ΑΘΕΟΣ και… ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ του ΚΟΡΑΝΙΟΥ δηλώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ του «ΤΑΜΑΜ»

Κοινοποίηση:
98989

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πριν από το σίριαλ «Ταμάμ» διάβασε και το Κοράνι. Σε τι τον βοήθησε αυτό;

«Ο Τζεμ είναι ένας χαρακτήρας που μπορεί να μην το έχει διαβάσει και ποτέ του. Αλλά για εμένα ήταν σημαντικό να κατανοήσω όσο το δυνατόν περισσότερο τα ήθη και τα έθιμα αυτών των ανθρώπων. Ωστόσο, εγκυκλοπαιδικά και μόνο, θα το διάβαζα ούτως ή άλλως»

Πώς νιώθει που συμμετέχει σε ένα πολύ επιτυχημένο σίριαλ, ενώ η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κατιούσα;
«Ευγνώμων! Είναι λες και το είχα επιλέξει. Ο Πιέρρος Ανδρακάκος σκηνοθετικά, μαζί με τον διευθυντή φωτογραφίας μας, Γιάννη Δασκαλοθανάση, και τους σεναριογράφους μας έχουν ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη των ελληνικών σειρών. Οπότε μόνο χαρούμενος θα μπορούσα να είμαι που βρίσκομαι στην ομάδα τους και δημιουργώ μαζί τους»

«Είμαι άθεος, οπότε δεν νομίζω να το άλλαζα αυτό για καμία γυναίκα. Είναι καθαρά θέμα οπτικής γωνίας, οπότε λογικά και η επιλογή μου δεν θα εξέφραζε κάτι το δογματικό ή απόλυτο», λέει ο ηθοποιός στη Secret.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1?ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ?ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΜΟΥΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΛΙΟΦΑΦΟΥΤΗ!!!!!

  2. Μην το παίρνετε και πολύ σοβαρά,απλά ξέρει τι να πει για να τον παίρνουν σε δουλειές και να είναι μέσα στην κλίκα,όπως κάποιοι έλληνες ”καλλιτέχνες” που άφηναν να τους πιάνουν τον κώλο για να καμία δουλίτσα.Του ‘χουν μάθει το ποίημα,όσο πιο ανθέλληνας,αλληλέγγυος,ισλαμολάγνος,άθεος δηλώσεις,τόσο πιο πολύ ζήτηση θα έχεις στον χώρο της σοουμπιζ.Το αγόρι όμως τα ‘χει μάθει παπαγαλία,γι’αυτό δεν έχει και νόημα αυτό που λέει ”άθεος και αναγνώστης του κορανίου”…..ε?? .Πάντως,οι καλλιτέχνες του ελλαδιστάν πρέπει να είναι μακράν η χειρότερη φάρα.Παραδόπιστοι και συμφεροντολόγοι(βλέπε κιμούλης,μπέζος,αθερίδης,βούρος).Ποια τέχνη ρε;σε εμάς αυτά τα παραμύθια;Παρακαλάνε να τους πάρουν σε κάνα κόμμα,οι έντεχνοι.Πρέπει να ‘χουν φάει με την κουτάλα κάτι χορηγίες για την τέχνη,προεδρίες σε ιδρύματα,ορχήστρες,ωδεία κλπ κλπ

  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Μ Ο Ν Ο .

  4. ΑΦΟΎ ΔΙΆΒΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΆΝΙ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΆΤΗ.

  5. Ενας καλος φιλος του διαβολου,που τον περιμενει μ αγωνια μπας κ μετανοιωσει κ του ξεφυγει.
    Εκει στην κολαση θα βρεις κ τον ΜΩΑΜΕΘ αλυσοδεμενο,γιατι οδηγησε τοσο κοσμο στο ψεμα.,εγινε προφητης χωρις ουτε μια προφητεια κ ανεβασε τον εαυτο του στον θρονο του Παντοδυναμου.,δηλ ιδιος ο διαβολος.
    Εαν ειναι ομοφυλοφιλος κ ο ΙΗΣΟΥΣ καταδικαζει την ομοφυλοφιλια ,το κορανι που εχει ριζες απο τον Ιουδαισμο καταδικαζει κ κατακρημνιζει καθε ομοφυλοφιλο απο ταρατσες ,σε αντιθεση με τον χριστιανισμο που συγχωρει κ αφηνει στο ελεος του Θεου καθε διεστραμμενο

  6. τηλεοπτικά σκουπίδια που δε βλέπει κανένας

    μόνο οι αλβανοί τα βλέπουν

  7. ………………..AΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ !!!!

    ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ Μ Α Λ Α Κ Α ΥΠΟΚΡΙΤΗ ………………………………

Comments are closed.