάχνουν στα σκουπίδια .
    Μέχρι τοτε , γράφετε να ξεθυμανετε , αλλα η λιμοκτονια θα εξαπλώνεται σαν πανούκλα .

  5. ΣΚΑΣΤΕ,ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ Β.ΚΟΡΕΑ.

  6. άκου θράσος το βλαχαδερό !!!!
    πληρώνετε 8.000 το μήνα και λέει στον κόσμο για λιτότητα…

    ρε ποιος μαλάκας τους ψηφίζει αυτούς τους άθλιους κάθε φορά

  7. 3η φορά προσπάθεια για καταχώρηση..

    Η κυρία Ρόμπα,ανακοινώνει με περηφάνεια, περιληπτικά,κουβεντιαστά,τα μέτρα “ανακούφισης” στο μεγάλο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Πεσαβάρ (πρώην Ελλάδα) ,μεταξύ και αυτών τα “γεμιστά”…Εννοείται πως θα σε κρατάμε εξαθλιωμένο για να σου ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ,με….γεμιστά,με ΚΑΡΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ,και άλλα πολλά “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ” ΚΑΛΟΥΔΙΑ….

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ????

    ….εάν ευημερίσεις νεοελληνάκο,θα μας αναγκάσεις να μην ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!

    …ΓΙΑΤΊ ΤΌΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙς ανάγκη το “Αριστερό” “Κράτος”,να σου παρέχει το ΜΗΔΕΝ ,αφού σε έχει φτάσει (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,”ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ” ΑΛΛΟΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ) στο μειον 100!!!

    Φυσικά νεοελληνάκο,ΕΣΥ ΜΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΩ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,για να σου ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ….

    ….ΑΛΛΩΣΤΕ,ΜΕ……..ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ,,,,για να σε ΕΞΑΘΛΙΩΝΩ!!!

  8. Την ακουσα το πρωι και εκνευριστηκα!
    Αλλα καθομαι κ σκεφτομαι τι μ@λακες που ειμαστε στην Ελλαδα εσεις ολοι που πηγατε κ ψηφισατε τα μνημονιακα Απολειφαδια!τους Αριστερους του κωλου τα αρπακτικα και δευτερη βγαλατε την Νδ και ακομα μερικοι που ψηφιζουν πασοκ!και που ειστε ακομα!ειμαι πραγματικα πολυ απογοητευμενη !για αυτο ο θεος μασ εχει σιχαθει γιατι ακομα κ τωρα αντι να εχουν την πιστη τουσ στ θεο Οι Ελληνες εχουν την πιστη τους στουσ Διαπλεκομενους τις βωθροκυβερνησεις!
    Η νεα εποχη εχει ξεκινηση ο θεος να μας λυπηθει!γιατι εκτος απ την οικονομικη κριση εχουμδν εθνικη κριση και τους κατασκοπους της πατριδας μας,και πισω απ ολα αυτα που θα ερθουν κρυβεται κ μας κυβερναει ο Σατανας και ολα ειναι μπροστα μας !
    Ο θεοσ Πραγματικα να μασ βοηθησει κ να δυναμωσει η Πιστη των Ελληνων!

  9. ΙΔΙΑ Η ΑΛΟΜΑ ΕΙΝΑΙ…ΣΑΝ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΝΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ…

  10. ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΛΑΙΟΜΗΡΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΜΗΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΗΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ Ν ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΨΥΧΕΣ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΑΓΙΟΣ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΕΛΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΣΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΞΙΟΥ

  11. Σκατα πρεπει να φανε και αυτην και αυτοι που τους ψηφισαν

  12. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    (ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΝΟΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ)

    ……….ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ

  13. ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΛΟΥΣΤΕΊΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!!ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΎΤΕΡΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!!!!

  14. Απλά περιμένω να δω που θα καταλήξει όλο αυτό το τσίρκο….από την μεταπολίτευση έως και σήμερα. Πάντως, για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, ότι είναι όλα πουλημένα..!!!!!!!!!!!! Και εις άλλα με υγεία αγαπητοί ψηφοφόροι του τίποτα και του φραπέ..

  15. Ο/Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ. λέει:

    Τα γεμιστά είναι ένα πολύ ωραίο φαγητό αν και οι ντομάτες είναι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ και τον χειμώνα είναι θερμοκηπίου.
    Η ελληνική κουζίνα έχει πολλά λαχανικά αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τρώμε αυτα που παράγουμε εμείς ή είναι απαραβάτος όρος του μνημονίου να μην παράγουμε τίποτα και να τα περνούμε εισαγώμενα από τους γερμανούς.
    Η εν λόγω Φωτίου είναι μια που πήγαινε στις πορείες και παρίστανε την αντιμνημονιακή μόνο και μόνο για να μπει στην βουλή και να έχει πρόσβαση στις μίζες της νέας προδοσίας.
    Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ηγείται ενός “υπουργείου” που είναι χωρίς αντικείμενο και το όνομά του αποτελεί ΑΝΕΚΔΟΤΟ όπως είναι η ίδια και το κόμμα της. ΤΟ 50% + ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΕ (και το κρύβουν) ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ ΚΟΤΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΗΜΕΤΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ.

  16. δεν μας είπε αν τα γεμιστά θα τα συνοδεύσουμε με γιαούρτι.

  17. ΑΥΤΗ Η ΓΡΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΦΑΠΑΞ 75000ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ? ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΓΡΙΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ.. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΗΔΕΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ Η ΟΡΕΞΗ.

  18. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ,ΚΑΘΩΣ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.

  19. Να χέρεσται που δεν της ήρθε να σας πει να φάτε σκ@#τα όπως τα έχετε κάνει με τις επιλογές σας και την φραπεδιά σας στον καναπέ. Σε μια χώρα που δεν υπάρχει Δημοκρατία πουθενά δεν ακούς κανέναν και κάνεις οτι σου γουστάρει όπως και αυτοί.

  20. Κυριοι τους ψηφισα-τε!!!!!!
    Τωρα ειμαστε ολοι μαζυ συν-υπευθηνοι. Εγω βγαζω την ουρα μου εξω γιατι δεν ψηφισα αφου δεν πιστευω οτι υπαρχουν εκλογες. Ειναι ολα προμελετημενα, αποφασισμενα και μας τα σερβιρουν. Θα μπορουσα ομως να ειχα παρει την καραμπινα αλλα…… ποτε δεν ειναι αργα……

    1. ΦΙΛΕ η ΑΡΙΣΤΕΡΑ υπηρξε ενα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ….. η αποκολληση θα ειναι ΜΟΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗ δεν υπαρχει αλλος τροπος. ΦΑΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΕΜΙΣΤΑ τωρα….. οτι ΠΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ !! αυτο ηταν η Ελλαδα απο ΤΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΩΓ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΕ-ΛΟΣ

  21. Α μαρη κ εσυ. Κ η φαρα σου που συρατε για τα επισιτιστικα κ λοιπα σας προγραμματα ολο τον κοσμο να εξεφτελιζεται σε κεπ για ν φαει μια μπουκια ψωμι κ κανετε ποσο καιρο ν βαλετε τα λεφτα ουστ βρωμιαριδες. Κ εσεις μλκες που τους ψηφισατε σκαστε κ ψοφιστε απ την πεινα. Οι αλλοι εμεις τι σκατα σας φταιμε;;;;;

  22. Εμεις γεμιστα κ εσεις χαβιαρι,ταγάρι ουτε να μιλησεις δεν ξερεις!Καλα να παθουμε,τετοιοι κ χειροτεροι μας αξιζουν!

Comments are closed.