Αθάνατα ελληνικά ΝΤΕΡΜΠΙ! Τραγικά επεισόδια στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ! Δείτε Σοκαριστικές ΦΩΤΟ!!

Κοινοποίηση:
846

Μέσα σε… πολεμική ατμόσφαιρα ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού, τον νίκησε 3-2 στο τάι μπρέικ και τον έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ομως, μέχρι να ολοκληρωθεί το ντέρμπι συνέβησαν πολλά σαν… σε συνέχεια του ντέρμπι του ποδοσφαίρου. Ο αγώνας διεκόπη για 45 λεπτά, λόγω ρίψης αντικειμένων και ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν 2-0 μπροστά στα σετ… Εντέλει το ματς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ και εκεί επικράτησε ο “Δικέφαλος του Βορρά” με 3-2 σετ 25-22, 26-24, 24-26, 20-25, 27-25 κι έφυγε νικητής από το “Μελίνα Μερκούρη”.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έπεσε κάδος στο διαιτητή Γεωργουλέα και αμέτρητα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παρόμοια ήταν και η εικόνα που προκάλεσε η εξέδρα λίγο πριν διακοπεί το ματς.
20
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν αντικείμενα και νερά στο τάραφλεξ όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 και σύμφωνα με τους γηπεδούχους προκλήθηκαν από τη συμπεριφορά κάποιων παικτών του “Δικέφαλου του Βορρά”.
21
Οι “ερυθρόλευκοι” εξαγριώθηκαν με τον έξαλλο πανηγυρισμό της κατάκτησης του δεύτερου σετ από τους φιλοξενούμενους. Μετά τη ρίψη των αντικειμένων ο πρώτος ρέφερι Γεωργουλέας ζήτησε εκκένωση της εξέδρας, αλλά προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, έγιναν συστάσεις και προειδοποιήθηκαν οι οπαδοί ότι αν συνεχίσουν να φύγουν από το γήπεδο.
23

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ???
    ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ Η ΟΧΙ..?

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ-ΜΗΝ ΕΝΝΟΧΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ- ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    ΓΑΥΡΟΙ ΦΟΛΑ

Comments are closed.